Овен

Не чакайте партньорът ви да чете мислите ви и да гадае по мимиката ви, в какво настроение сте днес. Изречете убедително всичко онова, което искате като не забравяте и някои ласкави думи, които ще ви помогнат да повлияете по-силно на половинката ви. За вас ще е важно да имате по-реалистичен поглед над нещата, върху които работите и да сте честни и открити в комуникацията с колегите ви. Бъдете внимателни при обсъждането на проблемите без да нападате другите. Добрата новина е, че парите ще дойдат при вас днес, но от вас зависи дали ще ги похарчите или спестите. Припомнете си старите грешки с глупави покупки и добре помислете как и колко да харчите.

Телец

Ако не сте обвързани, то днешната планетарна конфигурация ще ви насърчи да проявите повече топло отношение към някого, който искате да опознаете по-добре, но до сега все сте отклонявали поканите за срещи. Много е вероятно и двамата да имате чувства един към друг, така че бъдете спонтанни в общуването ви. Планетарното разпределение ще окаже голямо влияние върху комуникацията с колегите ви. Ефективната ви комуникация ще има пряка връзка с доверието ви към другите. Работете в екип и си помагайте взаимно. Ако имате важна презентация или съобщение в областта на продажбите, то се постарайте да го представите тази седмица, за да извлечете максимално голяма печалба от това. Не изпускайте тази възможност за растеж в бизнеса ви.

Близнаци

Много е вероятно днес да се наложи бързо да вземете решение, което засяга както вас, така и партньора ви. Дали ще е за планувани активности за децата през лятото или обща почивка, обсъдете вариантите с половинката и вземете най-доброто според вас решение, съобразявайки се с бюджета ви. Вероятно, днес ще осъзнаете, че сте достигнали до повратна точка в кариерата ви. Ако до момента сте имали труден период свързан с работата ви, от този момент ще започне благоприятният за вас период, през който ще жънете успехи. В случвай, че работите с клиенти и понякога ви е трудно да осъществявате продажби, то днес това ще става с лекота от момента, в който заговорите на клиентите. Ще се радвате на добри печалби днес.

Рак

Връзката с любимия ви човек може да се окаже по-сложна, отколкото си мислите с разположението на планетите днес. Вероятно, всеки един от вас ще търси взаимната изгода от другия и ще си дадете сметка, че невинната ви чиста любов е останала в миналото. Бъдете открити един към друг и решете как да продължите напред. С разпределението на планетите днес, може да очаквате малко по-напрегнати отношения с колегите ви. Не взимайте ничия страна и стойте далеч от споровете и конфликтите. Сключването на нови сделки и осъществяването на полезни бизнес контакти ще са добро решение днес. Финансите ви ще са относително стабилни днес и не се очакват проблеми в тази област.

Лъв

Вероятно, късно вечерта ще проведете доста интересен разговор с половинката ви, който ще разкрие пред вас една непозната страна на партньора ви. С интерес ще разберете какви прекрасни качества притежава любимия ви човек и колко общи допирни точки имате. Разговорите с колегите ви ще вървят значително по-добре от предходните дни, в които сте имали известни трудности. Възползвайте се от тази тенденция и направете екипната ви работа още по-ефективна. Постарайте се да осигурите всичко необходимо на семейството ви, независимо колко пари печелите. Разпределете си разумно месечния бюджет, за да няма дни, в които се чувствате бедни и оставяте горчиви спомени у близките ви.

Дева

Дори да се намирате на разстояние от вашата половинка, разговорите помежду ви ще ви дадат усещането за близост. Ще се удивите на интелекта и остроумните думи на половинката ви, а това от своя страна за поред път ще ви очарова. Радвайте се на прекараните мигове заедно, макар и виртуално. Днес, трябва да сте доста по-внимателни в комуникацията с колеги и клиенти, тъй като може да са доста чувствителни и лесно раними. Старайте се да спазвате добрия тон и професионална етика като прецизирате всичко, което казвате. Благодарение на социалните мрежи, сега ще имате много повече възможности да достигнете до максимален брой хора и да увеличите печалбите си. Онлайн рекламата ще бъде ключова за вас.

Везни

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, днес може да усетят силно привличане от някой, когото познават от скоро. С настоящото разположение на планетите, много малко е необходимо, за да станете по-близки и да създадете една по-трайна връзка. Комуникацията с колегите ви ще бъде значително по-затруднена тази седмица. Драми няма да липсват, тъй като другите няма да са съгласни с вашата гледна точка. Ще се наложи да бъдете по-отворени към чуждото мнение и да видите и другата страна на монетата. Ще ви трябват съвсем нови идеи и иновативни продукти, за да генерирате печалби. Това, което се е търсило в миналото, вече няма да е актуално, така че бъдете новатори. Не очаквайте бързо забогатяване и бъдете реалисти.

Скорпион

Разположението на планетите днес ще е такова, че ще сте в хармонични отношения с партньора ви, ако сте откровени и нямате никакви тайни. Няма смисъл да криете каквото и да било от партньора си, просто заявете смело мнението си, каквото и да е то. Обичайният ви остроумен и по-хладен тон на говорене няма да ви е от полза днес. Намерете по-ефективен начин на комуникация с колегите и шефовете ви. Проявявайте повече съпричастност към другите. Ако имате частна практика или работите от вкъщи, то ще имате възможността да спечелите средства, които да покрият ежедневните ви разходи. Не се надявайте на големи постъпления от самото начало. Бъдете търпеливи и не се отказвайте от идеите си.

Стрелец

Днес, може да ви се случат куп неща в любовен план - от това да се озовете в страстните прегръдки на партньора ви, до това да водите сериозен и задълбочен разговор с вашата половинка. Ще се допълвате в много отношения, което е добре за връзката ви. Разположението на планетите ще чудесно в сектора ви отговарящ за работа и кариера. Ще имате възможността да направите голяма пробив в работата ви и всичките ви идеи ще бъдат добре приети от ръководството и колегите ви. Днес, може да получите доста информация от най-различни източници относно как да печелите и спестявате повече пари, включително и от сънищата ви. Не пренебрегвайте тази информация и се замислете сериозно по въпроса дали правите достатъчно за доброто ви финансово състояние.

Козирог

Не си мъчете днес, тъй като разговорът с партньора ви може да ви отведе към едно по-романтично измерение. Настоящата астрална конфигурация ще ви предостави прекрасна възможност да проведете един приятен диалог с любимия ви човек. Бъдете този, който ще ръководи разговора. Днес, може да имате доста затруднена комуникация с колегите ви. Избягвайте агресивното поведение и острите реплики, за да избегнете конфликтите. Не бъде негативно настроени към всичко и всички. Очаквайте съревнование с някой ваш колега на по-висок пост. Ще имате възможността да поемете странична работа, която ще ви донесе допълнителни приходи, но конкуренцията ще е голяма, така че трябва да покажете професионализма си.

Водолей

Разговорите с партньора ви няма да вървят съвсем безпроблемно днес. Ще преминете от клюки, през сериозни теми, до романтични откровения. Към края на деня, вероятно ще си дадете сериозни обещания за една по-вълнуваща връзка. Днес, ще започнете да общувате по-приятелски с вашите колеги и ще имате възможността да обсъдите по-сериозни теми, касаещи работата ви. Тази тенденция ще продължи и в следващите няколко дни, проправяйки път към едни по-добри отношения. Уверете се, че сте изплатили всичките си дългове и проверете дали не дължите някакви допълнителни лихви, които да ви изненадат неприятно. Освободете се от това напрежение и внесете яснота по този въпрос.

Риби

Въпреки, че днес може да нямате страстни, близки отношения с вашият партньор, то няма да ви липсват интересни теми, които да обсъждате. Общото ви мнение по някои въпроси, ще ви ентусиазира да бъдете по-смели и романтични във връзката ви за в бъдеще. Успешна концепция на работното ви място ще бъде да се вслушвате в другите и по-малко да говорите. Постарайте се да зачетете мнението на хората, с които работите. Бъдете съпричастни с техните притеснения. Нови хора, с които сте се запознали на скоро и имате професионални отношения, ще ви донесат нови възможности за печелене на допълнителни средства. Старите контакти, които вече не ви носят приходи, постепенно ще останат на заден план и дори може да изчезнат.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.