Овен

Тези от вас, които търсят сериозна връзка, днес няма да имат успех в любовта. Това, което може да очаквате е забавления в приятна компания и флирт, но нищо повече от това.

Бъдете много внимателни, тъй като много лесно може да се разсейвате по време на работа със странични неща в мрежата, а от това да пострада работния процес както и резултатите.

Най-вероятно във финансов план, обстоятелствата ще очертаят основни емоции в характера ви, когато става въпрос за пари. Вашите финансови решения днес, ще се основават най-вече на емоциите.

Телец

Днешното разпределение на планетите, засягащо сектора ви на любовта и връзките, няма да е много благоприятно и това може да породи напрежение и спорове с вашата половинка. Трудно ще постигнете съгласие по едни или други въпроси.

Нещо напълно неочаквано може да обърка плановете ви днес и да ви изправи през трудни решения. Опитайте се да заобиколите проблемната ситуация, без това да навреди на психическото ви състояние и устойчивост.

Меркурий би ви помогнал много днес, особено когато трябва да вземете решение свързано с дългосрочен ефект. Денят ще е подходящ за покупки като техника или мебели, които ще се ползват години наред.

Близнаци

Днес, ще имате късмет в интимния си живот, тъй като ще получите морална подкрепа от семейната ви половинка. Влюбените двойки да имат готовност да изведат връзката си на по-високо ниво.

Влиянието на Слънцето ще засили вашето очарование, така че ще можете с лекота да упражнявате влияние над колегите и клиентите ви. Уменията ви да убеждавате хората около вас ще ви се отплатят подобаващо.

Денят ви може да стане пример как парите може да ви подобрят настроението и да ви донесат щастие. Нещата, които ще си купите  или инвестирате днес, ще повишат самочувствието ви и ще ви направят по-уверени.

Рак

Не обръщайте внимание на дребните, битови проблеми, а се фокусирайте върху цялата картина обхващаща вашата връзка. Проявете търпение относно решаването на важни въпроси, касаещи съвместното ви съжителство с любовта на живота ви.

Ще е необходимо да бъдете много деликатни и внимателни към колегите си или подчинените. Вероятно, имат нужда от подкрепа. Дайте им я и не допускайте настроението ви да излезе извън орбитата си.

По възможност харчете по-малко. Най-вероятно денят ще ви притисне финансово, от което ще последват сериозни проблеми в семейните ви отношения.

Лъв

Независимо дали сте обвързани или сте неангажирани готови за нова връзка, не бързайте да си правите изводи за любовта. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

Да бъдете на ръководна позиция е чудесно, но не винаги е лесно да се задържите дълго време на това място. Ще трябва да се потрудите да останете там, където сте, тъй като набезите от конкурентите ви, ще са доста настъпателни.

Днес, ще имате силите да се справите с всякакви финансови проблеми, без това да навреди на бюджета и спестяванията ви. Разумният подход  и въздържанието от покупки за демонстрация на висок статус, ще са ключът ви към успеха.

Дева

Не е изключено да имате спорове с вашата половинка. Нереалистичните очаквания на половинката ви ще станат обект на дискусия и разгорещен спор, който може да прерасне в сериозен скандал.

Добрият работен план може да ви помогне да се изкачите до върха и да останете там максимално дълго. Колкото по-постоянни сте и се придържате към правилата, които сте си наложили, толкова по успешни ще сте в кариерата си.

Бъдете много внимателни, ако работите с бизнес партньори и делите печалбата си. Има вероятност да бъдете подведени и измамени, така че добре четете документите, които подписвате.

Везни

Всякакви излизания и присъствие на събития, събиращи много хора със сходни интереси, ще са успешни за създаване на контакти, които могат да се окажат повече от приятелски.

Покажете колко дейни и инициативни сте, без да се налага някой да ви казва какво трябва да бъде направено. Свършете работата още преди да ви бъде възложена и изненадайте управата.

Всеки път, когато бележите ръст на печалбите, съдбата ви подлага на тест, така че отделете малка сума за благотворителност. Не чакайте някой да ви поиска помощ, а вие сами отидете при нуждаещите се.

Скорпион

Венера ще ви даде увереност да изразите чувствата, които изпитвате към вашата половинка. Може би, в началото ще се чувствате несигурни да започнете този разговор, но направите ли първата крачка, всичко ще си дойде на мястото.

Много е вероятно днес да трябва да останете няколко часа след приключване на работното ви време, за да довършите неща, които не търпят отлагане за следващия ден. Правете си малки почивки на често, за да сте работоспособни до края на деня.

Днес, може да сключите много добра сделка за недвижим имот, особено ако имате познат или роднина, който участва в покупко-продажбата.

Стрелец

Планетарната енергия днес ще ви помогне да проведете по-сериозен и задълбочен разговор с вашият партньор, засягащ теми като брак, семейство и деца. Обсъдете всичко онова, което ви тревожи.

Звездите може да ви поднесат ситуация на работното ви място, която да ви изправи пред ситуация, която ще ви предизвика да извадите всичките знания, умения и способности, които сте трупали години наред.

Разходите ще се повишат днес, може би трябва да помислите за работа, която ще ви донесе допълнителни приходи. Вероятно ще изпитате затруднения, но за сметка на това резултатите ще бъдат ефективни.

Козирог

Планетите днес ще са така разположени, че да успеете да се отпуснете и да покажете на половинката си всичко, което мислите и чувствате, без страх и притеснения от отхвърляне.

Звездите днес ще ви дадат знак, че може би е по-добре да стоите далеч от машини и технически устройства, тъй като вероятността от неволна грешка е голяма. Както се казва си отваряйте очите на четири.

Бъдете по-обрани в инвестирането и покупките. Възможно е да се подведете или да бъдете подведени, което ще доведе до неразумно харчене на пари. Опитайте се да овладеете страстите си, за да не съжалявате горчиво.

Водолей

Възможно е да почувствате, че връзката ви става все по-хладна. Картината не е чак толкова отчайваща, през втората половина от деня ситуацията  ще се позатоплят. Проявете повече търпение.

Умението ви за работа в екип е едно от най-търсените и ценени от работодателите, така че покажете всичко, на което сте способни в това отношение. Помагайте на колегите си и не влизайте в пререкания.

Днес трябва да бъдете много прецизни и в същото време предпазливи. Възможни са груби грешки в изчисленията на финансовите ви сметки.

Риби

Настоящата астрална енергия ще е благоприятна за създаване на прекрасни спомени с любимия ви човек. Направете така, че винаги да си спомняте изживяванията от този вълнуващ ден.

Задава се тежък период в професионалното ви развитие, така че се подгответе за по-натоварен и стресиращ ден. Направете си ясен план , който да следвате.

И този ден няма да бъде благоприятен по финансовите ви въпроси. Въпреки това, няма причини за притеснения и отчаяние. Внесете повече баланс в себе си, за да останете доволни от финансовото си състояние.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.