Овен

Може би, ще копнеете да получите повече разбиране през този ден, ала не поддържайте очакванията си твърде високи, защото ще получите по-малко, отколкото се надявате. Вероятно, ще бъдете силно концентрирани върху някои сериозни лични проблеми. Разделете се със сериозността на задачите и си позволете да се разсеете сред природата.

Телец

Очаква ви един щастлив ден на емоционално съзряване, който ще ви определи като главен герой в отношенията ви. Ще преживеете период на удовлетворение, който ще ви позволи да подобрите съпричастността си, за да намерите щастие дори в малките остри ъгли на любовната си връзка.

Близнаци

Ще бъдете обзети от забележително практически мисли, които ще ви помогнат да вземете важни решения, които ще се окажат значими и добре обосновани, предназначени да ви дадат онази емоционална стабилност, за която мечтаете дълбоко в сърцето си.

Рак

Вашите мисли и целите ви за деня може да са ви кристално ясни днес. Не се разсейвайте от това как протича живота на другите, колкото и да ви се иска. Не се замесвайте в излишни любопитства . Имате по-важни неща за постигане, отколкото да си губите времето с безсмислените драми на хората около вас.

Лъв

Очаквайте добри новини през този ден. В личен план проявете повече гъвкавост, така със сигурност ще имате така желаните единство и разбирателство. Целите ви и емоционалната стабилност ще ви съпътстват през целият ден. И ако сте неангажирани, това ще бъде един прекрасен ден да си възвърнете увереността.

Дева

Опитайте се да изразите желанията си, за да се дистанцирате от това, което сте претърпели в последно време. Изглежда, че ще възникнат предпоставки за конфликт през този ден. Препоръчително е да отстоявайте смело личните си позиции.

Везни

Навярно ви предстоят решения, които биха могли да се отнасят за дългосрочно съвместно съжителство или раздяла, ако конфликтите са поставени на дневен ред. Денят ви вероятно ще бъде белязан от несигурност, обратни наклони и повърхностни нагласи. Въпреки това, ще бъде добре, ако се вземете в ръце, относно предстоящи важни събития.

Скорпион

Планетарните транзити няма да бъдат особено благоприятни за вас днес. Но като цяло ще преживеете един положителен ден, за да се ангажирате в посока на мечтите и желанията си. Възможно е вашето позитивно мислене да докара добрата новина, ала не забравяйте, че съдбата може да ви изненада неприятно, проваляйки плановете ви.

Стрелец

Изглежда, ще си припомните днес златното правило, че не съществува отрицателен опит, а само опит, който помага в развитието ви и закалява характера ви, така че да се устремите към нови постижения. Не съществуват неуспехи, а само уроци, от които можете да си извлечете поуки.

Козирог

Докато се лутате във вашите желания, може да се окажете в задънена улица. Въпреки че винаги има изход, няма да ви бъде лесно да излезете от този мисловен лабиринт. Не се поддавайте на негативните емоции, за да не влошат още повече настроението ви днес.

Водолей

Ще получите известно разочарование днес, но нищо няма да спечелите, ако отвърнете с гневност. Навярно, ще бъдете огорчени от нанесените обиди, но ще разберете, че в края на краищата дори и любимите ви хора имат право да допускат грешки, а ваш дълг е да простите.

Риби

Възможно е да ви се стори, че всичките проблеми сякаш са се струпали  върху главата ви. Не оставяйте случайността да определя какво ще се случва днес, тъй като това може да се окаже погрешната стъпка. Бъдете изключително предпазливи, особено с парите си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.