Пролетта ароматно разцъфна и поднася, и ще продължи да изненадва всеки един в зависимост от вашия астрологичен знак. Има няколко знака, които ще преминат през голям растеж и промяна тази година, ала една зодия може да очаква най-много трансформации до края на 2023 година.

Ето какво трябва да знаете за докоснатата от Вселената зодия Телец.

Знакът, който може да очаква най-драматичната промяна тази година, е Телец - което е малко иронично, като се има предвид репутацията на знака,  като най-упорит в целия зодиак. Телецът трябва да се приготви за голяма промяна.

Въпреки всичко през втората половина на 2023 г. ще постави началото на нова (и 12-годишна) глава от живота на Телците. Промени във всяко едно отношение - Всичко от кариерата им до любовния им живот и семейството може да почувства влияние. Накратко, Телецът ще иска да прегърне цялостна промяна на живота и да поеме пресметнати рискове през цялата 2023 година.

Що се отнася до времевите линии, новолунието в Телец на 19 май е важно, за което трябва да внимавате, както и последващото пълнолуние в Телец на 28 октомври. До това пълнолуние ще започнете да жънете семената, които са посети от първото новолуние.

Вашето посветено изследване може да доведе до богато проявление с пълнолунието в Телец на 28 октомври – последното лунно затъмнение в трио, което започна на 19 ноември 2021 година. И като неочаквана експлозия Плутон ще  влети във вашата кариерна зона, започвайки от 23 март 2023г., вие, Телци се връщате в режим на шеф-диригенти за един нов 21 годишен цикъл.

Как Телците могат да се възползват максимално от тази година.

Дръжте се здраво, Телци, защото тази година ще бъде всичко друго, но не и скучна. И според мен, може също да се сблъскате с някои предизвикателства, когато става въпрос както за ограничаване на импулсите ви, така и за освобождаване от хора и вещи, които сте надраснали.

За да вървят при вас нещата добре се налага да изхвърлите доста неща извън борда!  Необходимо е да освободите хора и ситуации, които вече не са подходящи за вашето обкръжение. В крайна сметка, ако искате да въведете новото, ще трябва да освободите място за същото!

Внимавайте, когато преразширявате отношението си във връзките си и се фокусирайте върху развитието на собствените си интереси. Когато Юпитер кацне в Телец на 16 май тази година, започвайки годишен цикъл на жизненост, препоръчвам ви да се придържате към здравословните  навици като качествено хранене, поддържане на хидратацията и най-вече наблегнете на тренировката.

Само имайте предвид обаче, че Юпитер може да повиши удоволствието - затова си поставете за цел да бъдете „здравословен хедонист“ с лакомствата, които са полезни за тялото ви.

Ако има нещо, което Телците могат да очакват през тази година, това е неочакваното. Въпреки това Телците ще имат силни космически ветрове в платната си, подкрепящи растежа, трансформацията и в крайна сметка много положителни промени.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.