Още от началото на годината Сатурн ще ви донесе преговори в споразуменията в живота ви. Ако искате нещата да се случват, без да губите време, трябва да се съсредоточите върху това, което е постижимо и кое е справедливо. Не искайте твърде много и си поставяйте ограничения. Периодът от май до октомври ще ускори темпото, а късметът играе във ваша полза. Месец август ще ви предложи да се насладите на удоволствието, тъй като Венера ще бъде в Лъв. Ако сте лоялни във връзката си и вложите своите сто процента във връзката си, ще имате перфектната любов до края на годината.

През месец април транзитът на Юпитер в 10 дом ще донесе възможност за увеличаване на богатството и просперитет. Новите приключения ще разширят хоризонтите ви и ще разширят погледа ви за живота.

През месец юни Венера в Телец е един от най-добрите периоди в годината за вашия любовен живот. Ще ви бъде лесно да давате и получавате любов и обич и ще бъдете по-привлекателни, очарователни и популярни.

През месеците август и септември Марс в Телец дава изобилие от увереност, което прави този период чудесно време за започване на нови проекти. През това време разходите ви може да са високи, но също така можете да бъдете много конструктивни и продуктивни.

До края на годината Сатурн в осми дом ще носи постижения и признание. Това може да е добър период за покупка и продажба на недвижим имот или ремонт на вашия дом.

Като цяло 2022 година ще бъде пълна с възходи и падения за родените под съзвездието Близнаци. През цялата година късметът и богатството ще ви сполетят в икономическия живот.

Любов и Семейство: 

Според любовните прогнози за Близнаци за 2022 година, любовният живот на тази зодия изглежда добър. Ще бъде пълен със стил и вкус. В началото на годината Юпитер ще ги стимулира емоционално и те ще проявяват много ентусиазъм в любовта. Тези, които искат да се сближат отново с партньорите си, ще се радват на подобрение в любовния си живот. Има и добри новини за необвързаните Близнаци, тъй като тези, които все още не са създали семейство, ще имат шанс да срещнат истинската си любов през 2022 година. Според астрономическите анализи за Близнаци, 2022г. ще бъде много специална, тъй като тази година ще посветите времето си на семейството си, което ще доведе до щастлива атмосфера в семейството. Освен това тази година ви дава специален шанс за закупуване на нови неща според потребността ви за домът. Също така е възможно да организирате всяка благоприятна работа в семейството си и цялата тази работа ще сближи семейството ви и ще създаде положителна среда като цяло.

Финанси, Бизнес и Кариера: 

Посланието от финансовия хороскоп на Близнаците за 2022 година годината ще даде желаните резултати на по отношение на финансите. Освен това собственикът на вашия дом на бизнеса, Юпитер, ще премине през вашия дом на кариера през 2022 г. В резултат на това определено ще се възползвате от кариерата си тази година. Юпитер ще ви помогне да увеличите финансите си, но трябва да положите малко усилия поради Сатурн в осми дом. Парите, които не сте получили от предишната си работа, ще получите неочаквано през октомври и ноември.

2022 година ще бъде добра за собствениците на бизнеса по отношение на печалбите за Близнаци. Собствениците на бизнес могат да очакват голяма печалба тази година. Ако представителите на Близнаци  планират да се заемат с нови бизнес проекти, ви се препоръчва да се заемете с проект през втората половина на годината. Обърнете внимание на паричните транзакции и потърсете пълни насоки от очакваните лица, преди да се съгласите на каквато и да е сделка.

През второто тримесечие на годината ще можете да спечелите добрата воля на авторитета, а вашите бизнес партньори също имат допълнителна възможност да подобрят бизнес уменията си. Препоръчително е да се пазите от измамни партньорски дела в бизнеса, тъй като може да бъдете изложени на някакъв вид измамници. Като цяло годината обещава добра бизнес перспектива с много упорита работа и ангажираност от ваша страна. Като цяло Юпитер ще ви подкрепи във всичките ви финансови начинания и ще ви даде предимство пред конкуренцията, когато става въпрос да направите това, което искате още през първата половина на 2022 година.

Относно кариерата за Близнаци 2022 година ще даде някои смесени резултати. Следователно може да се наложи да се полагате през много упорита работа, за да постигнете успехи, и може също да се сблъскате с някои пречки, дължащи се на вашите конкуренти поради ефекта на Сатурн в осми дом, но това няма да окаже никакво влияние върху ежедневието рутина на вашата работа. Близнаците също биха имали късмет и успех в кариерата си, ако положите упорита работа и усилия в това според прогнозите за живота на Близнаците през 2022 година.

Управляващата планета на Близнаци е Меркурий, и щастливото число се счита за шест. Годишният хороскоп за 2022 подсказва, че тази година ще бъде изключително благоприятна за вас и ще просперирате във всички области на живота си. Тази година планетарният ефект върху родни Близнаци е много положителен с поставянето на неблагоприятния дом на Юпитер, а също и тъй като тази година се управлява от самото число 6.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.