За представителите на Дева 2022 година може да донесе известно безпокойство. В средата на годината хороскопът ще покаже известно значително увеличение във финансовите аспекти. Ще трябва да отделяте повече време на домакински дела и да се грижите за децата, и да следите собственото си здраве. Годината ще ви донесе голяма надежда. Изглежда, че тази година ще ви очакват пари, имоти, слава и успех. Ще получите пълния резултат от труда си. Няма да се притеснявате по никакъв въпрос. Ако се разочаровате в каквато и да е работа, то ще се дължи на факта, че не сте били достатъчно упорити в работата си. През последното тримесечие на годината се очакват и срещи с приятели, нови познанства и интересни събития.

Любов и Семейство:

За родените под знака Дева,  през новата 2022 г. може да получат добри резултати в любовния си живот. Въпреки това, в началото на годината ви съветвам да бъдете малко предпазливи, тъй като месец януари изглежда леко неблагоприятен за вас по отношение на любовта във връзката, тъй като Сатурн в Козирог може да създаде известно смущение в любовния ви живот. Предложенията за брак може да бъдат финализирани тази година. Може да се разочаровате от близките си. Тези, които са необвързани, могат да влязат в романтични връзки тази година, което може да донесе мир в живота и може би дългосрочни връзки.

Според семейния хороскоп на тази зодия ще поднесе смесени резултати тази година в брачно отношение. Защото докато началото на годината ще бъде малко слабо за семейните отношения, към средата на 2022 година, нещата ще бъдат на средно ниво, а в краят на втората половина на годината ще донесе най-добри резултати за вас. Особено в средата на годината може да се наложи да се сблъскате със семейни спорове от април до септември.

Финанси, Бизнес и Кариера: 

Според финансовият ви хороскоп за 2022 г., очаквайте по-добри финансови условия за развитие. Новата година може да ви благослови с много икономически растеж по много начини. Може да получите помощ от членове на семейството и приятели по финансови въпроси. Разходите ви също може да са ниски и пред вас се отварят нови източници на доходи. Тази година може да закупите имот или скъпи вещи. Бъдете внимателни по време на парични сделки! Девите може да похарчат средства похарчат за здравето си.

Бизнесмените на Дева могат да очакват добра печалба, особено през първите няколко месеца на 2022 г. Това е от януари до май. Както едноличните търговци, така и собствениците на бизнес партньорства могат да работят усилено за разширяване на бизнеса през този период. Тази година може да е много добра за тези от вас, които започват нов бизнес. В средата на годината може да получите нови възможности да укрепите бизнеса си. Затова ги използвайте максимално. Последният месец на годината също ще бъде отлично време да разширите бизнеса си. Ще бъдете успешни в изпълнението на бизнеса си с нови методи и стратегии. Ще постигнете успех от свързаната с маркетинга работа в различни източници за контакт според вашия хороскоп. 2022 година също е подходящо време за голяма инвестиция.

Щастливите числа за Дева през 2022 г. са 6 и 8, управлението на Дева е Меркурий, а годината също се управлява от Меркурий. Навярно ще станете свидетели на невероятна инерция в сферата на бизнеса и особено във важни лични придобивки. Може да става дума за къща, наследство или много важна придобивка, която Девите са чакали дълго време. 2022 година е перфектно синхронизирана с енергията на номер 6. Ще бъдете щастливи, изпълнени с живот, харизматични и това ваше отношение ще спечели сърцата на вашите близки и скъпи хора.