През януари 2022 година, Сатурн ще ви донесе много късмет, оптимизъм, експанзия и много бодрост в работоспособността. Също така Юпитер може да ви донесе интересни и изкусителни възможности през първите девет месеца на 2022 година. Въпреки това, колкото и благоприятна да изглежда тази перспектива, се препоръчва да се действа предпазливо, уравновесено и без бързане. Венера през 2022 г. ще даде тласък на енергия, което ще засили желанието ви да изразите чувството си за любов и романтика за някои наистина специални цели. През месец март може да има шанс за повишение в работата си. Този месец се препоръчва на Лъвовете да се съсредоточат повече върху здравето си и да избягват всякакъв вид прекомерно напрежение. През месец април, финансово, през първата част на месеца, не трябва да харчите безразсъдно или да правят каквито и да било финансови инвестиции или сериозни покупки.

Любов и Семейство: 

През 2022 г. Лъвовете може да преминат през трънлив път в любовта според любовният им хороскоп. Може да срещнете конфликти между вас и партньора си през месеците януари и февруари. Тази година двойки, които са в дългосрочни връзки, биха могли да се обвържат в брачен съюз. Предложенията за брак може да бъдат финализирани след април. През 2022 г. двойките в една връзка може да имат смесени чувства, но можете да очаквате по-добро разбирателство от партньора си. Може да има малки конфликти и различия в мненията, но те може да не повлияят сериозно на връзката ви.

Семейният хороскоп на Лъв за 2022 г., ще се разбират много добре, особено със своите роднини от мъжки пол, които са близо до вас по възраст. Второто дете е на картата за брачните двойки. Това е страхотна година за Лъвовете за изграждането на семейство. Направете това, когато Юпитер и Сатурн са в съвпад, за да получите добри резултати. Ако сте вече сте семейни, това също е много добър период да опитате да зачените. Това не само ще бъде радостен повод само по себе си, но и ще подобри отношенията ви.

Финанси, Бизнес и Кариера: 

Според финансовия хороскоп на за зодия Лъв ще бъде добра финансова година. Тази година ще бъдете благословени с доброто финансово състояние. Поради рязък професионален напредък, доходите ви ще се увеличат. Периодът след 6-ти април е силен и това показва, че ще придобиете професионално богатство, чрез приятели, партньори в живота или професионални партньори през този времеви цикъл.

Според бизнес хороскопа на зодията Лъв, собствениците на бизнес могат да очакват печалба през 2022 г. Бизнесмените на партньорски бизнес могат да получат добра печалба, особено през втората част на годината. Големите инвестиции могат да включват значителен риск тази година. Тази година може да пътувате и в чужбина за бизнес срещи. През 2022 година ще получите нови бизнес споразумения и възможност, но трябва да проучите правилно документа, преди да инвестирате, злато, сребро или имущество, в противен случай може да бъдете измамени.

Трябва да се концентрирате върху бизнеса си с най-голяма грижа, като разгледате бизнеса си през първата половина на годината. Правилните бизнес планове ще доведат до по-добър бизнес. според прогнозите за кариера 2022 за зодия Лъв поради разположението на Юпитер в седми дом.

Има и индикации за нови източници на доходи, ако сте свързани с някаква работа в партньорство. Хората, които работят усърдно, биха се радвали на повече уважение на работното място.

През втората половина на годината периодът може да има лек неблагоприятен кариерен ефект. През този период конкурентите ви може да ви създават пречки, но няма да има отрицателно въздействие върху работата и професията ви поради положителното влияние на Сатурн върху шести дом.

Щастливото число за 2022 година за зодия Лъв е 5, управлението на Лъв е Слънцето, а годината се управлява от Меркурий. През този период Лъвовете ще бъдат много рационални. Тази година според щастливото число пет ще им донесе хъс и ентусиазъм.