Овен

Хороскопът за Овен 2022, разкрива, че планетата Марс ще влезе в зодиакалния знак Стрелец през втората половина на месеца, тоест 16 януари, което ще се окаже благоприятно от финансова гледна точка. Този транзит ще донесе вълна от положителни резултати в живота на представителите от Овен. Транзитът на Юпитер в неговия собствен знак Риби на 13 април ще ви помогне да успеете в академичните си начинания. Тъй като планетата Сатурн присъства във вашия десети дом през по-голямата част от тази година, ще трябва да работите много повече от 2021 година, за да постигнете успех.

Началото на 2022 година може да донесе някои предизвикателства. Съвпадът на Сатурн и Меркурий от началото на 2022 година до март може да доведе до малки здравословни проблеми. Тъй като Марс ще бъде във вашия собствен знак и ще аспектира четвърти дом до 10 август, и след това преминава през втория дом, ще повлияе значително на семейния ви живот.

Любов и Семейство: Представителите на Овен ще се радват на добър любовен живот през 2022 г. Чувствеността в двойките може да се увеличи. Очакват се романтични жестове от партньорите. За необвързани тази година може да се ожените за любимите си хора. Двойките може да имат няколко конфликта и заедно с партньора си, но взаимната добра воля и разбирателство ще разрешат всички малки или най-важни кризи. Според семейния хороскоп на Овен за 2022 г., началото на годината би било много благоприятно за вас. Юпитер и Сатурн са комбинирали аспекти на четвърти дом, така че в семейството им ще има спокойна и приятна атмосфера. До края на годината може да се проведат и някои благоприятни церемонии у дома, което може да ви зарадва.

Финанси, Бизнес и Кариера: Финансовият хороскоп на Овен 2022 разкрива, че Овенът ще поддържа финансова стабилност през цялата година. Въпреки това са вероятни както големи разходи, така и значителни харчове. Но покупките ще бъдат наистина ценни. Също така са възможни неочаквани печалби през месец април. Парите ще дойдат лесно, ако бъдат инвестирани разумно. Въпреки това през 2022 г. Овенът да очаква много ненужни разходи за забавления, желания за пътуване, безполезни покупки и подаръци.

Според бизнес хороскопа на Овен за 2022 г., тази година може да бъде много щастлива за собствениците на бизнес. Новите бизнес начинания може да видят светлината и ще се окажат ползотворни. Годината може да бъде благоприятна и за стартиращите в бизнеса. Инвестирането в нови области може да ви донесе печалба през тази година и може да се интересувате от нови идеи относно бизнеса. Пазете се от измами и неприятности от по-висши органи на работното място. Около средата на годината бизнесмените може да претърпят известни загуби. До края на годината тези от вас, които правят бизнес, ще трябва да се движат малко по-внимателно. Бъдете бдителни - има вероятност да пострадате от някаква финансова или професионална ситуация!

Управляващата планета на Овен е Марс, а щастливите числа за Овен се считат за шест и девет. Хороскопът за 2022 г. и  ведическата астрология предполага, че тази година ще бъде изключително полезна за вас и ще просперирате във всички области на живота си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.