През новата 2022 годината според хороскопа за Рак Сатурн ще подонесе на местните жители на Рака големи ограничения в изразяването на онези дълбоки и трайни чувства. Юпитер ще улесни достъпа ви до информация и ще ви помогне да формулирате новите си идеи. Юпитер обаче може да създаде някои пречки в работата, ежедневието и здравния сектор. Марс, когато е в ретроградна позиция, може да се окаже труден период, тъй като те ще трябва да преминете през различни изпитания.

През януари, поради разположението на Сатурн в седми дом, може да почувствате натоварване. В средата на януари здравните въпроси ще бъдат в центъра на вниманието. Също така се препоръчва да се погрижите и за финансовите си въпроси. През месец февруари ще бъдете най-активни и динамични. Вашият фокус ще бъде най-вече върху дома, семейството и личния живот поради аспекта на Юпитер върху дома на семейството и дома.

През месец май Меркурий става ретрограден, което води до известно връщане назад в кариерата ви. Може да почувствате безпокойство, дори в личния си живот, тъй като може да възникне конфликт през края на март или април. Важно е да осъзнаете, че понякога хората се нуждаят от време, за да обмислят нещата.

През месец октомври, с транзита на Марс в Близнаци, ще се озовете в ролята на миротворец. Също така ще отнеме време, за да възстановите силата си този месец, спадът на имунната ви система, който може да настъпи през месец октомври поради транзита на Марс в 12-ти дом.

До края на годината животът ви ще се изчисти от нежелана бъркотия и неуместни дейности. Когато разположението на Юпитер обаче е в дома на Водолей, може да се сблъскате със сложни ситуации и да изпаднете в беда във всеки един аспект.

Любов и Семейство: 

Според любовния хороскоп за Рак 2022, ще имат благоприятни резултати през първото тримесечие на годината, но отношенията може да се подобрят в средата на годината. Ще има любов и уважение между вас и партньора ви. Родените под този знак, които в момента са необвързани, може да влязат в романтична връзка през втората половина на годината. Вашият социален и романтичен живот най-вероятно ще бъде доминиран от силна страст. Дори в ежедневието си ще бъдете по-жизнени от всякога. Може да се сблъскате с някои възходи и падения в социалното си общуване през тази година. 2022 г. година ще бъде ориентирана към средните резултати от семейна гледна точка. В семейството ви ще преобладава мир и хармония поради комбинирания аспект на Юпитер и Сатурн в четвърти дом. Ще получите пълно съдействие по майчина линия. През втората половина на годината притесненията относно децата ще отминат и социалният престиж ще бъде по-висок по това време, а също така ще участвате с ентусиазъм в социалните дейности и ще получите пълно съдействие от по-малките си братя и сестри.

Финанси, Бизнес и Кариера: 

Според моите анализи 2022 година обещава да бъде благоприятна година от икономическа гледна точка. Присъствието на Раху - Лунните възли в 11 дом означава, че трябва да имате желаните спестявания. Трябва да работите добре, за да подобрите финансовото си състояние през тази година. Ще се наложи да поемете някои разходи за благоприятни семейни събития и това е благоприятно време за голяма инвестиция.

Бизнесът през 2022 г. ще бъде малко труден за управление. Може да се очаква растеж от вашия бизнес, особено през последната половина на годината, но в същото време може да имате врагове, които се опитват да ви дърпат назад. Приложете разумно своите умения, опит и интуиция, за да поддържате бизнеса си безпроблемно през 2022 г. Началото на годината не би било толкова благоприятно от бизнес гледна точка, а упоритата работа и фокусът са необходими за успеха. Но втората част на годината може да ви донесе известен успех в бизнеса.

Бизнес начинанията ще се представят на средно ниво  през цялата тази година поради поставянето на Сатурн в седми дом на Козирог според Бизнес хороскопа на Козирог 2022. Не очаквайте неочакван доход във вашия бизнес, само упоритата работа и ангажираност биха ви предоставили необходимите доходи.

Въпреки възможните притеснения в другите сфери на живота, в професионалната дейност се очаква стабилност, по-висока производителност на труда и добри отношения с ръководството. Има определени възможности за кариера, които могат да се появят през средата на годината. Помислете както за положителните, така и за отрицателните страни относно кариерата ви.

Управляващата планета на Рака е Луната, а щастливото число се счита за две. Хороскопът за 2022 г. предполага, че тази година ще бъде полезна за вас и ще просперирате във всички области на живота си чрез двойката.