Телец

С транзита на Марс на 16 януари в Стрелец, късметът ще ви благоприятства в основните аспекти от живота ви. Ще постигнете благоприятни резултати в областта на кариерата и професионалният ви живот ще бъде над средно ниво. Също така, със Сатурн, поставен в десети дом от вашия знак, и ще възникнат множество източници на доходи. С няколко планетарни движения, които се извършват през април, ще можете да натрупате богатство и пари. Въпреки това, във вашите финансови условия ще се наблюдават няколко възхода и падения между август и октомври тази година. С преминаването на Юпитер в единадесети дом в Риби от вашия знак от април, ще харчите щедро за вашите нужди и желания. Последните три месеца на 2022 г., октомври, ноември и декември, ще се окажат благоприятни за вашите деца.

Любов и Семейство: Съгласно звездната карта за Телец  през 2022 година, ще получите подкрепата на партньора си от сърце и това ще бъде страхотно насърчение за вас да напредвате в живота вдъхвайки ви самочувствие. Средата на годината е особено много благоприятна за вашия любовен живот. Според планетарното послание за Телец през 2022г., вие ще се преместите или ще имате достъп до нещо различно, което ще разширява хоризонтите ви. Може би семейството ще се разшири чрез пристигането на нов член. Може да се наложи да пътувате до места на дълги разстояния поради семейни причини. В резултат на това отношенията ви в семейството ще се подобрят значително. Годишната прогноза отчита, че може да се преместите на ново място и бихте могли да се справите добре с размяната на имоти или покупка и продажба.

Финанси, Бизнес и Кариера: Хороскопът за 2022 гадина относно зодия Телец показва задоволителна финансова година и може да получите много възможности. Социалните ангажименти може да увеличат разходите, но може да видите добър растеж на доходите си с напредването на годината. Периодът от средата на 2022 г. е добър за дългосрочни инвестиции и изпълнение на вашите финансови планове, както е предвидено от годишния хороскоп на Телец 2022. До средата на септември може да издигнете финансовото си състояние до нови висоти с решаващ план и нов начин за мислене. Ала въпреки това поддържайте предпазливост.

Според прогнозите на хороскопа за 2022 г. за представителите на Телец, ще бъде благоприятна, защото позицията на планетите Венера и Юпитер е чудесна през цялата тази година. Освен това ще получите повече доходи под формата на добавки, бонуси и печалби. Телците ще имат добър доходоносен бизнес и ще спечелят добро състояние през тази година. Началото на годината би ви предоставило  благоприятен резултат в професионален и бизнес план. Ще има добър поток от приходи, но в същото време разходите ви също ще останат много високи. С транзита на Юпитер през месец април и транзита му в 11-ти дом, вашите дългосрочни дългове ще се изчистят. Тази година има вероятност да похарчите пари преди всичко за близки роднини!

Щастливите числа за Телец според годишния хороскоп за 2022 година са шест и осем, и следва да бъдете много рационални.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.