Началото на годината ще донесе щастие и радост във всички аспекти на живота ви и ще се чувствате доволни през тази фаза. В средата на годината ви съветвам да се съсредоточите върху семейните отношения, да общувате по-често с близките си и да решавате ежедневни проблеми. В същото време трудолюбивите представители на знака ще спечелят добри пари в средата на годината.

Последната четвърт на месеца ще бъде благоприятна за Везни. Успехът ще ви съпътства в любовта и в работата. До края на годината са вероятни значителни промени в съдбата. Около средата на годината Марс ще премине във вашия десети дом на Рак и следователно ще има много печалби благодарение на кариерата. Юпитер ще ви благослови с преместването на повишение, което е ваша собствена от доста време насам.

Любов и Семейство: 

Любовният живот на Везните може да протече донякъде гладко през 2022 г. Двойките, които споделят силна връзка, може да получат предложение за венчавка. Любовта и мирът могат да останат непокътнати и за семейните двойки. Опитайте се да избягвате остри спорове и лошо поведение към партньора си и да проявявате известно уважение и разбиране. Това е най-добрият начин да се радвате на добри и здрави отношения през 2022 година.

Според семейната звездна карта на Везни, тази година ще сближи семейството. Отношенията със семейството и роднините трябва да се подобрят и вие ще се чувствате добре настроени към тях. Някои от вас може да имат шансовете да подобрят дома си и да поддържат средата си щастлива, правейки я по-привлекателна. Можете да се справите добре в имота през този период.

Финанси, Бизнес и Кариера: 

Относно финансовият хороскоп на Везни за 2022 г., се очертава финансова стабилност. Все пак може да се наложи да бъдете предпазливи, особено през втората половина на годината. От януари до април потокът от средства ще бъде непрекъснат. Нов източник на доходи може да не дойде за вас тази година. Това помага да следите разходите си колкото е възможно повече през тази година. От началото на лятото на 2022 година разходите може да са високи, следователно трябва да бъдете предпазливи и да се съсредоточите върху спестяването.

Според бизнес хороскопа на Везни за 2022 г., хората от бизнеса може да срещнат някои проблеми. Партньорските фирми може да трябва да полагат повече грижи за бизнес документите и най-вече да наблегнат на бюджетите си. Препоръчително е да избягвате всякаква сляпа вяра в партньорите и да разчитате на таланта и уменията си. Значителна инвестиция тази година може да не е много ползотворна и да доведе до много загуби. Ако планирате да започнете партньорски бизнес, препоръчително е да го избягвате тази година. Стойте далеч от всякакви нови правни сделки, инвестирайте време в правилното планиране, ако трябва да започнете нов бизнес проект, не усложнявайте бизнеса си, в противен случай може да си нанесете значителни щети.

Очаквайте нивото на вашата кариера да бъде средно. Корпоративните работници, може да имат средна до добра година в кариерата си. Можете да очаквате повишение през първите няколко месеца. Втората половина може да е доста предизвикателна в работното ви място. Които възнамеряват да сменят работата си, моля, бъдете внимателни, преди да напуснете текущата си работа и направете правилен анализ и проучване, преди да се присъедините към нова работа.

Щастливите числа за Везни през 2022 година са седем и шест. Юпитер ще има най-значимото планетарно влияние върху вашия знак чрез числото 7.