Овен

Днес може да се наложи да обърнете повече внимание на значимият за вас човек, преди отношенията ви да изпарят. Възможно е вашият партньор да се чувства пренебрегнат. Направете всичко възможно да бъдете по-често заедно един до друг. Възможни са временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат стрес през целият ви работен ден. Запазете спокойствие, каквото и да се случи. Ако възнамерявате да купувате имот или жилище, днес е най-доброто време е затова. Някои от вас да очакват евентуални приходи, които са базирани на наследство или продаване на недвижими имоти. Избягвайте сериозни финансови сделки, тъй като сте в ретрограден период.

Телец

Ако сте самотни вероятността да се влюбите от пръв поглед е голяма. Въпреки това, не бъдете твърде нетърпеливи, тъй като може да се окаже, че това не е точният човек на вашите мечти. Възможно е да се появят проблеми от технически характер, които ще предизвикат известно объркване в работата ви. Обърнете внимание офис оборудването и техниката като цяло, за да си спестите евентуални главоболия. Този ден ще ви предостави много добра основа и подкрепа за  увеличаването на финансовото ви състояние. Неприятности не се очертават, защото разположението на планетите ще подкрепи всяко ваше финансово начинание.

Близнаци

Семейните ще съумеят да се справят чудесно в своите отношения днес. Най-вероятно ще намерят верния път за игнорирането на някои дребни разногласия. Някои от вас ще открият нещо невероятно в половинката си, което би могло да отмени и най-малките недостатъци. Вашият ентусиазмът ще ви държи свежи днес. Спокойният ви ум ще помогне да излезете с нови идеи и прозрения на преден план в кариерата си. Всичко, което трябва да направите е да се възползвате от възможностите си в точното време. Ще имате отлични шансове за постъпления на допълнителни суми. Трябва да се стремите да развивате контактите си с влиятелни хора. Това ще бъде с цел да подобрите финансовите си перспективи.

Рак

Възможно е да попаднете в окото на бурята днес. Скандали и остри конфликти не са изключени. Вероятно ще ви бъде трудно да контролирате гнева си, но внимавайте да не раздухате огъня. Не се притеснявайте, защото Венера ще намери решение на конфликтът. Ще получите необходимата подкрепа, само подложете на контрол емоциите си, защото има вероятност да влезете в конфликт с някой от колегите си. Така или иначе нещата ще вървят добре, повече от очакваното. Не се включвайте в съмнителни сделки, а направете опити да се придържате към законните начини за печелене на пари. Не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи  потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

Лъв

За съпружеските двойки изненадите може окажат шокиращи днес. Възможно е да разкриете нещо ново за вас от миналото на половинката ви, което може да е за добро, или за зло. Проявете разбиране, защото каквото е да е било, това няма да има повече отношение към настоящия ви живот. През този ден, звездите не препоръчват да злоупотребявате със служебното си положение за лични цели, тъй като това може да доведе до сериозни последствия. Този ден се очертава да бъде критичен за финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети.

Дева

Усилията ви да спечелите сърцето на някоя нова персона вероятно няма да дадат плод особено днес. Бъдете търпеливи и не бързайте в своята сприхавост. Ще имате достатъчно време, за да разберете дали все още имате добър шанс за романтика. Може да очаквате силен прилив от положителна енергия в сферата на кариерата. След толкова време на усърден труд, ще усетите сладостта от резултатите на вашите работни планове. Днес се очакват леки сътресения във финансовото ви състояние. Разходите по семейството ще нараснат, а може да ви дойдат и неочаквани гости. Също така нещо може да ви подтикне да купувате луксозни и скъпи стоки, ала ще трябва да избягвате големите разходи.

Везни

Ако вече сте се разделили с партньора си, през този ден не е най-подходящото време да потърсите нов. Отделете повече време за размисъл и не бързайте да влизате в интимни отношения, за които може да съжалявате само по-късно. Предстои ви един напрегнат и уморителен ден. Проявете необходимото търпения, за да имате необходимия баланс и спокойно да приключите с работните си ангажименти. Въпреки, че този ден може ви предложи голям потенциал за натрупване на печалби, не е добре да предприемате сериозни движения на финансите. Изчакайте следващите дни, защото не само ще спечелите допълнителни пари, но и да натрупате доста добри финанси.

Скорпион

Някои от семейните двойки може да се сблъскат с изкушението да се включат в извънбрачна авантюра. Опитайте всичко възможно да устоите на подобни изкушения, за да избегнете разрухата на един така желан брак. Днес ще се наложи да избягвате трудни задачи и да започнете деня с лесни проекти. Може да се наложи да се придържате към своите елементарни отговорности, тъй като няма да можете да отстраните сериозните въпроси, защото едва ли ще бъдете в настроение. Възможно е да бъдете склонни да вземете решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте много днес. Имайте предвид, че звездите не са настроени положително към вас. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните харчове и финансови операции за по-нататък.

Стрелец

За онези, които са си позволили да бъдат съблазнени, въпреки това може да успеете да поправите щетите във връзката си, като искрено поискате прошка от партньора си с любов. Човешко е да се греши, човешко е да се прости. Поддържането на качество ще бъде в съзнанието на работното място днес. В повечето случаи едва ли ще можете да разчитате на своите колеги. Така че, не хранете големи надежди и очаквания от екипът ви. Действайте смело във финансовата сфера и се пазете само от безпочвени финансови предложения и нелоялни партньори. Ретроградното влияние на планетите може да ви поднесе неприятни изненади. Най-вероятно към края на седмицата ще имате възможности за печалба.

Козирог

На семейните двойки може да им се наложи да положат допълнителни усилия, за да поддържат отношенията си, тъй като през този ден изглежда ще възникнат проблеми. Може да се наложи да направите повече компромиси в името на семейното огнище. Очертава се денят да бъде неблагоприятен в работен план. Възникналите неочаквано семейни проблеми могат да разстроят работния ви график. Въпреки това ще можете да изпълнявате, макар и плавно задълженията си. Относно финансите се очертава неблагоприятен ден. Препоръчително е да се въздържате от приключването на различни финансови сделки, за да избегнете неприятни по-нататъшни катаклизми.

Водолей

Днес може да е подходящият момент, в който най-накрая да изразите романтичните си чувства към дългогодишния си партньор. Не се срамувайте, защото това може да бъде началото на най-щастливия период в живота ви. Това е благоприятен ден за вътрешни колегиални разговори. Ще бъдете кратки и точни, и ще очаквате същото от вашите колеги. Обърнете  внимание на предложението на всеки един и след това излезте с решението си. През този ден капиталите ви ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате печалба от нови източници. Освен това може да се замете с приключването на сделка по покупка на недвижим имот.

Риби

За двойките, които сериозно обмислят своето бъдещо съжителство, този ден е идеалното време за годеж или сключване на брак. Ако сте тийнейджъри, които все още не сте изпитали истинската любов, ще може да намерите онзи омайна тръпка. Днес ще се наложи да бъдете изключително дипломатични. Може да изпаднете в затруднение с вашето пряко отношение. Ако сте директни към колегите си, може да създадете конфликти. Вземете превантивни мерки, когато споделяте своето мнение. Не се очертава този ден да бъде добър във финансово отношение за вас. Харчете с повишено внимание и управлявайте внимателно харчовете си. Не се впускайте в рискови инвестиции или неоправдани сериозни харчове.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.