Овен

Този ден е отличен период, в който може да внесете повече хармония и приятни взаимодействия във вашите взаимоотношения с близките си. Марс внася топлина, неотложност и жизненост на желаните ви партньорства.

Възможно е да се извисите на работното място днес. Вашата засилена енергия ще бъде комуникативна и вие ще бъдете движеща сила във вашата професионална среда.

Днес може би ще имате късмета за неочаквано изненадващи печеливши предложения. Възползвайте се от днешната си решителност и се заемете с нови сделки, които вероятно си заслужават.

 

Телец

Сърцето ви ще бъде свързано с дома и семейството ви, и това ще бъде впечатляващо. Подчертайте своите домашно-възпитателни качества и всички ще ви видят в най-положителна светлина.

Устойчивостта е ключът към преодоляването на всяко препятствие, което ви пречи. Дори когато ви се струва, че работните ангажименти са огромна тежест за вас,  използвайте съобразителността си и ще намерите идеалното решение.

Днес вероятно ще имате по-малко разходи, но в същото време доходите ви ще са лишени от тенденцията за покачване. Проявете разум и мениджърски усет, за да възстановите тази финансова ситуация, и ще  се изправите на крака.

 

Близнаци

Венера ще бъде във вашия противоположен знак, поставяйки богинята на любовта във вашия партньорски сектор. Това е ден, през който сътрудничеството и хармонията във взаимоотношенията ще задоволяват инстинктивната потребност.

Ще бъде добре през този ден, да покажете на колегите си вашето уважение, но най-вече да не се колебайте да изразите своето виждане скрепено с факти. Така ще имате респект в работата, който ще повлияе положително на дейностите.

Ще имате преднина като планирате стратегически опциите за финансови операции в следващите дни. Времето отделено за финансови анализи ще ви донесе повече дивиденти.

 

Рак

Вашите любовни атракции ще се формират бързо и ще предпочетете да се занимавате с преследвания флиртувайки. Въпреки това, днес не е момента, в който можете да бъдете доста независими.

Днес професионалният ви план се характеризира с несигурност и конфронтация. Не се обезсърчавайте, ако не винаги имате резервен план за всеки нахлуващ проблем.

Финансовият ви хороскоп предполага, че ще бъдете в добра финансова ситуация през този ден, но само ако сте прозорливи и внимателни с приходите си. Съсредоточете върху финансовите си цели.

 

Лъв

Вероятно вместо плеяда от слова към любимия човек, ще изразите своята обич чрез  практически жестове. Опитайте се да избягвате натрапването и прекаленото анализиране на любовните взаимоотношения.

Запазете спокойствие, когато работите с най-високите обороти и не се разсейвайте. С убеждението си, вие ще овладеете всичките си работни ангажименти. Бъдете особено внимателни.

За онези от вас, които нямат собствен бизнес, звездите препоръчват да се затегнат коланите. По възможност, пестете и заделяйте, защото се очертават неблагоприятни обстоятелства с финансите.

 

Дева

От днес навлизате в силен период за осъществяване на вашите желания, без да предизвиквате прекалено много раздвижване в усилията си. Чувството ви за романтични приключения ще бъде причудливо и приказно.

Не можете да постигнете нищо полезно за работата си, ако не планирате графика си своевременно и ефективно. Не можете да си представите колко повече време ще загубите от проявеното евентуално нехайство.

Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични днес. Бъдете критични, преди да направите инвестиция или покупка през този ден. Тази критичност ще премине съвсем скоро.

 

Везни

Ако имате партньор, излезте от депресията, настройте се към нуждите на вашия партньор и го оставете да ви освети от любов. Време е да предоставите и на останалите да блестят.

Когато говорите с вашите колеги в движение, не очаквайте те да ви разберат, това би било сериозна грешка от ваша страна и ще се отрази на оценките. Препоръчително е да намерите правилния начин за комуникация.

Бъдете изключително внимателни днес. Преди да поемате какъвто и да е финансов ангажимент, задълбочено проучете финансовите схеми, в които искате да направите своите инвестиции или харчове.

 

Скорпион

Отпуснете се от ежедневната сивота и разкрийте изяло своите чувства. Направете нещо интересно за вашите любими хора. Подчертайте своята забавна страна. Всичко ще бъде в чарът, а днес той ще бъде силно изявен.

Днес ще се наложи да укрепите устоите на емоционалният ви контрол. Работният процес не търпи всякакъв емоционален лукс, а само баланс в усърдната ви ангажираност. 

Може да очаквате някакво развитие относно финансите. Твърде много усърдия, но краткосрочни печалби. Вашият късмет и упорита работа са инструментите за постигането на успех.

 

Стрелец

Днес може да бъде изключителен период като цяло за романтика и сласт. Всички останали ще се впишат във вашия конкретен романтичен и страстен стил, и това може да ви се стори доста приказно.

Опитайте се да не бъдете твърде самодоволни към себе си. Пуснете в обръщение всичко необходимо, за да можете да кажете, че сте направили всичко възможно, за да привлечете  доверието към вас.

Ще се справите с паричният кръговрат, като намалите разходите си и избягвате излишни покупки. Има вероятност да ви бъдат представени много нови финансови схеми през този ден.

 

Козирог

Всичко, което е дълбоко лично и което се намира под повърхността, ще повишава настроението ви. Бъдете добър слушател, доверете се на инстинктите си и се свържете с най-съкровените си желания.

Не започвайте да мислите, каква ще бъде следващата стъпка, просто помислете за предстоящите задачи на работното си място. Така ще намерите най-добрия начин да постигнете крайната цел.

Може да откриете днес, че харчите повече от предвиденото. Нанесете корекции върху бюджета си и влезте в ритъм. Така може да разрешите повечето от материалните си проблеми.

 

Водолей

Настройването на гледната точка на партньора ви ще помогне значително да подобрите романтичният си живот днес. Може да сте силни в любовният си живот, което може да привлече някои, ала и да сплаши други.

Днес ще трябва да работите усърдно, без да мислите прекалено много за това. Всяко прекалено мислене по един или друг работен въпрос ще ви постави на колене, оставайки ви почти безпомощни.

Бъдете концентрирани с парите, вашата разсеяност днес може да ви изиграе доста неприятни шеги. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой  или наличието на кредитната карта.

 

Риби

Ако сте несемейни, вашата безкористност и желание да слушате ще ви помогнат да засилите вашата магнетична привлекателност. Чудесно време е да се свържете с детето вътре в себе си.

Има вероятност да проявите самотност на работното си място. Проявете разбиране, защото не всеки от колегите ви ще може да поддържа вашия ритъм. Самотността е твърде лична.

Вероятно неочакваните събития да поставят бюджета ви в някакъв хаос. Въпреки това, преобърнете тази анархия в своя полза и минимизирайте или избягвайте ненужните разходи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Glasnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.