Овен

Знайте, че ви предстои разговор с любимия ви човек, при който ще трябва да отговорите на някои деликатни въпроси, но все пак не прибързвайте с окончателните решения и избягвайте нападателното поведение.

За да работите добре в екип, не се фокусирайте толкова върху научната страна на нещата и интелектуалните размишления. Повечето хора не обичат дървените философи, така че не бъдете аутсайдерът.

Инвестирането в някакъв фентази образ, който искате да изградите няма да е добра идея. Артикули, които ще ползвате еднократно и после ще отлежават с години в гардероба ви, са едно от най-глупавите неща, които може да направите.

Телец

Има моменти, в които просто трябва да оставите нещата да се оправят от само себе си, без да дълбаете непрестанно по една и съща тема. Заемете се с нещо важно лично за вас и не се занимавайте с раните от миналото.

Днес, може да имате доста разсейващи фактори, които да ви отклонят от работния процес. Ако някой има личен повод за празник, то считайте денят направо за загубен. Помислете обаче, как ще наваксате изоставането.

Съберете на едно място всичките си спестявания и изчислете всички активи, които притежавате. Така е много по-вероятно да се мотивирате да спестявате повече, когато имате голяма цел, която да следвате.

Близнаци

Вашите възгледи относно връзката ви биха могли напълно да променят постъпките ви днес, така че няма причина да се тревожите. Отношенията ви ще бъдат прекрасни само и единствено благодарение на вас.

Бъдете сензитивни, улавяйки усещането за бързане и забавяне, защото през този ден трябва да бъдете доста точни във всяко едно отношение в работата си.

Денят е изключително благоприятен що с отнася до парични операции. В случай, че имате силно желание да се отдадете на сделки и инвестиции, навярно ще успеете - това вещаят звездите.

Рак

Много е вероятно днес да има нещо неразбрано между вас и вашия партньор, точно както в играта на „развален телефон“, при която първоначалната дума е съвсем видоизменена накрая. Избягвайте споровете, породени от подобна нелепа ситуация.

Понякога се налага да действайте с твърда ръка и желязна логика, но днес няма да е така. Ще трябва да проявите доста деликатност при поднасянето на някои новини на екипа ви. Промените ще са ключови за някои, така че бъдете внимателни.

Не приемайте всичко, което имате за даденост, особено заплатата, която получавате от работата ви. Колкото и да е малка, със сигурност е по-добре от никаква. Уважавайте парите и не ги харчете за зависимости, цигари, алкохол и хазарт.

Лъв

Бездействието и мързелуването ви пред телевизора няма да направи личния ви живот като по сериалите. Необходими са действия и усилия от ваша страна, за да се промени нещо в положителна посока.

Някои неща не е нужно да бъдат коментирани с колегите ви. Това, което сте научили нека си остане за ваша лична информация, без да го раздухвате наляво и надясно.

Удивително е как начинът ви на мислене може да повлияе на покупателната ви способност. Докато някой може да даде 20 лева за един обяд в заведение, вие може да напазарувате продукти и да нахраните цялото си семейство поне три пъти.

Дева

Твърде многото разговори могат бъдат също толкова вредни за връзката ви, точно както и мълчанието. Научете се, че понякога трябва да правите паузи и да дадете време на половинката си, за да остане насаме с мислите си.

Ако днес ви зададат въпрос, на който не знаете точният отговор, по-добре не отговаряйте или кажете, че ще потърсите информация, вместо да дадете подвеждащ и грешен отговор. Проучете добре въпроса, преди да се изкажете неподготвени.

Печалбите ви са ниски, затова вероятно ще се наложи да се обърнете към спестяванията си за някои непредвидени разходи. Ще сте благодарни за това, което сте заделяли месеци наред, тъй като сега ще може да спокойно да посрещнете всеки един разход.

Везни

Поемете дълбоко въздух преди да започнете сериозен разговор с партньора ви. Колкото и да си мислите, че езикът ви е вързан и не може да кажете някои истини в очите, веднъж започнете ли, нещата ще потръгнат.

Работата, по проект от който работите от доста време, най-сетне ще потръгне и ще усетите някакво раздвижване. Възползвайте се от положителното влияние на звездите и извлечете максимума от работата ви.

Пестенето на левчета от ежедневните ви навици като кафе и цигари, едва ли ще ви направи по-богати, но поне няма да ви докарва до нови заеми. От време на време може да си позволите някои удоволствия, за да не стигате до моменти на грандиозни разхищения след дълъг период на лишения.

Скорпион

Ако наскоро сте претърпели раздяла с партньора ви, макар и под формата на няколко дни сърдене и отказ за разговори, то не потъвайте в сълзи и траур. Навярно, това е вид урок за вас, за да се поучите от допуснатите грешки и пропуснатите мигове щастие.

На работното ви място няма причина да не сте оптимисти. Вероятно, ще има малки предизвикателства, с които ще трябва да се справите с повече решителност.

Ползването на някои неща възможно най-дълго време може да ви изглежда като мизерен живот, но консуматорското мислене и пилеенето на ресурсни няма да доведе до нещо по-добро. Скромният начин на живот може да ви направи много по-мъдри и изобретателни.

Стрелец

Днес, може да срещнете някой ваш близък от миналото ви и да си дадете сметка, че  животът ви никак не е толкова трагичен, колкото вие си мислите. След като разберете за тежката съдба на другите, може да осъзнаете много неща, свързани с живота и здравето на човек.

Ако работите от вкъщи, това не означава, че имате по-малко работа и може да си почивате по всяко време. Спазвайте стриктно работното си време и не се отпускайте, че може да отложите днешната работа за утре.

Възможно този ден да ви подонесе просперитет и изобилие. Ако се справите с планирания бюджет, със сигурност ще бъдете свидетели на добра възвръщаемост.

Козирог

Разговорът с партньора ви може да реши голяма част от проблемите ви. Не всичко опира до финанси, така че обсъдете нещата, на които държите и стопирайте споровете за недостига на пари.

Понякога имате усещането, че водите едни и същи разговори отново и отново, но някои от колегите или клиентите ви имат нужда от това напомняне и не се ядосвайте на това, че трябва да повтаряте едно и също нещо по няколко пъти.

Обновяването на гардероба ви може да ви коства не малко средства. И все пак не се отпускайте много в пазаруването, макар и да имате нужда от по-голям размер дрехи, вземете само най-нужното за ежедневно ползване.

Водолей

Подминете дребните дрязги и спорове за незначителни, битови неща. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на киселото настроение на половинката ви.

Работата ви може да има лек застой, но това не бива да ви демотивира да работите. Спирането на работният процес няма да помогне, така че насочете усилията си в нова посока и помислете какво може да промените.

Бъдете много внимателни, когато ви предлагат разни схеми за бързи пари. Взимането и даването на заеми не са препоръчителни в този ден. Добре помислете как изразходвате парите си.

Риби

Вие най-добре знаете кога да се оставите да вървите по течението и как да преминете през трудните моменти във връзката ви. Партньорът ви определено ще ви помогне с ценни философски съвети, така че заедно да успеете да прескочите препятствието пред вас.

Ако не изложите мнението си ясно и точно, няма как да бъдете разбрани. Не си мислете, че другите се досещат за това, което ви е в главата. Говорете по-уверено и не се крийте в черупката си.

Малкото пари, които може да получите днес определено няма да ви развълнуват, тъй като ще ви стигнат едва за прехраната ви. Трудно ви е да се вдъхновите за работа, когато финансите ви страдат.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.