Хороскоп за 10 юни: Водолеи, звездите ще са на Ваша страна, ще Ви помогнат в работата

Хороскоп за 10 юни: Водолеи, звездите ще са на Ваша страна, ще Ви помогнат в работата

Овен

Не приемайте твърде лично шегите на любимият ви по ваш адрес. Ако излизате с партньора си, внимавайте да не прекалите с храната и напитките, тъй като внезапно може да се почувствате зле и да се наложи да потърсите лекарска помощ.

Днес, най-вероятно няма да имате последната дума на работното ви място, тъй като предложенията ви доста ще се различават от тези на колегите ви и вероятно няма да се приемат радушно. Оставете вземането на важните решения на другите хора от екипа ви.

И днес ще се стремите да помогнете финансово на всички около вас, без да се замислите за това, от което вие самите имате нужда. Обърнете внимание на това, което вие трябва да си купите и поне през този ден не бъдете спонсор на близките ви.

 

Телец

Постарайте се днес да сте максимално сдържани, за да не засегнете половинката си с някоя неподходяща шега или неуместен коментар. Колкото и да ви се иска да се изразявате цветущо днес, потиснете това ваше желание, за да не давате поводи за скандали.

Ако началниците ви не одобряват идеите ви на този етап, не се разочаровайте и не захвърляйте труда си в кошчето за боклук. Просто се ориентирайте какво се изисква от фирмата ви и запазете проекта си за друг по-благоприятен ден след няколко месеца.

Въздържайте се от големи харчове днес като закупуване на уреди или резервация за почивка и самолетни билети. Парите, които смятате, че имате в излишък, може да се наложи да използвате за неочаквани разходи свързани със здравни или стоматологични услуги.

 

Близнаци

Романтиката днес ще навести и вашия дом. Каквото и да се е случило до момента във връзката ви, всичко ще бъде цветя и рози, любов и романтика. Насладете се на този прекрасен момент с любимия ви човек и споделете най-съкровените си чувства.

Очаква се един типичен работен ден, в който няма да има голяма динамика и няма да е необходимо да бързате и да гоните срокове. Посветете времето си на проучвания, събиране на факти и планиране, за да сте подготвени за по-натоварените дни.

Бизнес партньорството се очертава да бъде приоритет през този ден. Уповавайте се на вашите партньори, които вероятно ще изиграят много добра роля по време на финансови преговори. Вслушайте се внимателно в техните съвети и ще имате финансов успех.

 

Рак

Най-вероятно, днес ще се наложи да обсъдите с партньора си даден здравословен проблем, за който сте си казвали, че на вас не може да ви се случи нещо такова. Никой не е застрахован от нищо, така че се уверете, че водите здравословен начин на живот, преди да е станало късно.

Ако до миналата седмица, отношенията ви с колегите ви са били обтегнати и сте били обект на вербална агресия, то днес мелодията в отношенията ви, коренно ще се промени и определено ще може да си помагате и да работите в сътрудничество.

Подгответе се със списък за пазар, тъй като днес ви очакват доста покупки на консумативи и хранителни стоки за семейството ви. Придържайте се стриктно към списъка си и не купувайте всичко, което видите, че е на промоция просто, защото е изгодно.

 

Лъв

Необвързаните днес ще имат шанса да срещната своята половинка, която да ги допълва идеално на оживено място като търговски център, панаир или цирк. Семейните ще се радват и на малкото време прекарано заедно, далеч от работата и грижите.

Като цяло, днес ще сте в добро настроение на работното ви място и с лекота ще общувате с колеги и клиенти. Единственият проблем, който може да имате днес, вероятно ще е свързан с умственото ви натоварване и малкото време за почивка между различните срещи.

Ако възнамерявате да направите оглед на различни нови жилища с цел закупуване, този ден е благоприятен за вас. Също така, обмислете добре, дали не е време да подобрите състоянието на семейния ви автомобил.

 

Дева

В случай, че напоследък сте се отдалечили малко от партньора си, направете така, че да прекарвате повече време заедно. Обсъдете промените, които ще е добре да въведете във връзката си, за да се сближите повече и да споделяте всичко един с друг.

Денят е благоприятен в работен план. Може би, ще възникнат някои перипетии или предизвикателства, с които ще се справите твърде лесно. Като цяло един нормален работен ден, много труд, усърдие, радост и успехи.

Вероятно, днес няма да сте особено доволни от бавните темпове на печалби и застоят във финансово отношение. Имайте търпение и не бързайте да обвинявате съдбата, че е несправедлива към вас.

 

Везни

Ако любовният ви живот върви в низходяща посока, то няма да е зле да се замислите какво е това нещо, което ви прави истински щастливи. Не поставяйте кариерата си на първо място, а се осмелете да се отпуснете поне за малко, за да направите нещо спонтанно с партньора си.

В работата ви вероятно сте свидетели на събития, които може да се характеризират като възходи и падения. Добрата новина е, че навлизате в период на разцвет и ще преобладават положителните емоции на работното ви място.

Съветът на Меркурий е да не се занимавате с никакви финансови въпроси през този ден. Покупките не са препоръчителни, тъй като има опасност да ви продадат дефектна или некачествена стока. Бъдете изключително внимателни, за да се предпазите от загуба на пари.

 

Скорпион

Странете от онези хора, които се опитват да злословят против вас и вашия партньор. Ако позволите на злата мълва да управлява личния ви живот, това ще доведе до изолация от човешките ценности в любовта.

За да се справите успешно с всичките ви работни ангажименти през този ден, ще се наложи да сте доста гъвкави. Добре ще е да пренаредите графика си, тъй като неочаквано ще възникнат работни задачи, които ще отнемат доста време и ще създадат хаос в графика ви, който е разграфен по часове.

Очаквайте добри финансови постъпления днес. Ще имате възможност да си купите това, за което от няколко месеца само си мечтаете. Доставете си тази радост, без никакви угризения за цената.

 

Стрелец

Може би, този ден ще е доста напрегнат за половинката ви и трудно ще противодействате на страданията ѝ. Ако опитите ви за успокояване са неуспешни, просто дайте време на партньора си да остане насаме със себе си.

По някаква странна причина, днес и следващите няколко дни ще се срещате с едни и същи хора в работата ви, което ще е за добро, тъй като може да получите доста мъдри съвети от тях. Не подхождайте с досада и недоверие, а бъдете отворени към нови идеи.

Не се предвиждат някакви особени предизвикателства във финансов план. Твърде вероятно е да спечелите добри пари, но обърнете сериозно внимание на семейния си бюджет през този ден.

 

Козирог

В случай, че днес сте поканени на събитие или празник с вашата половинка, то определено вашата двойка ще стане център на вниманието. Ще се забавлявате много и ще накарате приятелите ви да се смеят с глас, но не прекалявайте с алкохола.

Битката с колегите ви днес ще бъде - старите методи на работа срещу новите. Някои от по-възрастните колеги от екипа ви ще държат на старите и консервативни методи на работа, а вие упорито ще защитавате иновациите и новите технологии.

Очаква ви благоприятен ден във финансов план. Вероятно, ще имате готовност да се справите във всяко едно отношение с инвестиции или покупки. Въпреки това, се уверете, че не сте се взели твърде на сериозно.

 

Водолей

Вероятно изражението, което ще имате днес ще излъчва студенина, без ни малко да се вълнувате от това, което се случва около вас. Въпреки всичко, очаквайте вашият партньор да ви изненада с добри новини и да ви накара да се усмихнете поне за малко.

Споровете и търканията с колегите ви, днес постепенно ще започнат да отшумят и ще ви е много по-лесно да работите в екип. Звездите ще са на ваша страна и ще ви помогнат да се справите блестящо в работата си.

Не би било добре да давате пари на заем през този ден. Също така, запазете своята визия относно финансите и не допускайте някои хора да ви отклоняват от тази перспектива.

 

Риби

Любовта идва от онези трепетни емоции, които изпитвате към някого. Ако сте се усъмнили, че по една или друга причина сте наранили половинката си, то попитайте сърцето си. Навярно, то ще ви напъти подобаващо.

Днес, ще сте в изключително приповдигнато настроение на работното ви място до степен, до която може да подразните колегите ви. Дори някой да се опита да ви разстрои със злобен коментар, няма да успее да ви засегне.

Добри нови за сектор финанси, ще успеете да покриете всички разходи както на семейството ви, така и личните ви такива, без да се лишавате от каквото и да е. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще имат възможност да умножат двойно печалбите си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на GlasNews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

Напишете коментар
captcha

Виж още

Везни Обърнете внимание на вашата връзка, семейство или приятели. Може да
Овен За да се измъкнете от някои напрегнати ситуации с любимия ви човек,
Рак Ще има периоди, когато ще се почувствате изтощени поради работата си и
Овен Без значение какво точно ще правите с партньора си тази вечер, стига
Овен Ще се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите проекти,
Овен Днес, ще имате шанса да превърнете любовта ви в дълготрайно