Овен

Неангажираните ще имат, макар и малки шансове за намирането на сродна душа или просто душа. Въпреки това ще се забавлявате в компанията на прекрасните си приятели.

Днес, може би ще имате някои пречки в работата. Ще сте като вързани насила на работното ви място. Всички ще ви опонират и това вероятно ще развали настроението ви.

Въпреки ограничения приток на пари, вие ще бъдете в състояние да изплатите предишните си дългове. Препоръчително е да добавите повече пари в спестовната си сметка, тъй като може да имате финансови затруднения през следващите дни.

Телец

Семейните двойки ще преминат през различни перипетии по различни въпроси от битов характер. При някои тях може да прехвърчат и искри. Препоръчително е да си изясните, какво искате от половинката си.

Постарайте се да не провокирате целенасочено някои от колегите ви. Ако влезете в остър конфликт, последиците няма да бъдат забравени дълго време след това. Внимавайте много как общувате днес.

Възможно е да се окажете на ръба на нервна криза, тъй се очертават не малко парични проблеми. Не се притеснявайте, защото през следващите дни се очаква допълнителен доход, който по някакъв начин ще намали въздействието на тези временни неуспехи.

Близнаци

Очертава се един силно емоционален ден в добрият смисъл. Отношенията между вас и вашия партньор ще преминат повече от гладко. При самотните нещата едва ли ще бъдат толкова розови, въпреки силният прилив от желания.

Очертава се един доста продуктивен и успешен работен ден за вас. Използвайте доброто разположение на звездите и направете всичко важно, което сте планирали за днес. Определено ще постигнете целта си относно кариерата.

Изглежда, че ви предстои един удачен финансов ден за извършване на нови дългосрочни инвестиции. Можете да използвате парите, които ще получите от отличната възвръщаемост на старите си инвестиции.

Рак

Бъдете особено внимателни днес. Ревността може да се окаже онова малко, но неприятно камъче в обувката в личен план. Ако тази ревност се е възпламенила при половинката, проявете повече търпение, защото това е ключът за примирието.

Един необмислен коментар от ваш колега може да ви развали настроението още от сутринта. Игнорирайте изречените думи по ваш адрес и проявете безразличие.

Вероятно ще похарчите голяма част от своята заплата днес. Тези от вас, които имат собствен бизнес могат да направят допълнителни разходи поради оплаквания и рекламации от страна на клиенти.

Лъв

Навярно ще си прекарате добре с половинката си днес. Възможно е да се появят някои разногласия, които да разклатят романтичната атмосфера. Затова избягвайте да бъдете прекалено критични.

Ако всички ви казват, че трябва да работите по-бързо, за да се справите с указаните срокове, то не изпадайте в паника. Продължете да поддържате постоянно темпо на работа и малко по малко ще настигнете всички, които бързат с бясна скорост.

Импулсивното харчене на пари може да ви създаде сериозни главоболия през този ден. Учете се от миналите си грешки и избягвайте да се отдавате на разточителни разходи.

Дева

За тези, които сте в семейна връзка, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като препятствията ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно във вашата връзка към края на денят.

Намирате в чудесен период, в който да разгърнете потенциала си в кариерата ви. Уверете се, че се изцяло концентрирани в работата и не разпилявате енергията си за други маловажни неща.

Трябва да бъдете изключително внимателни в разходите си и да намерите начини за плавно изплащане на дълговете си. Също така би било разумно да предвидите някои непредвидени ситуации или събития, при които трябва да изхарчите не малка сума пари.

Везни

Самотните ще намерят трудно късмета си през този ден в търсене на нова връзка. Възможно е да се почувствате по консервативни или хладни. Не се обезверявайте, тъй като любовта скоро ще се обади.

Напрежението в работата ще се усеща и днес. Сега, ще е най-неподходящото време да влизате в конфликти и да отстоявате позицията си твърдо и упорито. Обърнете внимание на здравето и психическото ви равновесие.

Днес някои от вас ще бъдат изправени пред краткосрочна финансова криза в резултат на неправилно решение. Вероятно сте заели голяма парична сума на някого, който няма да бъде в състояние да ви се изплати.

Скорпион

Възможно е дистанцията между вас и любимия човек да се увеличи. По възможност не бъдете силно настоятелни, опитвайки се да възстановите критичната ситуация. Въпреки това не се отказвайте от желанието си за приятна романтична атмосфера.

Ако в момента се подготвяте за голямо събитие, презентация или важна среща, то се уверете, че сте поставили стабилни основи на проекта си. Може да нанесете малки корекции, но не е препоръчително да взимате генерални решения и да сменяте концепцията.

Тези от вас, които са в бизнеса могат да понесат доста загуби в резултат на неразумни решения. Не се паникьосвайте, тъй като финансовото ви състояние може да се подобри през идните дни.

Стрелец

Някои от вас може сериозно да обмислят да влязат в ангажираща връзка днес. Ако наскоро сте имали чести срещи с бившето си гадже или съпруг и обмисляте да възстановите тази връзка,  ще трябва да се въздържите от това си желание.

Събитията на работното ви място ще да доста изнервящи и натоварващи днес. Динамиката ще ви направи още по-раздразнителни и склонни да влизате в спорове. Не прекалявайте със забележките, докато бурята не отмине.

През този ден може да видите, как внезапно се покачват разходите ви. Внимавайте да не пропилеете финансовите си печалби, ако се включите в безумни разходи. Като цяло този ден е добър за вас във финансово отношение.

Козирог

Днес трябва да прекарвате повече време с партньора си, за да не се почувства пренебрегнат. За тези, които търсят сродна душа, ще трябва да бъдете търпеливи още малко. Погледнете от положителната страна на тази ситуация.

Ако днес не получите отговорът, който търсите, то не се нахвърляйте на всички около вас и не си го изкарвайте на колегите си. Отговорите, които търсите може да не получите днес, но с малко повече търпение, ще дойдат при вас.

През този ден вероятно ще се наложи да бъдете особено внимателни при харченето на парите си и да помислете внимателно, преди да направите някакви дългосрочни инвестиции. Също така бъдете бдителни относно  загуби на пари и лични вещи.

Водолей

Вашият любовен живот ще претърпи положителен обрат. Има признаци, че някои от вас ще са готови да поемат ангажимент и дори да предложат брак с човека, който обичате. Страхотен ден предстои и за онези, които вече са семейни.

Подминаването на проблемите няма да ви отведе там където искате. Изправете се пред трудностите и пречките и разрешете проблемите в работата ви, за да потръгнат нещата в кариерата ви. Очакват ви добри бизнес възможности.

Ако се занимавате със застраховки или работа свързана с посредническа дейност, днес може да постигате целите си. Изглежда, че вашето оптимистично отношение ще ви докара добри пари.

Риби

Навярно любовта ви ще бъде изключително вълнуваща както никога досега. Може да се почувствате много страстни и да задушите партньора си с много любов и обич през целият ден.

За съжаление, днес може да не успеете да се свържете с хората, които сте поканили и някои клиенти и партньори, с които трябва да говорите по телефона. Случват се такива неща, приемете че нещата са се объркали за ваше добро.

За някои от вас ще има шанс да намерите нови източници на доходи, които биха могли да ви позволят да увеличите спестяванията си. Същевременно ще имате допълнителни пари за закупуване на нови лични вещи, които отдавна сте си набелязали.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.