Овен

Звездите днес ще ви предоставят възможността да изразите най-съкровените си чувства. Нещата в любовта ще изглеждат като „всичко или нищо“, не отлагайте момента, в който да заявите своята преданост към партньора ви.

Въпреки че най-вероятно ще сте затрупани с работа, нервите ви ще са толкова опънати, че трудно ще се съсредоточите върху задачите си за деня. По възможност отложете официалните срещи за някой друг ден.

Постарайте се да не харчите пари за неща, които вече имате и то в изобилие. Едва ли се нуждаете от още един сив пуловер или поредният чифт дънки, който почти не се различава от тези, които имате.

Телец

Ако все още търсите любовта на живота си и присъствате на някакво събиране с приятели или събитие с много гости, то се опитайте повече да изслушвате другите, отколкото да се хвалите със собствените ви постижения.

Използвайте целият си интелектуален потенциал днес, за да се справите с някои спорни ситуации на работното ви място. Битката с някои ваши конкуренти няма да бъде никак лека. Покажете сила и увереност.

Време е да се заемете с нещо ново във вид на инвестиция. Ако до сега сте имали повече загуби отколкото печалби, не се отказвайте и заложете на идеята, в която истински вярвате.

Близнаци

Ако от скоро имате нова любовна връзка, то днес ще усетите, че е дошъл момента за откровения, както и да споделите за качествата, които сте открили, че притежава вашият партньор. Споделяйте честно и открито и се постарайте това да се превърне в традиция за вас.

Звездите днес ще са на ваша страна в кариерата. Ще успеете да разчупите стереотипите и най-вероятно ще прокарате иновативните си идеи. Традиционните подходи ще отстъпят пред иновациите и технологиите.

Обичате да печелите колкото се може повече пари, но не правете всичко на всяка цена в името на печалбата. Опитайте се да се радвате и на малките и простички неща, които не ви струват почти нищо.

Рак

Вероятно, много от роднините ви ще ви се оплакват и ще имат нужда от рамо, на което да поплачат. Може би, ще ви споделят и много тайни, които дълго време са крили дълбоко в себе си. Бъдете търпеливи и съпричастни.

Навярно, някои от колегите, на които сте вършили услуги, днес ще ви се издължат. Ще се радвате, че сте заобиколени от хора, които държат на вас и може да наречете ваши приятели.

Може би, днес ще сте доста объркани в желанията си и дълго ще изчислявате дали да си купите нещо, което много искате или не. Подредете желанията си по приоритет и започнете от най-необходимите неща. В случай, че ви останат средства, може да се поглезите.

Лъв

Най-вероятно днес ще се почувствате силни, уверени и готови да изразите истинските си чувства към половинката ви. Обикновено обичате винаги да има нещо неразкрито и загадъчно във вас, но днес ще рискувате като заявите смело любовните си трепети.

Днес, ще трябва да отметнете някои досадни задължения от списъка ви със задачи за деня. Колкото и да ви е неприятно да обръщате внимание и на най-малките детайли, ще трябва да свършите това, което се изисква от вас, за да продължите в по-важните ангажименти.

Всички от семейството ви ще искат финансовата ви подкрепа днес. Трудно ще удовлетворите всички желания, без да се разорите. Разпределите джобните по план за всеки член от семейството, без да се поддавате на емоциите си.

Дева

Днес, звездите ще ви предоставят възможността да дискутирате някои проблеми с любимият ви човек. Подгответе се за дълъг разговор, в който ще разнищите всичко, докато не стигнете до същността на проблема и това, което се крие зад него. Говорейки за едно, всъщност ще ви се изяснят доста истини за вашата връзка, които сте отбягвали до момента.

Предстои ви важна работна среща или разговор днес. Ще успеете да убедите събеседника си, че работата ви много скоро ще даде очакваните резултати. Общите решения, които ще вземете днес, ще отворят много врати на фирмата, за която работите.

Желанието ви да си купите някаква джаджа или дребна техника силно ще се изяви днес. Най-вероятно няма да може да си позволите този разход и бързо ще трябва да изхвърлите тази ваша идея от главата си.

Везни

Време е да обърнете по-специално внимание на половинката си и да я накарате да се почувства неповторима, желана и обичана. Бъдете честни и открити в разговорите си и покажете, че наистина цените партньора си.

Не предприемайте твърде рискови действия в работата си, за да не се сгромолясате най-ненадейно. Както сте набрали мощна скорост в кариерното си развитие, не бъдете твърде самонадеяни, тъй като нещата могат да се окажат доста крехки и нестабилни.

Вероятно, трудно ще се справите с финансовите си проблеми днес. Разпределете заплатата си така, че не само да ви стигне до края на месеца, но и да ви остане поне малка част от нея. В противен случай ще имате още по-големи проблеми свързани със заеми.

Скорпион

Въпреки, че партньорът ви днес може да е малко по-емоционален от обикновено, няма да е лошо да поговорите по някои въпроси, които ви притесняват и изискват вашето общо решение като семейна двойка. Изчистете всички пречки помежду ви, за да ви олекне и да се чувствате по-спокойни.

Днес, цялото внимание ще бъде насочено към вас, така че подберете добре тоалета си и обърнете внимание на прическата си. Накарайте всички ваши колеги да се възхищават на очарованието ви, а не само на думите ви.

Желанието ви за бързи пари може да ви изиграе лоша шега. Не се поддавайте на хазартни игри, тъй като най-вероятно ще загубите всичките си пари, които имате в себе си през този ден.

Стрелец

Вероятно днес, няма да сте в настроение да излизате с приятели или да ходите на вечеря при роднините ви. Единственото нещо, което ще искате да направите през този ден, ще е да се сгушите в любимия ви човек с чаша топла напитка (кафе, чай, капучино, мляко или топъл шоколад) и да се наслаждавате на дълбоките и силни чувства помежду ви.

Налага се днес да бъдете много гъвкави и да не влизате в конфликти с колегите си. Обърнете внимание на някои детайли в документите, с които работите и проверявайте по няколко пъти за евентуални грешки.

Ще разполагате с нужните финанси, за да си купите всичко, което си пожелаете днес. И все пак не прекалявайте с шопинга, тъй като еуфорията ви от новите ви придобивки бързо ще отмине, и много скоро може да съжалявате за похарчените пари.

Козирог

Много е вероятно днес да изречете някои силни думи, които да наранят половинката ви. В края на деня може много да съжалявате за стореното, но раната в душата на половинката ви ще остане. Не бъдете твърде емоционални днес и сдържайте гнева си, за да не съжалявате по-късно.

Бъдете изключително внимателни при сключване на договори и споразумения днес. Не пропускайте дребния шрифт и задавайте въпроси дори за най-малките подробности. Не позволявайте да страдате, заради грешки допуснати от някой друг.

Парите, които ще похарчите днес ще са за най-близките ви хора, които ви обожават. Може да си позволите по-пищна вечеря и да направите любимите ви хора усмихнати  и весели през този ден.

Водолей

За да съхраните и укрепите още повече връзката си, намерете време, което да посветите на съвместни дейности и разговори с половинката ви. Не отговаряйте еднословно и повърхностно на въпросите на партньора ви, а покажете, че на наистина ви е грижа за всичко случващо се във връзката ви.

Ще имате възможността да се срещнете с много важна личност за сферата, в която работите. Постарайте се да направите добро първо впечатление, без да се натрапвате твърде много. Придържайте се към златната среда спрямо поведението си.

Емоционалното харчене на пари за всевъзможни джунджурии няма да ви направи по-щастливи днес. Обърнете внимание на чувствата и емоциите, които таите в себе си, преди да излезете на пазар, мислейки си, че това ще ви успокои.

Риби

Разговорът с партньора ви днес, ще ви отвори много врати и най-вероятно ще сте склонни да споделите някои истини за чувствата, които изпитвате към половинката ви. Колкото и да ви е трудно да говорите, просто говорете и ще усетите, че връзката помежду ви вече е на едно много по-възвишено ниво.

Днес, може да усетите, че нещата в работата ви започват да се нареждат във ваша ползва. Понякога просто трябва да се оставите на течението и да позволите на вселената да направи най-доброто за вас.

Най-вероятно, днес някои ваши близки ще ви искат малко пари на заем. Помислете за собствените си нужди и разходи, преди да дадете парите си на друг. Подгответе се с резерв за трудни дни, касаещи финансовото ви състояние.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.