Овен

Тези от вас, които са необвързани ще са сред щастливците, които могат да срещнат невероятен човек на някакво събитие, състезание или при съвсем случайна среща на обществено място. Семейните двойки ще се радват на хармония и спокойствие в отношенията си.

Някои от колегите ви ще се опитат да ви засенчат днес и да ви внушат, че не можете да се справите толкова добре с работните си задачи, колкото тях. Не се хващайте в този капан.

Ако не сте достатъчно фокусирани в работата си, има голяма вероятност днес да претърпите финансови загуби. Постарайте се да постоянно да сте ангажирани с нещо, за да нямате свободно време, в което да харчите безразборно.

Телец

Ако обикновено сте по-сдържани и не споделяте чувствата си с вашия партньор, то днес звездите ще ви помогнат да нарушите тази традиция. Смелостта ви ще надделее и ще имате възможността да излеете душата си пред любимия ви човек.

Силният ви характер и оригиналните ви решения ще са най-силните ви качества днес. Това ще ви направи пример за подражание сред колегите ви. Презентирайте смело идеите си, определено ще се радвате на подкрепа от страна на колегите ви.

Техническите ви умения могат да помогнат на другите и това да ви донесе неочакват финансов бонус. Не се съмнявайте, че трудът ви ще бъде възнаграден, дори помислете за дългосрочна ангажираност в тази насока.

Близнаци

Най-вероятно днес ще правите много неща заедно с половинката си и истински ще се забавлявате. Състезателният характер на общите ви дейности ще ви съживи и развесели. Каквото и да правите, искрата на любовта ще бъде запалена.

Изглежда, че днес някой може да се опита да ви подготви клопка, мислейки си, че ако ви натопи, ще заеме мястото ви. Бъдете бдителни и дръжте далеч от себе си хора със съмнителни намерения.

Ако планирате добре всичките си покупки, ще се справите отлично с финансовите въпроси днес. Стратегията ви за увеличаване на печалбите ви ще бъде успешна, така че използвайте всяка една възможност да поддържате контакти с вашите съдружници.

Рак

Спрете да сравнявате личния си живот с този на ваши приятели и познати. Помислете какво да направите и промените, за да сте щастливи с човека до вас. Денят е подходящ за приключване на един етап от живота ви и започване на нова фаза.

Очаква ви изключително успешен ден в професионален план. Ще успеете да приключите навреме с всички задачи от списъка ви за деня и всичко ще се движи в положителна посока. Определено ще си помогнете доста с работата за няколко дни напред.

Ако работата ви е в сферата на продажбите, то определено ще надвиете конкуренцията и ще реализирате висок оборот. Задълбочените познания за продуктите или услугите, които предлагате, ще ви отведат към върха на успеха.

Лъв

Вероятно, днес ще сте по-затворени в себе си, анализирайки както вашите постъпки, така тези на партньора ви. След като си отговорите на някои ключови въпроси, ще усетите нуждата от промяна и вече няма да сте същият човек, който понякога се срамува от себе си.

Ако първо не се погрижите за разрешаването на личните ви проблеми, то определено и работата няма да ви върви днес. Обърнете внимание на здравето си и се опитайте да се съхраните психически. Работата ви може малко да почака.

Вероятно, днес ще сте изключително концентрирани в това да не харчите пари и да увеличите спестяванията си. Колкото по-дисциплинирани сте, толкова по-бързо богатството ви ще нараства.

Дева

Вероятно, днес ще признаете на партньора ви, че имате проблем, който ви мъчи и ви притеснява, но дълго време сте таили дълбоко в душата си. Ако се наложи и искате процесът да бъде по-лесен, може да потърсите съвет и от психотерапевт.

Подгответе се за агресивни и враждебно настроени колеги и клиенти. Вероятно, ще се сблъскате с доста ограничени хора, които ще излеят цялата си злоба, но не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите подобно отношение.

Някои членове от семейството ви може да ви окажат финансов натиск днес, искайки от вас сравнително голяма сума пари за някои сметки и неотложни покупки. Добрата новина е, че ще се справите с тази неблагоприятна ситуация по възможно най-добрия начин.

Везни

Звездите ви съветват да нямате тайни от партньора си днес и да не чакате удобен момент, в който да споделите нещо съкровено, тъй като от продължителното отлагане, този момент може изобщо да не дойде. Споделете и отворете вратата на един изцяло нов свят за вас.

Днес, вероятно няма да ви е много комфортно на работното място, тъй като някои заместници на шефовете ви ще се изявяват като „голямата работа“ и ще имат наставническо отношение, което никак няма да ви се понрави. Съобразете се с обстановката и не разпалвайте нови конфликти.

Резултатите от работата ви ще стават все по-видими и забележими, което ще бъде чудесно за вас, тъй като поради този факт шансовете ви за повишение ще нараснат. Ще бъдете високо оценени и финансово стабилни.

Скорпион

Днес, вероятно ще усетите напрежение в личните ви отношения и е много вероятно някой назряващ конфликт да се взриви. Предприемете бързи действия за потушаване на спора и успокояване на партньора ви в напрегната обстановка.

Повярвайте в себе си, че сте смели, креативни и силни. Предстои ви скок в кариерата, така че се подгответе добре за предстоящата ви изява, за да докажете потенциалът и професионалните качества, които притежавате. Вие сте на ход.

Инвестирайте днес в едно нещо с голяма стойност, вместо да разпилявате парите си в няколко различни посоки за дребни неща. Ако сте просто потребител, то си купете например една качествена връхна дреха, вместо да си купувате куп ненужни неща, които най-вероятно вече притежавате, но просто са в различен цвят.

Стрелец

Дори денят ви да не започне по перфектният за вас начин, романтиката няма да отсъства днес. Дори един непринуден разговор може да ви отведе до мястото, където е кулминацията на вашата любовна приказка.

Бурите и конфликтите в работата ви постепенно ще затихнат и това е чудесен момент, в който да докажете, че може да се справите с всичко в работен план и да се изявите като лидер на колектива ви.

Внимавайте с финансите днес, тъй като има опасност от загуби, поради небрежност и недоглеждане. Тези от вас, които са свързани по някакъв начин с туристическия бизнес, ще пожънат успех с изобилие от клиенти и високи печалби..

Козирог

Обикновено се стараете да не натоварвате любимия ви човек с личните и професионалните си проблеми, но днес ще се чувствате много объркани от всичко, което ви се струпва на главата, и ще имате нужда да споделите болката си. Бъдете честни и откровени и потърсете заедно най-доброто решение на проблема ви.

Вероятно, това няма да е от един най-успешните ви работни дни, но не изпадайте в паника от възникналите проблеми. Опитайте се да откъснете за малко от напрежението и служебните несгоди, за да рестартирате мислите си, и да погледнете от друг ъгъл на нещата.

Не позволявайте външен натиск да влияе на цените, които вие определяте за стоките и услугите, които предлагате. Дори да сте разочаровани от някои неща, всичко ще тръгне в правилната посока, ако сте достатъчно упорити и се движите по план.

Водолей

В случай, че все още търсите любовта, то днес се постарайте да излезете и да се срещнете с човека, на когото толкова много се възхищавате. Не бъдете твърде дръзки и агресивни, а просто бъдете открити и разговаряйте за нещата, които харесвате.

Ако не сте доволни от кариерата, която имате в момента, ще е добре да дефинирате какво би ви направило щастливи в работен план и работете упорито за постигането на целта си. Активирайте упоритата си природа до постигане на положителен резултат в кариерата.

Прибързаните решения, взети днес ще са враг на вашите финанси. Обмислете добре всяка една възможност, преди да кажете последната си дума. Концентрирайте се върху дългосрочните сделки, вместо върху бързите печалби.

Риби

Използвайте положителната енергия, която ще ви предоставят звездите днес и проведете честен и откровен разговор с вашият партньор. Чувствате и емоциите, които таите в себе си просто трябва да бъдат освободени. Денят е подходящ и да поискате прошка от половинката си.

Днес, силно ще се изрази вътрешната ви жажда за нови знания. Това ще ви накара да се запишете на някакъв вид курсове или обучение, за да усвоите нови умения, които да ви носят допълнителни доходи. Вслушайте се в интуицията си, тъй като този период от време ще е изключително благоприятен за подобно начинание.

Може би, днес ще имате нужда да си доставите малко радост и да се поглезите с някои дребни неща, които ще ви доставят огромно удоволствие. Усилената ви работа ще ви донесе добри печалби, така че днес похарчете малко пари само за себе си.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.