Овен

Планетарната конфигурация днес ще е благоприятна за решаването на някои проблеми между вас и партньора ви. Приложете нов подход за връщането на хармонията помежду ви и ще постигнете това, към което се стремите в любовта.

За да спечелите клиентите на ваша страна днес, най-важното нещо е да се държите естествено и да изразявате искреното си мнение по време на разговорите ви.

Този ден най-вероятно ще бъде благоприятен за продажба на недвижимо имущество или отдаване на имот под наем. Някои от вас със сигурност ще се окажат късметлии във финансов план.

Телец

Няма нужда да правите кой знае какви промени във връзката ви, за да извлечете максимумът от партньорството ви. Доверете се на интуицията си и пристъпвайте с леки стъпки към партньора ви днес, уважавайки мнението му.

Въпреки че най-вероятно не обичате да парадирате с това, което знаете и можете, не крийте талантите си. Покажете това, на което сте способни днес.

Бъдете предпазливи, защото може да се забъркате във финансово блато, касаещо вашия семеен бюджет. Ако работите в областта на търговията, ще се зарадвате на относително добри печалби.

Близнаци

Нежната половинка от вашата двойка, днес вероятно ще се погрижи за вас като за цар. Нищо няма да ви липсва, за да се отпуснете напълно и да се отдадете на удоволствия с половинката си. Насладете се на тези паметни моменти.

Опитайте се да сте толерантни и да уважавате мнението на новите служители в екипа ви. Научете се да сте по-сдържани и търпеливи и ще видите, че дори може да научите много ценни за вас неща, за които не сте и предполагали.

Финансовото ви състояние навярно ще се подобрява през този ден. Вероятно, сте много проницателни, когато става въпрос за пари. Знаете как да спестите и със сигурност знаете как да харчите спечелените от вас пари.

Рак

Помогнете на партньора ви днес да завърши важен проект, за който наближава крайният срок. Разпределете си работата и мотивирайте половинката си да покаже всичко, на което е способна.

Очаква ви напрегнат и динамичен ден, в който ще се състезавате с колегите си, кой ще свърши повече работа и ще се докаже като най-добър служител. Няма нищо лошо да помогнете на изоставащите в това импровизирано състезание.

В семеен план има вероятност вашият бюджет да бъде нарушен от неправилно планиране. Ако се занимавате с бизнес, ще се наложи да преосмислите финансовата си стратегия.

Лъв

Не се страхувайте от промяната. Изслушайте и приемете идеите на партньора ви да промените нещо във връзката ви. Дайте път на нещата, които ви радват и ви правят щастливи.

Ако има някакви проблеми на работното ви място, то днес ще искате да разберете кой е допуснал грешка и не си е свършил работата както трябва, за да се стигне до това положение. Не влизайте в ролята на съдник!

Днес, може да се зарадвате не само на придобити финанси, а и на невероятна признателност. Този период не е благоприятен за краткосрочни финансови печалби, така че формирайте правилно семейния си бюджет.

Дева

Понякога конструктивната критика към партньора ви може и да е полезна, но днес няма да бъде приета добре, така че ограничете критичните коментари. Дайте подкрепата си днес и не обезверявайте половинката си точно в този момент.

Контактите, които имате с хора от вашата професия ще ви помогнат днес да се справите с трудни задачи, които никой от колегите ви в офиса не може да реши. Определено ще направите повече от добро впечатление с познанията си.

През този ден не се надявайте нивото на вашите доходи да се покачи значително. Подхождайте предпазливо с парите си, когато посещавате големи търговски центрове, защото има вероятност да загубите пари или да ви откраднат такива.

Везни

Ако винаги побеждавате в любовната игра, то днес направете така, че половинката ви да бъде победителят. В противен случай, партньорът ви няма да иска да се състезавате повече. Нека славата бъде за любимият ви човек днес.

Способността ви да измисляте иновативни неща, днес ще ви помогне да се издигнете много в очите на работодателя си. Имате идеята, а добрата идея може да ви направи богати, стига да знаете как точно да я реализирате.

Очаква ви относително благоприятен ден по отношение на вашите финанси. Бизнесмените могат да очакват финансови печалби, стига да съумеят да разпределят правилно бюджета си.

Скорпион

Потиснете гордостта си и не се налагайте твърде много над партньора ви, тъй като волно или неволно може да го разстроите и нараните много повече, отколкото сте си представяли. Извинете се, ако е нужно, преди да сте нанесли непоправими щети за връзката ви.

Бъдете подготвени за проверка от шефа ви или друг контролен орган. Демонстрирайте спокойно и смирено отношение, дори ако се наложи да го изиграете актьорски, за да мине проверката по конец.

От финансова гледна точка, този ден може да ви предостави отлични възможности за печалби. Ако се занимавате в областта на търговията, може да очаквате работната ви скорост значително да се увеличи.

Стрелец

Анализирайте както вашите грешки, така и тези на партньора ви, и помислете какво може да промените в себе си. Всички грешат, важното е да си направите правилните изводи.

Много внимавайте днес в случай, че ви се налага да подписвате договори с бизнес партньори или трябва да предоговаряте такива. На пръв поглед всичко може да изглежда страхотно, но се огледайте добре за скритите условия и недостатъци.

Има вероятност да похарчите доста парични средства за различни неща. Денят е добър във финансово отношение за бизнесмените. Не извършвайте сделки през следобедните часове, за да избегнете евентуални загуби.

Козирог

Не си правете прибързани заключения относно поведението на партньора ви днес, преди да сте разговаряли и обсъдили съмненията, които ви тревожат. Бъдете отворени за диалог и не бъдете твърде мнителни.

Препоръчително е днес да работите в екип и да се вслушате в съветите на колегите ви. Приемете чуждите гледни точки и не влизайте в спорове. Налага се да сте по-сдържани и търпеливи през този ден.

Може да очаквате добри финансови перспективи и приток на пари през този ден. Навярно, ще имате шанса да се впуснете във всякакви финансови авантюри. Избягвайте заемите и кредитите, особено днес.

Водолей

Посветете повече време на половинката си днес. Не е нужно постоянно да говорите и обсъждате нещо, позволете си да се насладите на присъствието на любимия ви, дори да е в уютно мълчание.

Ще имате възможност да се изявите като влиятелен и начетен човек сред работният колектив. Няколко добре подбрани фрази и увереността, която излъчвате ще вдъхват респект сред околните.

Неочаквани финансови печалби, вероятно ще ви навестят през този ден. Избягвайте всякакви рискови договори, сделки или инвестиции. Бъдете предпазливи по финансовите въпроси особено с непознати хора.

Риби

Дайте си малко почивка от това да сте вечният критик на партньора ви. Подарете си нещо приятно, с което да се поглезите заедно с вашата половинка. Не чакайте специален повод, за излезете някъде или да се почерпите.

Може да се наложи да мислите бързо и шеговито да предложите нестандартна, дори леко шантава идея на мястото, където работите, за да блеснете в най-добрата ви светлина.

Днес, ще наблюдавате различни резултати по отношение на финансите. Вероятно, ще имате възможност да похарчите пари за обзавеждането на вашия дом. Бизнесмените да очакват значителни печалби към средата на този ден.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.