Овен

Днес не е подходящият момент да накарате партньора си да промени мнението си относно определени въпроси. Дайте свобода на любимите си хора да изразяват свободно съжденията си. Това би било добре за връзката ви.

Опитите ви да се разровите дълбоко в някои сделки и да стигнете до истината ще бъдат възнаградени от шефовете ви. Това, че сте безмилостни с всички, ще ви направи успешни днес.

Не трябва да се притеснявате от нищо днес, тъй като ви предстои известен временен паричен застой, ала финансите ви скоро ще се стабилизират. Вероятно имате достатъчно резерви, за да се погрижите за вашите непосредствени финансови нужди.

Телец

Някои от вас ще поискат да рестартират любовния си живот с друг човек. Вероятно ще се наложи да направите някои компромиси и корекции в отношението си, ако искате да привлечете вниманието на новият партньор.

Приятелството с някои ваши колеги и опитите ви да създадете здрави контакти с хората, с които работите ще ви се отплатят щедро в дългосрочен план. Бъдете мили и отзивчиви днес.

Възможно е да има някои забавяния на финансовите печалби, които очаквате. Неочакваните задължителни разходи могат допълнително да изпразнят вашия портфейл.

Близнаци

Ще си бъдете много полезни с вашата сродна душа. Този ден вещае качествено време с любовта на живота ви. Можете да изберете дестинация, където да изразите дълбоките си емоционални чувства.

Интелигентността ще бъде вашият основен приоритет на работното ви място. Може да почувствате по-силна емоционална привързаност спрямо колегите си. Днес те ще разчитат много на вас.

Ако до вчера не сте капитализирали или не са заложили на финансовият си талант, днес ще трябва да го направите. Опитайте се да опознаете пазара и вижте къде можете да продадете своите продукти. Със сигурност имате повече потенциал да спечелите повечко пари.

Рак

Ако планирате сключване на брачен съюз трябва да имате предвид, че този ден е неблагоприятен за вземане на такова решение. Поради този звезден фактор не бързайте да огласявате намеренията си на родителите си.

Старайте се да работите в екип днес и да не се разпилявате в различни посоки, следвайки различни идеи от тези на колегите ви. Работете като едно цяло с обща цел.

Много е вероятно някои ваши финансови планове ще се реализират без особени проблеми. Препоръчително е да не избързвате при вземането на решения, обмислете нещата колкото се може по-обстойно.

Лъв

Днес е моментът, в който трябва да съберете кураж и да излеете чувствата си пред новият възлюбен човек. Не се страхувайте от отхвърляне на споделеното, тъй като човекът вероятно ще бъде възприемчив към чувствата ви.

Може да не се усещате, че работата ви е много забавна и удовлетворяваща, но това не бива да ви кара да я зарежете с лека ръка. Всеки има трудни моменти, потърпете малко и ще се почувствате значително по-добре.

Вашият приток на пари може да бъде бавен и да не отговаря на очакванията ви за този ден. Трябва да избягвате големите разходи и да се опитате да спестите пари колкото е възможно повече за идните дни.

Дева

Днес има вероятност да развиете романтични чувства към човек, с когото работите. Това може да бъде началото на голям любовен роман за двама ви.  

За да се справите с работата си днес, то не обръщайте внимание на хорските приказки и коментари, особено ако липсват сериозни аргументи. Приемете само конструктивната критика и се концентрирайте в изпълнението на работните ви задачи.

Днес, вероятно ще се наложи да балансирате с финансите си. Не сте в особено благоприятен период относно паричният ви статус. Не се отчайвайте, предстоят ви много по-добри дни.

Везни

Денят се очертава да бъде неблагоприятен за личният ви живот. На някои от семейните двойки може да им се наложи да бъдат особено внимателни, ако не искат да се вкарат в катастрофални извънбрачни отношения.

Борбата за власт в службата ви няма да е лека днес. Въоръжете се с търпение и нападнете в точния момент по слабото място вашите конкуренти. Очертава се люта битка.

Използвайте всички възможни обещаващи финансови опции, за да увеличите шансовете си за печалби. Инвестициите определено са препоръчителни и най-вече си заслужават.

Скорпион

В случай, че сте се разделили вече с предишния си партньор, може да получите втория си шанс за любов, особено днес. Несемейните могат да получат предложение за любов, което може да ги изуми - от някой, когото най-малко очаквате.

Днес, може да имате нужда от малко повече свобода, за да разгърнете таланта си. Ако шефът ви е далеч от офиса ви и не се чувствате постоянно под надзор, то ще сте много по-продуктивни в този ден.

За тези от вас, които са със самостоятелен бизнес, денят ще бъде успешен, тъй като увеличението на вашият доход изглежда неизбежен. Ако сте планирали да си закупите кола, днес е най-добрият момент да го сторите.

Стрелец

В случай, че сте семейни може да влезете в остър дебат с половинката си. Ще се наложи да подходите сериозно към една такава ситуация, защото от един невинен спор, може да се стигне до жесток конфликт, който да застраши брака ви.

Дори да не сте най-големият оратор или уменията ви за комуникация с хората малко куцат, то днес ще имате важно съобщение, което всички ще разберат. Разпространете идеите си без страх и притеснение.

Ако работите в строителния бранш, приходите ви вероятно ще скочат, Може да има рязко увеличение на обема на вашия бизнес, така че бъдете готови за добър паричен поток.

Козирог

В случай, че сте неангажирани или самотни днес ще имате звездният шанс да се срещнете с много хора. Сред тях ще бъде бъдещата ви потенциална любов. Навярно ще се запознаете с човекът на вашите мечти.

Колкото повече се издигате в кариерата, толкова по-трудно ще ви бъде да се примирите с борбите за власт и нечистите начини на действие на хората по високите постове. Стойте встрани и не си навличайте допълнителни проблеми.

Този ден може да се окаже неблагоприятен във финансово отношение. Ако сте инвестирали, може да претърпите загуба поради неправилно изчисление, което сте направили преди известно време. Ако сте собственик на бизнес, доходите ви могат да потънат.

Водолей

Днес ще трябва да контролирате своите емоции и да избягвате разгорещените спорове. Бъдете предпазливи, защото ще разрушите устоите на романтичният ви живот. С повече такт ще успеете да осуетите евентуален разпад като охладите страстите.

Доверете се на интелекта си днес, вместо на емоциите. Не изпадайте в емоционални кризи, заради дребни проблеми, които имат своето лесно решение. Всичко е въпрос на гледна точка и нагласа.

Финансовите неуспехи, които ще срещнете, ще бъдат само временни. През този ден е подходящо да направите някакво реалистично планиране на бюджета си. Понастоящем предприемането на нов финансов проект не е препоръчително.

Риби

Навярно ще ви се наложи да бъдете по-грижовни към партньора си в даден чувствителен момент за него. Избягвайте да правите безчувствени забележки, които биха могли да причинят тежки душевни травми.

Проблеми вкъщи, проблеми в работата. Време е да анализирате действията си и да поправите допуснатите грешки довели ви това положение.

Финансовото ви състояние може да се подобри допълнително в резултат на вашите контакти с висши служители от други фирми. Това може да е най-подходящото време да продължите плана си за основен ремонт на вашият дом или офис.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.