Овен

Не приемайте нещата едностранчиво и не нападайте партньора си без основателна причина за това. Почувствайте комфорта в златната среда без излишна нервност.

Обработването на твърде много информация от различни източници може да се окаже доста изтощително днес. Все пак се доверете само на научно обосновани данни и стойности.

Макар и да получите финансова подкрепа за ново начинание, което искате да развиете, бъдете внимателни, тъй като при един провал, ще бъдете набедени, че идеята е била ваша.

Телец

Най-вероятно ще сте в по-особено настроение, при което ще искате да нарушите всички правила. Дайте път на фантазиите си и оставете чувствата да ви водят по пътя на любовта.

Работата ви ще върви добре днес и ще свършите с всичките си задачи в срок. Не са изключени малки технически проблеми с компютъра ви, които бързо ще бъдат отстранени.

Днес ще работите усилено за финансовия си напредък, но по свой собствен начин и без никакви насоки. Освен това ще останете объркани относно закупуването на имот или превозно средство.

Близнаци

С благоприятното разположение на звездите, ще имате успех в любовта и ще сте притегателен център за много хора. Чарът, който притежавате ще бъде неустоим, така че да получите това, което пожелаете.

Ако ви предстои интервю за работа днес, ще се представите чудесно и ще оставите добро впечатление у интервюиращите. Добър ден за реализиране на допълнителни дейности.

Заслужава си да похарчите малко повече пари днес, за да зарадвате любимия ви човек. Направете скъп подарък, който ще бъде запомнен и високо оценен.

Рак

Възможно е днес да възникне спор между вас и партньора ви относно работа. Без значение дали става дума за домакинска работа или служебни ангажименти - постарайте да разрешите този проблем.

Не са изключени тревогите свързани с работата ви. Въпросите, които непрестанно си задавате, дали всичко ще бъде наред, няма да ви дадат и минутка спокойствие.

Негативното влияние на Плутон и Нептун биха направили всяка една сделка неуспешна, така че днес се въздържайте от каквито и да било вложения и покупки.

Лъв

Емоциите днес ще са лош съветник, така че си спомнете правилото, при което да преброите до десет преди да говорите с любимия ви човек. Избухливостта ви може само да влоши нещата.

Не се срамувайте да представите проекта си на възможно най-много хора. Използвайте социалните мрежи за реклама, за да стигнете до възможно най-много потенциални потребители.

Финансовите несгоди могат да ви се отразят доста негативно на психиката, но трябва да се стегнете и да работите двойно повече за прехраната си. Добре обмисляйте всяко едно нещо, което купувате.

Дева

Вероятно ще сте доста интровертни и ще се имате желание да останете сами. Обяснете на половинката си, че тя няма нищо общо с вашето настроение, за да не се чувства изоставена.

Вслушайте се в интуицията си, ако имате колебания как да постъпите в дадена ситуация в службата ви. Логиката може да сочи едно, но вътрешният ви глас няма да ви подведе.

Очаква ви доходоносен ден с високи печалби от бизнеса ви. Увеличаването на приходите ви ще ви направи малко уверени в себе си и това, с което се занимавате.

Везни

Вероятно ще си спомните за някои ваши романтични моменти от зората на връзката ви с вашият партньор. Не можете да върнете времето, но може да направите съвместното ви бъдеще още по-добро.

Ще ви отнеме доста време да приключите с всичките си задължения, с които са ви натоварили днес. Вероятно, няма да ви остане време за почивка.

Сега е моментът да използвате влиянието, връзките и контактите, които имате с влиятелни хора. Подадената ръка ще ви изправи на крака да започнете нов бизнес.

Скорпион

Трудно е да опишете колко много обичате партньора си и да намерите количествено измерение на чувствата ви. Направете така, че половинката ви да се чувства единствена и неповторима, както никой друг път.

Няма да липсват колеги, които да ви развалят настроението с нетактичните си коментари. Не обръщайте внимание на тези неща и се съсредоточете върху работата без да влизате в много обяснения.

Ако сте претърпели фалит и се чудите как да излезете от това състояние, то нуждата от финанси може да ви направи доста изобретателни и продуктивни, така че са покажете талантите си.

Стрелец

Днес, може да се наложи да вникнете по-дълбоко зад думите на вашият партньор. Това, което се вижда на повърхността е съвсем различно от истинските намерения на половинката ви.

Ако ви предстои важна среща, то първото нещо, което трябва да направите е да се отървете от стреса и безпокойството. Представете си, че си говорите с ваши приятели и не се страхувайте да говорите по-свободно.

В случай че в началото сте загубили пари от инвестициите си, това не означава, че трябва веднага да се откажете, а просто да бъдете по-търпеливи и да рискувате повече, докато успеете да реализирате печалба.

Козирог

Партньорът ви може да има нужда от вашата помощ в този ден, за да му окажете подкрепа за емоционалните сътресения, през които преминава. Бъдете рамото, на което да се облегне половинката ви във всеки един момент.

Определено, днес може да имате доста неприятна случка с клиент или ваш колега. Спорът може да бъде доста лют с множество словесни атаки. Запазете самообладание и не изричайте неща, за които по-късно да съжалявате.

Ако наскоро сте загубили работата си, то може да започнете свой частен бизнес и да работите за себе си. В началото може да ви е много трудно, но с повече упорство ще успеете да развиете бизнеса си.

Водолей

Обърнете внимание на знаците, които тялото ви подава за здравословното ви състояние. Стресът може да ви нанесе сериозни поражения, така че се вслушайте в съветите на половинката ви и си направете необходимите изследвания.

Денят ще е благоприятен за бизнес срещи и събрания. Преговорите ще вървят гладко, а вашето представяне ще е на ниво. По възможност организирайте срещата на живо, а не онлайн.

Чудесен ден да умножите парите си. Потърсете такива инвестиции с добра възвращаемост, преди да се решите на подобна стъпка. Покупките ще са успешни днес.

Риби

Може да си мислите, че партньорът ви ще се справи с всичките си проблеми, без значение какво мислите вие, но знайте, че мнението ви е важно за вашата половинка. Говорете и не премълчавайте това, което имате да кажете.

Сега е най-подходящият момент да се запишете на обучение или курс свързан с професията ви или да опресните знанията си по чужди езици. Определено това ще допринесе за издигането ви в кариерата за в бъдеще.

Спомнете си вашите корени и похарчете парите си за най-близките си хора. Осигурете храна за трапезата ви и при първа възможност раздайте на бедните и бездомни хора.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.