Овен

Нова романтична връзка изглежда ще се възпламени днес. Възможно е да срещнете този специален човек по време на бизнес среща. Усещането ще бъде взаимно и вие ще бъдете привлечени един към друг още от първите искри на пориви. Във финансово отношение този ден ще бъде добър за вас. Ще можете да харчите пари за себе си, а също и за другите. Ще имате късмет и ще получавате желаните финансови печалби.

Телец

Може да ви се наложи да бъдете по-грижовни към партньора си в чувствителен момент от живота на човека. Избягвайте да правите безчувствени забележки, които биха могли да причинят ненужно разочарование. Очаква ви вълнуващ ден. Използвайте всички свои талантливи ресурси за правене на пари днес. Въпреки това подхождайте предпазливо в харченето на парични средства.

Близнаци

Днес изглежда ще бъде прекрасен момент за сключване на брак за тези, които са в ангажирани отношения от дълго време. Влюбените ще се радват на блажена романтичната си връзка. Планетарните транзити са благоприятни за подобряване на финансовото ви състояние и реализирането на свежи проекти. Вашият авторитет ще се увеличи и спорните въпроси ще бъдат решени във ваша полза.

Рак

Чувството за хумор на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова гледна точка, че нещата са поправими. Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по предварително изготвения от вас план. Извличайте максимум печалба, търсете и се уговаряйте за отстъпки днес. Не се колебайте и не позволявайте да бъдете подвластни на негативни мнения.

Лъв

За дългогодишните двойки личните проблеми могат да попречат на връзката им и може да се наложи да положат допълнителни усилия, за да разрешат дилемата. Финансовите постъпления може би ще се увеличават постепенно. Акцентирайте върху паричният поток, денят е добър във финансов план. Трябва да се овладеят разходите, които могат евентуално да нараснат.

Дева

Трябва да се контролирате и да избягвате разгорещени спорове днес. Бихте могли да възстановите добрите си взаимоотношения, едва след като и двамата си охладите емоциите. Вие и вашата половинката ще имате финансова енергия да се справите с всичко, което ви създава някакви трудности и пречки. Заедно ще вземете най-правилното решение как да се измъкнете от трудната ситуация, благодарение на силните чувства помежду ви.

Везни

Ако сте семейни, може да имате някои разногласия със съпружеската си половинка днес. Въпреки че това е просто дребнава кавга, трябва да подходите сериозно към нея, тъй може да прерасне в катастрофален конфликт. Вашият приоритет в предстоящите плащания ще даде точната наличност на парите в брой. Трябва да се опитате да възстановите отминалите загуби, времето е благоприятно за една подобна опция.

Скорпион

На семейните може да им се наложи да бъдат особено внимателни през този ден, ако не искат да се вкарат в катастрофални извънбрачни отношения. Ако сте разведени или сте разделени с предишните си партньори, може да получите втори шанс за любов. Ще бъде добре да обедините позициите си, без много разногласия. Запазете контрол над вашите дела и особено над парите ви. Не е препоръчително да влагате средства в неща, които няма да ви донесат дивиденти.

Стрелец

Влюбените двойки, може да искат да направят подробен план за бъдещия си живот заедно. За хората, които вече са семейни от години, този ден би могъл да бъде подходящ момент да подновят обетите си. Очаква ви чудесен паричен ден. Онези от вас, които управляват дребен и среден бизнес ще се справят добре. Има вероятност от ненадейни данъчни проверки или такива от други институции.

Козирог

Ако планирате да съобщите на родителите си новината за брачните си планове, времето няма да бъде добра идея да възвестите през този ден. Някои от вас могат да бъдат вбесени от недоброжелателни съседи. В областта на финансите, през този ден трябва да се опитате да не отпускате заеми или да се противопоставяте на изкусителните убеждения. Подсигурете си еластично пространство на бюджета си, за да лавирате с парите по-гъвкаво.

Водолей

Някои от вас може би ще поискат да рестартират любовния си живот с друг човек. На самотните може да им се наложи да направят някои компромиси и корекции в отношенията си, ако искат да привлекат привличането към себе си. Денят ще ви предложи досадни разходи и обичайните приходи. Не се предвиждат големи възходи и спадове на финансовия фронт. Ако сте вземали заеми в миналото, трябва да ги изплатите по възможност днес.

Риби

Днес може да не е подходящият момент да принудите партньора си да промени мнението си относно определен личен въпрос. Оставете половинката си да изрази своята гледна точка свободно. Във финансово отношение този ден ще бъде добър за вас. Ще можете да харчите пари за себе си, а също и за другите. Ще имате късмет и ще получавате желаните финансови печалби.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.