Овен

Това е датата за изграждане на нови връзки. Трябва да отворите сърцето си днес. Очертават се нови приятелства, партньорства и дори любовни афери. През целият ден ще бъдете потопени във водовъртеж от социални дейности, които ще ви свържат с нови потенциални приятели или партньори. Но внимавайте да не пренебрегвате тези, които са ви близки, докато преследвате новите романтични запознанства. Обърнете внимание на най-малките подробности за всяка продажба или покупка, която правите, има шанс да пострадате от измама!

Телец

Този ден е подходящ да се заемете сериозно с любовта и романтичните авантюри. Ще откриете, че вече не се интересувате от посредствени и безплодни флиртове. Вероятно ще гравитирате по естествен път към по-сериозен и зрял романтичен партньор. Също така ще започнете да мислите за вашето дългосрочно бъдеще във връзката си и дори може да започнете да правите първите стъпки към евентуален брачен ангажимент. Не забравяйте да поддържате високо ниво на хигиена в дома си, за да намалите риска от инфекции!

Близнаци

Изпълнени сте с мощна енергия, която ще ви помогне да постигнете желаните цели и да генерирате финанси за семейството си или за фирмата си днес. Освен всичко това ще можете да придобиете много значими бизнес контакти и това ще ви помогне да спечелите повече парични средства в близкото бъдеще. Така че днес имате на разположение всички предпоставки за финансова сигурност и успех.

Рак

Денят е перфектен, за да изчистите въздуха и да извадите на бял свят всички скрити проблеми на вашата връзка. Това изчистване на въздуха е много необходимо, тъй като го отлагате от доста дълго време. Това действие ще ви помогне да изчистите връзката си и да вдъхнете нов живот в нея. Очаквайте да се насладите на страхотен романтичен жест към края на деня. Въпреки чудесните новини, обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние!

Лъв

Ако сте мечтали да се насладите на романтични моменти с любимия си партньор, днес ще ви се предостави чудесна  възможност. Насладете се на деня заедно в пределите на вашия дом или някъде близо до природата. Меката светлина и ароматите от нежност ще увеличават интензивността на романтиката ви. Също така може да получите прекрасен звезден съвет, за да повишите увереността си и да постигнете много повече, отколкото бихте могли да очаквате. Днес ще си прекарате чудесно.

Дева

Днес бележите началото на нов период на разбирателство и приспособяване между вас и вашия партньор. Всички паяжини на връзката ще бъдат премахнати и двамата ще можете да се видите в ярка блестяща светлина, а това само ще направи любовта ви по-силна и по-трайна. Ще положите всички усилия за разрешаването на глобален проблем, който доминира в живота ви в момента. Денят ще ви дари с голям оптимизъм и любов.

Везни

Планетите се нареждат днес, за да се почувствате много романтични и емоционални. Много е вероятно да обръщате внимание на принципите на любовта, но днес ще бъдете готови да се отдадете напълно на изискванията на любовта. Този призив за действие от сърце идва наистина в много критичен момент и ако искате да запазите романтичното си партньорство, трябва незабавно да действате по него. Избягвайте да ходите по оживени улици, ако сте склонни към алергични кризи. В такива моменти носете маска.

Скорпион

Обърнете специално внимание на това, което ядете днес. На мнозина от вас имунната система е доста устойчива и това най-вероятно ви е накарало да ядете доста нездравословни  храни през седмицата. Днес обаче вашата физика всъщност е в уязвимо състояние. Трябва да внимавате с хранителните си навици. Всъщност денят е най-подходящ за установяване на някои така необходими дългосрочни промени в диетичния ви режим.

Стрелец

Денят може да бъде благоприятен за вас, но има не малка вероятност да се окажете обсебени от мисли относно  второстепенни проблеми. Това може изглежда на пръв поглед маловажно, ала подобен ваш подход всъщност може да наруши вътрешният ви мир и хармония у дома или на работното място. Време е да вземете под внимание реалната картина и да игнорирате незначителните въпроси. Така ще облекчите себе си освобождавайки се от ежедневните напрежения.

Козирог

Вероятно вие и вашият партньор напоследък сте някак заети. Така че, днес, не забравяйте да прекарате повечето време в компанията на половинката си. Планирайте романтична вечеря, за да се поглезите заедно. Този жест на признателна взаимност ще отекне в бъдещето. Неангажираните вероятно ще имат страхотна съдбовна дата, която може да ги вдъхнови да издигнат бъдещата си връзка на следващото ниво.

Водолей

Днес може да получите известна, но важна информация относно вашия партньор, която да ви помогне да си съставите мнение. Вашият партньор вероятно ви изпраща объркващи сигнали от известно време. Информацията, която ще получите днес, ще ви помогне да разберете логиката на неговото поведение и следователно ще повлияе на бъдещите ви действия. Бъдете достатъчно гъвкави, за да избегнете нежеланите ефекти.

Риби

От жизненоважно значение ще бъде, ако се доверите на логичният ви ум, вместо на инстинкта, който ще се окаже не толкова надежден. Това е препоръчително, особено когато имате работа с някой, който е близо до вас, но може да бъде в „заговор“ срещу вас. Не бива да се колебаете да предприемете решителни действия, след като разберете какво ви казва сърцето ви.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.