Овен

По един или друг начин ще имате разминаване в любовта. Това, което желаете силно от семейният си партньор, трудно ще го получите и ще се наложи да се борите докато се уморите. Днес може да се случи така, че да се срещнете с някои стари колеги от миналата година. Предстоят ви интересни разговори , как сте прекарали празниците. Все пак не забравяйте, че сте на работа. На студентите може да им е трудно да се концентрират върху обучението си днес. Важни хора ще бъдат готови да финансират всичко, което за вас може да е от изключително значение. Отлагането на нов проект може да доведе до сериозни разходи.

Телец

Вашата надежда за любов ще цъфти като богато нежно уханно и ослепително цвете. Любовта е чувството, което трябва да почувствате и споделите с любимия си. Днес може да преживеете известни промени в професионален план. В случай, че си търсите работа днес, едва ли ще е възможно да получите някакво предложение за работна позиция. Ще започнете да извличате ползите от работата си и ще видите първите възможни граници за подобрение и растеж. Това, от което се нуждаете сега, е време да съберете идеи и да разсъждавате върху своите стремежи за бъдещето. Направете приблизителна оценка за възможните разходи, които възнамерявате да направите като включите и така наречените непредвидени разходи.

Близнаци

Очертава се един вълнуващ романтичен ден - Планирайте нещо специално за вечерта и се опитайте да го направите възможно най-романтично. Вашето очарователно поведение ще привлече вниманието любимите ви хора. Възползвайте се от положителните влияния на деня, за да прекарате добре работното време с колегите си. Със сигурност ще има важни работни теми, които ще обсъдите заедно. Денят е подходящ за натрупване на задоволителна печалба само за един ден, чрез краткосрочна акция и примамливо намаление. Рискувайте с нещо, което не сте правили до сега и със сигурност ще сте финансово възнаградени. Инвестицията, направена днес, ще повиши вашия просперитет и финансова сигурност.

Рак

Възможно е този ден да се окаже опасен в любовен аспект. Ще се наложи да контролирате нервите си и да избягвате разгорещените спорове. От известно време ви се дава знак, че прекомерно се натоварвате с работа. Погрижете се за себе си, намалете оборотите и си осигурете повече релакс. Избягвайте рисковите покупки днес, особено онлайн оферти от съмнителни сайтове и страници във фейсбук. Купете си само най-необходимите неща на ниска стойност и изберете плащане в брой. Хората, които са взели заеми, могат да изпитат затруднения при изплащането на сумата днес. Здравето ще остане добро въпреки натоварения график. Способността ви да действате бързо при проблеми ще ви донесе признание.

Лъв

Може да имате някои разногласия в семейните отношения днес. Дори да изпаднете в ситуация на дребна кавга, трябва да подходите сериозно към нея, защото може да  се окаже потенциал за сериозен конфликт, който може да застраши брака ви. Прощавайте горчивите дреболии в любовния си живот. Цялата упорита работа, която сте положили на работа, ще ви се изплати днес. Работете прецизно върху достигане до споразумение или постигане на съгласие за определени граници в колегиалните взаимоотношения. Така ще намерите своето собствено измерение и независимост. Днес, мислите ви ще са насочени в това за какво да похарчите спестените от вас пари. Намирането на точните неща или успешни инвестиции няма да е лесно. Ако не сте напълно убедени, че искате дадено нещо, по-добре не купувайте.

Дева

Има вероятност да развиете романтични чувства към човек, с когото работите. Днес може да е подходящият момент да надградите приятелските си отношения на следващото по-високо ниво. Работата за автентичност, която е започнала за вас преди известно време, ще продължи и днес. Днес, трябва да тествате определени нагласи и да направите своите заключения от работните резултати. На работа като на работа. Днес, ще имате шанса да видите положителните резултати от упоритата ви работа. Очаквайте допълнителни финансови средства в банковата ви сметка. Тези от вас, които са свързани по някакъв начин с бизнес със здравословни храни ще имат огромен успех и висок оборот.

Везни

Проблеми могат да възникнат у дома, но избягвайте да критикувате половинката си за малки проблеми. През това време не влизайте в ненужни конфликти. Вашият съпружески партньор може да не прояви голям интерес да ви подкрепя в трудните ситуации днес. Днес може да получите такава работа в офиса, която винаги сте искали да вършите. Внимавайте, защото на работното ви място, бихте могли да се окажете в неочаквана ситуация, може би конфузна.  Именно в този вид контекст следва да включите чувството си за хумор, вместо да се ядосвате. Финансово ще останете силни. Благодарение на благоприятното разположение на планетите, днес ще срещнете много възможности за печелене на пари.

Скорпион

Днес нещата в семейния ви живот ще бъдат добронамерени. Приятели и съпруг ще ви доставят комфорт и щастие, през този иначе скучен и забързан ден. Началото на деня може да е малко изморително, но с напредването на деня ще започнете да получавате добри резултати. В края на деня ще можете да намерите време за себе си и да го използвате, като се срещнете с някой близък човек. Дръжте ушите и очите си отворени, когато общувате с важни хора на работното място, тъй като можете да пропуснете ценен съвет. Финансовото ви състояние днес не изглежда благоприятно, поради което ще ви е трудно да спестите пари.

Стрелец

Бракът ще достигне до най-доброто си ниво днес в живота ви. В любовен план може да се почувствате малко самотни. Можете да започнете деня си с обичайните си упражнения и посещение в познатата ви фитнес зала. Правейки това ще бъде от полза за вас и ще поддържате енергийните си нива през целия ден. Вашите комуникационни и работни умения ще бъдат впечатляващи. Трябва да избягвате хапливите въпроси, които могат да причинят спорове с някои от колегите ви. Всички пари, които сте инвестирали в миналото, днес ще пожънат ползотворни резултати, за да направите вашето бъдеще проспериращо. Някои от вас да очакват отвъд пределите на страната финансови новини или  бизнес оферти.

Козирог

След лоша фаза на неразбирателство денят ще ви благослови с любов и романтичност в любовен план. Вероятно ще се насладите на някаква спортна дейност, която ще поддържа физическата ви форма. Днес вашият семеен партньор няма да може да споделя открито чувствата си пред вас, което може да ви разстрои. Ако трябва да отидете в еднодневен отпуск, тогава не се притеснявайте, тъй като нещата ще вървят гладко във ваше отсъствие.  Липсата на самочувствие ще ви подтиква към обезверено мълчание. Съберете кураж и конкретно заявете своите виждания относно грешките в работният процес. Днес, ще сте фокусирани в това да не харчите пари, освен за храна, за да постигнете финансовата си цел за желаният от ваш имот във вид на спестявания или вноска за кредит.

Водолей

Денят е подходящ за засилване на емоционалната връзка с партньора ви. Трябва да иновативни, тъй като вашият партньор очаква нещо различно от вас, нещо сюрпризиращо. Напредъкът на фирмата ще бъде единственото нещо, което ще ви бъде на ум. Ще сте склонни сте да улеснявате сложните неща, за да се радвате на успех заедно с вашите колеги или подчинени. Може да очаквате много добри финансови прогнози през този ден. Това осезателно ще се отрази благоприятно на вашите бизнес сделки, а също така може да получите желани отстъпки.

Риби

Днес, ще излъчвате спокойствие и с лекота ще разрешите конфликтите, който сте имали с половинката ви. Оставете всичко лошо зад гърба си и се концентрирайте върху положителните промени, които да предприемете. Днес, ще излъчвате спокойствие и с лекота ще разрешите конфликтите, който сте имали с половинката ви. Преминавате през доста сложен период и запазването на спокойствие няма да бъде лесно. През този ден като че ли няма да имате алтернатива, ако сте изпаднали в работен стрес или депресия. Бизнес плановете за сериозни парични вложения, вероятно ще бъдат провалени - затова изчакайте. За сметка на това, този ден е благоприятен за предварителни уговорки за евентуална  покупка на  жилище. Упражнете строг контрол, защото децата ви могат да се погълнат в мобилните си телефони през целият ден!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.