Овен

Може да не бъдете поканени на романтична вечеря днес, но със сигурност денят ви няма да е скучен. Самотните може да се запознаят с харизматичен човек, който силно ще ги впечатли.

Постарайте се днес да сте заобиколени със също толкова отдадени на професията колеги, каквито сте и вие. Ще научите много нови неща и ще промените гледната си точка по някои въпроси. Слушайте внимателно по-опитните.

Няма да ви липсват пари днес, така че харчете в рамките на разумното. Внимавайте да не попаднете в клопка, тъй като има голяма вероятност някой да се опита да ви измами.

Телец

Планетарното разпределение днес ще благоприятства връщането на хармонията в двойката ви. И двамата ще сте склонни на компромиси. Определете времето, което всеки един от вас да прекарва сам за любимите си дейности и хобита.

Днес, може да влезете в ролята на ръководител, който да обучава стажанти и новопостъпили колеги. Диалогът помежду ви ще е определящ за справянето ви със задачата и отговорността, която ви е възложена.

Доверете се на шестото си чувство, когато се колебаете дали да инвестирате в нещо, или да си купите някоя по-скъпа вещ. Не е задължително да се вслушвате в съветите на приятелите ви днес.

Близнаци

Подреждането на планетите днес ще ви донесе много смях и забавления с любимия ви човек. Ще усещате топлото отношение и обич от партньора си през целия ден. Бъдете щедри в любовта и покажете на половинката си, че чувствата ви са взаимни.

Преди да изложите спонтанните си мисли и идеи, обсъдете с най-близките ви колеги нещата, които възнамерявате да приложите в работата ви. Не прибързвайте с вземането на рискови решения и забавете малко темпото.

Разпределението на планетите днес ще е благоприятно за инвестиции и покупка на обзавеждане за дома. Вслушайте се в съветите на семейството ви и няма да сгрешите в избора си.

Рак

Тези от вас, които имат сериозна връзка, може да се обградят с нов кръг от приятели и да разнообразят социалните си контакти. Самотните ще е добре да излязат и да се забавляват, тъй като може да срещнат сродна душа, особено ако имат лилав акцент във аутфита си.

Най-добре ще бъде да продължите да работите върху това, което вече сте започнали отминалите дни, вместо да се захващате с нещо ново и непознато. Бъдете постоянни и последователни в действията си и не се отказвайте при първата трудност, която ви се изпречи на пътя.

Даряването на част от доходите ви за благотворителност е много благородна постъпка, така че дарете на нуждаещи се хора днес. Правейки някого щастлив, доброто ще ви се върне десетократно с божията воля.

Лъв

Енергията от планетите днес ще е чудесна за всякакви романтични начинания. Разговорите ще вървят чудесно и ще имате възможността да узнаете нови интересни факти за партньора ви. Необвързаните може да имат интересна среща с чаровен партньор.

Ако работата ви е свързана с компютър или друг вид техника, то нещата може да не вървят гладко днес, поради възникване на технически проблем. Не се опитвайте да поправите нещата сами, а се обърнете към професионалните услуги на техници от някой сервиз.

Излизането на вечеря с любимия ви човек, може да се окаже доста скъпо, ако поръчвате без да се замисляте за крайната сметка. Постарайте се да не надхвърляте рамките на бюджета си само, за да направите добро впечатление на половинката ви.

Дева

Днес, звездите ще ви помогнат да въздействате на половинката ви по един по-различен начин, чрез който ще омаете партньора си. Високото ви доверие към любимия ви човек ще бъде оценено и ще имате отлична възможност да изпълните романтичните си планове.

Ако искате да продължавате да се развивате в професията си, то не се задоволявайте с настоящото положение, а направете уверено следващата стъпка към по-висока длъжност или собствен бизнес. Ще изненадате всички с иновативните си идеи.

Вероятно, днес ще сте склонни да ограничите разходите си, за да увеличите спестяванията си. За вас това няма да бъде никакъв проблем, тъй като удовлетворението от пълната ви касичка, е много по-голямо от шопинга.

Везни

Планетарното разпределение днес, ще ви предразположи към прекарването на един по-лежерен ден. Постарайте се да изгоните проблемите от личния си живот и да се отдадете на приятна разходка с партньора ви.

Опитайте се да приложите нов подход в работата ви, ако традиционните методи не дават желаният резултат. Излезте извън зоната си на комфорт, като пробвате нещо съвсем различно и нетипично за вас. Може да се почувствате малко странно, че това не сте вие, но пък шанса да имате успех е голям.

Вероятно, отново сте на път към финансова криза, но една успешна сделка може да ви помогне да изплувате. Пресейте внимателно всички оферта и приемете най-изгодната за вас.

Скорпион

Ако до сега отношенията ви с любимият ви човек са били по-обтегнати, то днес ще може да стопите ледовете помежду ви. Не отваряйте стари рани и не засягайте проблемни теми, а се подгответе с добри шеги и вицове, които да разсеят половинката ви.

Звездите съветват да положите повече усилия да се приобщите към колектива ви, вместо да се опитвате да бъдете център на вниманието. Бъдете мъдри и спечелете уважението на другите, ако искате да постигнете целите си в кариерата ви.

Определено ще имате късмет днес, тъй като парите ще дойдат при вас с лекота, без много усилия от ваша страна. Харчете ги умно, тъй като лесно спечелените пари бързо се харчат, без много обмисляне и плануване.

Стрелец

Добра идея ще е да отидете на театър или кино с партньора ви днес, особено, ако сте отлагали това излизане от месеци наред. Откраднете си малко време само за вас двамата, за да не угасне огънят помежду ви.

Ако търсите пряк път, по който да се изкачите до върха, то ще е добре да се вслушате в съветите на тези, които вече са минали по този път много преди вас. Ще може да разчитате на помощта на другите, така че се възползвайте от максимално от тази възможност.

Днес, може да имате желание да харчите пари за по-луксозни неща, но вероятно няма да сте напълно удовлетворени. Не пропилявайте парите си за вещи, които ще ви радват едва ден или два.

Козирог

Ако нямате сериозна връзка, планетарното разпределение днес, ще ви даде всички шансове да срещнете подходящият за вас партньор. Възползвайте се от всяка една възможност да присъствате на възможно най-много събирания в различни компании от приятели. Бъдете смели и решителни в разговорите.

Днес, ще кипите от енергия и ще имате усещането, че може да се справите с всичко бързо и лесно. Концентрирайте силите си върху вашата работа и не вършете работата, която е възложена на колегите ви. Не позволявайте другите да се възползват от отзивчивостта и добротата ви.

Не е изключено да имате финансови затруднения днес. Не се притеснявайте, ако нямате достатъчно пари в себе си, тъй като може да дадете капаро за нещо, което сте планирали да купите.

Водолей

Разпределението на планетите днес може да ви помогне да очаровате партньора си по един по-специален начин. Погрижете се за добрия си външен вид с глезещи тялото процедури, и се подгответе за вълнуващи преживявания вечерта.

Нежеланието ви да приемате чуждо мнение, което е различно от вашето, може да ви създаде доста трудности в комуникацията с шефовете и колегите ви през този ден. Дайте повече кредит на доверие на хората, с които работите и ще се убедите, че това е верният път.

Не бива да се притеснявате да поискате съответното заплащане за извършваните от вас услуги. Търсете си правата и изчислете всичките си разходи, за да сте наясно как се движите с изразходването на бюджета ви.

Риби

Събитията днес може да ви изненадат приятно. Неочаквана изненада от партньора ви, ще върне радостта и усмивката ви на лицето. Посрещнете деня с позитивно отношения и любов към любимия ви човек.

Планетарното разпределение днес е точният момент да реализирате творческите си идеи и проекти. Уверете се, че сте в позиция, която ви позволява да растете и да се развивате в професията ви. Ако скуката е завладяла работата ви, това би било равносилно на „смърт“ за вас.

Успешната ви стратегия в работата, ще ви донесе добра печалба днес. Продължете да работите в същия дух и много скоро ще подобрите финансовия си статус. Не си губете времето с неща, които ви отклоняват от финансовата ви цел.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.