Овен

Вашият партньор може да направи нещо, което вероятно ще  ви смути. Не си правете кардинални изводи - всеки допуска грешки. Проявете повече дипломатичност.

Ще наложи да повярвате в уменията си прилагайки ги в работата си. Няма невъзможни неща, стига да имате огромното желание.

Изглежда това е щастлив ден за вас, тъй като можете да очаквате значително увеличение на паричния си приток. Независимо от това, трябва да сте предпазливи в харченето на парите си.

 

Телец

Чувството за ревност и наличието на недоверие към половинката ви, може да предизвика летни бури. Опитайте се по възможност да се преборите с тези негативни чувства.

Навярно този ден се очертава да бъде доста напрегнат. Бъдете особено внимателни на работното си място, очертават се сериозни проблеми.

Има голям шанс да постигнете финансовите си цели през този ден. Просто опитайте да се ориентирате през финансовата буря, която може да връхлети още днес.

 

Близнаци

Ще прекарате повече време с любимите си хора и ще ги накарате да се чувстват специални. Настроението ви към живота ще бъде много по-добро през този ден.

Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето поведение. Бъдете ясни и категорични, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика.

Можете да очаквате някои положителни финансови новини през този ден. Ако имате нови бизнес или кариерни планове, в които наистина вярвате, преследвайте ги безмилостно.

 

Рак

Много е вероятно търпението ви да се изчерпа днес. Може би е настъпило времето, когато трябва да изкажете мнението си и да заявите на партньора си истината.

Предстои ви ден, през който ще бъдете изключително заети  професионално. Срещите и разговорите ще ви отнемат почти целия работен ден.

Може да почувствате, че парите ви сякаш се топят толкова бързо, от безкрайни ремонти в домакинството и други непредвидени разходи. Трябва да използвате всичките си умения за бюджетиране, за да управлявате финансите си.

 

Лъв

Не очаквайте през този ден да получите неограничена любов, без да въздавате такава обратно. Подхранвайте връзката си, като проявявате повече разбиране към партньора си и го обливате с любов и нежност.

Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в добро настроение. Това може да доведе до лоши резултати. Затова отложете основните си работни ангажименти за друг ден.

Ще се наложи да направите някои деликатни финансови преговори през този ден. Може да се окажете в тежка бизнес ситуация, в която ще се наложи да вземете мъдро решение.

 

Дева

Една евентуална импулсивност и сприхавост може да съсипе цъфтящият любовен роман между вас и новата ви изгора. Не притискайте любовта в ъгъла, диктувайки какво да прави и кое не.

Работата ви в офиса може да е по-взискателна от обикновено, маже би шефовете ви ще изискват повече от вас. Опитайте всичко възможно да останете спокойни и просто да положите максимални усилия.

Финансите ви може да са малко тромави през този ден. Въпреки това, опитайте се да бъдете концентрирани върху целите си за в бъдеще.

 

Везни

Купидон вероятно няма да бъде настроен романтично днес. Подобно мрачно настроение би могло да предизвика спор или конфликти в семейството. Въпреки това не се притеснявайте, ще бъде само временен трус.

В резултат на това, дълго чакащите задачи може да не бъдат изпълнени. Вероятно, мъчително ще търсите начини да се справите бързо с предстоящите ви задачи.

Ще се наложи да утвърдите увереността си, за да получите финансовата си позиция, която искате. Може да се окажете, че ви се предлага финансов стимул за приключването на специална сделка.

 

Скорпион

Не обръщайте внимание на дребните битови спорове с любимия ви човек. Насочете вниманието си към по-весели и вълнуващи неща, които може да правите заедно с партньора си. Само не изпадайте в отчаяние и всичко ще бъде наред.

Бъдете особено внимателни на работното място, вероятно спешните задачи ще бъдат провалени, тъй като ще разпилявате времето и енергията си за задачи, които не изискват незабавно внимание.

Вашите планове за спестяване и инвестиране на пари може да се променят днес, поради някои непредвидени разходи. Въпреки това може да постигнете финансовите си цели  евентуално през следващите дни.

 

Стрелец

Възможни са неприятности в брачния ви живот, тъй като кипящите ви романтични отношения може да изглеждат доста охладнели. Това може да се дължи от стресът в работата ви.

Комуникацията ще е ключова днес. Вземането на решения днес свързани с работата ви, ще бъде по-лесно отколкото предполагате. Време е да обърнете внимание на някои от колегите ви, които от известно време са мудни.

Вероятно ще срещнете препятствия пред финансовите си планове през този ден. Може да се наложи да изчакате по-подходящо време за осъществяването на вашите финансови  планове.

 

Козирог

Възможно е да се почувствате объркани, тъй като любовта на живота ви изглежда ще се държи твърде странно днес. Може да е време да се изправите срещу страховете си.

Може да ви бъде предложена доходоносна работна позиция в голяма фирма. Работата може да е предизвикателна, но ще      трябва да обмислите добре, дали имате съответните умения и ценз.

Много е вероятно да се налижи да харчите парите си разумно и да увеличите спестяванията си през този ден. Това е така, защото през следващите дни бихте могли да се сблъскате с някои неочаквани спешни разходи.

 

Водолей

Ако сте семейни, може да имате някои недоразумения, които да тестват бракът ви. Просто винаги помнете, че комуникацията е ключът към разрешаването на конфликти.

Обърнете внимание на офис техниката, защото има вероятност от проблеми. Точност, акуратност и специални умения ще изиска от вас съдбата.

Може би ще имате възможност да намерите допълнителен източник на доходи днес. Това би могло да ви помогне да уредите проблемите си с дълговете, като се явяват камъче в обувката ви.

 

Риби

Вероятно ще срещнете някой, към когото ще се почувствате тясно свързани. Не вземайте обаче необмислено решение и не влизайте в отношения веднага, без да опознаете добре човека.

Тези, които са работно ангажирани с документация да бъдат много внимателни, защото денят е предразполага към неприятни изненади, като груби грешки например.

В случай, че възнамерявате да получите заем или да теглите кредит, трябва да внимавате. Защото има вероятност може да изхарчите повече от заетите пари, отколкото можете да си позволите да изплатите.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Glasnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.