Овен

Празника на любовта ще разкрие солидни основи за любовните и семейните двойки. Свети Валентин няма да бъде приказен ден, а ден в който скуката ще завладее някои от вас, без да оставя място за споделяне в домашна обстановка. Ще бъде по-добре да потърсете място, отговарящо на вашите желания, за да отпразнувате това събитие любящо.

Ще бъде абсолютно безполезно, ако продължите да търсите оправдания за притесненията си за предстоящият работен ден. С това си поведение рискувате да компрометирате всичко, което сте постигнали досега. С настоящото звездно подравняване най-вероятно ще ви бъде лесно да се справите с финансовите въпроси. Въпреки това, бъдете предпазливи от евентуално изтичане на информация.

Телец

Навярно по традиционен начин обичате да празнувате Свети Валентин. Днес тази сантименталната празничност за вас едва ли ще бъде толкова розова, дори на 14 февруари може да сте твърде спорни и твърде ревниви. Ако можете, организирайте вечер на свещи и забравете проблемите от последните няколко дни. Луната ще ви благоприятства само до следобеда, така че се коригирайте отношенията си.

Изглежда ви е била възложена нова задача за опозиционна стратегия на работното място. Опитайте се да доловите работната атмосфера, ако витае напрежение, не се опитвайте да я прокарате, измислете си нещо за извинение и отложете този ангажимент за утре. Най-вероятно, няма да имате време да мислите за пари, тъй като работата ви ще бъде изведена на преден план. Звездите ви дават знак да се фокусирате върху работните си ангажименти, а парите ще дойдат от само себе си.

Близнаци

Вашата звездна карта възвестява, че ви очаква искрящ, весел ден на влюбените и вероятно ще харесате подаръка, който получите от нежната си половинка. Луната ще премине съвместно със своите херовими вечерта и ще ви направи още по-брилянтни, ала някои от вас може би ще рискуват да са много приказливи и твърде малко страстни.

Вероятно, ще имате необходимата увереност и вдъхновение, за да насърчавате вашите колеги или подчинени. Най-вероятно ще вдъхвате уважение. Навярно, вашият личен пример ще послужи за респект. Като цяло този ден е много добър за вашите финанси. Едва ли, ви очакват големи финансови проблеми, а доходите ви ще бъдат стабилни. В случай, че не сте инвестирали, опитайте се да планирате някои вложения в най-близките дни.

Рак

Вашият хороскоп за Свети Валентин ще бъде положителен. Имате Марс на ваша страна и следователно вечерта може да бъде много чувствена. Ще сте склонни да сте малко темпераментни, но не се притеснявайте, можете да използвате това настроение като тактика, за да изненадате партньора си.

Очертава се рисков работен ден. Бъдете много внимателни и не дърпайте общата черга към себе си особено, ако все още нямате ясни работни идеи. Рискът всъщност е, че ще се озовете в небрано лозе и това определено може да повлияе негативно за бъдещето на заеманата от вас позиция. Въпреки, че денят не изглежда много зле по финансовите въпроси, има опасност да похарчите повече пари от необходимото. Трябва да задържите всичките си инвестиционни планове, тъй като по всяка вероятност, днес няма да работят във ваша полза.

Лъв

Денят на Свети Валентин, може да се окаже малко сложен за вас. От една страна, ще искате да празнувате, от друга страна обаче ще се почувствате малко физически уморени и това може да компрометира празника. Не забравяйте обаче, че имате красива Луна над вас, която е на ваша страна и би било жалко да не се възползвате.

Внимавайте днес, какво точно казвате на колегите си и не изпадайте в откровения, тъй като може да станете жертва на провокация, и думите ви да се обърнат срещу вас самите. Възможно е да увеличите своите приходи чрез промоции. Опитайте се да проявите повече търпение във всичките си финансови начинания, за да не понесете евентуални загуби.

Дева

Хороскопът за празничният ден е благоприятен за вас. Разпределението на планетите може да ви направи по-чувствени от всякога. Следователно има всички възможности да прекарате един много страстен ден на Свети Валентин. Забравете за ежедневните задължения, работата, начина си винаги да бъдете „перфектни“, накратко, празнувайте от сърце.

В професионален план, нещата не стоят добре за вас през този ден. Дори да получите силна подкрепа от вашите колеги, някои ситуации няма да ви успокоят. Проявете повече търпение. Постарайте се да избягвате многото разходи, тъй като това може да доведе до финансова нестабилност. Може да се наложи да отделите средства за поддръжка на имот, или превозното ви средство.

Везни

Ще излъчвате особен вид любовен призив, нещо, което може и да не сте чувствали в живота си до сега. Въпреки това, на Свети Валентин ще се почувствате тържествено загърбвайки проблемите. Ще бъде добре да си напомняте, че Луната ви е подготвила не една и две приятни изненади.

Вашата креативност ще ви насърчи да работите с вдъхновение, макар и в сложни условия. Има вероятност да се сблъскате с технически проблеми на работното ви място. Разходите ще нарастват значително, като повечето от тях могат да бъдат насочени към ненужни неща. Всякакъв вид инвестиции трябва да се избягват, а също така и крупните покупки.

Скорпион

Хороскопът за Свети Валентин говори за вас, благоприятна до следобеда, което ще ви даде възможност да се организирате добре. Празникът ще ви направи много активни, може би дори твърде много, и във всеки случай вечерта може да завърши много добре. Във въздуха ще витае много страст.

Изглежда, ще изскочат някои непредвидени разходи свързани с работата ви през този ден. Въпреки това, няма нужда да се притеснявате, така или иначе на всеки може да се случи. Опитайте се да бъдете много предпазливи с парите си през този ден. Вероятно, ви предстоят загуби от предишни инвестиции или пропиляване на парични средства за ненужни стоки.

Стрелец

За вас този ден ви обещава радост и забавление. Вашият хороскоп за 14 февруари е много положителен благодарение на Луната, която в комбинация с тържествеността ще направи всичко много интригуващо. Не ви остава нищо друго освен да се почувствате щастливи.  

Работните ви дейности изглежда ще ви отнемат доста време. Поради това, може да изгубите интерес към изключително важни задачи, които трябва да бъдат довършени. Денят е чудесен за уреждане на нещата по финансовите въпроси. Изчислете придобитите печалби, планирайте разходите за този и следващият ден. Избягвайте да носите в себе си много пари в брой.

Козирог

Изглежда, влюбените двойки ще бъдат по-открити в своите взаимоотношения, но пък това ще им позволи да открият нови качества в своите партньори. Всъщност Марс е на ваша страна и планетата на Ерос със сигурност ще ви помогне да направите всичко много романтично. Време е да отлетите към нови романтични хоризонти през Свети Валентин.

Притесненията на работното ви място, вероятно ще са неоправдани. Затова не бързайте с изводите. Ще бъде безсмислено да мислите негативно през работният ви ден, така че бъдете внимателни. Има вероятност да възникне спор, относно семейния ви бюджет. Не позволявайте на възникналите дребни проблеми, да застанат между вас и семейството. Опитайте се да овладеете спорните ситуации.

Водолей

Венера ще бъде на ваша страна и ви прави очарователни и комуникативни, дори Луната ще бъде благоприятна и ще благоприятства взаимоотношенията. Може би ще бъде един особено страстен Свети Валентин за вас и ще отпразнувате този ден подобаващо.

Препоръчително е да не се превръщате в жертва на работното си място. Вземете се в ръце, защото ви предстоят важни дела, на които трябва да обърнете особено внимание. Този ден ще бъде финансово стабилен за вас и няма да имате проблеми  с парите, които да ви безпокоят. Ако сте в бизнеса, заложените ви финансови стратегии ще имат успех. Все пак трябва да сте много наясно къде и как ще похарчите парите си.

Риби

Луната ще се плъзга във вашия знак ще ви придружава през целия ден позволявайки ви да организирате романтичната вечер. През този период Нептун е в благоприятна позиция, и тази позиция ще ви помогне най-накрая да бъдете по-конкретни и страстни. Като цяло хороскопът за Свети Валентин за вас е много благоприятен.

Работните ви идеи, едва ли ще бъдат приети радушно от страна на колегите ви. Това не трябва да ви отчайва. За всеки случай допълнете още неща към иновациите си, за да бъдете по-убедителни. Очертава се добър ден за вашите финанси. Ще се справите успешно с всякакви финансови операции и доходите ви ще бъдат стабилни. Ако планирате някои по-големи покупки с цел инвестиция,  сега е моментът да действате.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.