Овен

Венера може да ви срещне с някой много привлекателен човек, който да ви направи силно впечатление. В случай че си търсите половинка, шанса да срещнете също толкова забавен човек като вас самите, е много голям.

Днес, ще сте във вихъра си и ще се справите успешно с всяка задача в работата си, по-добре от всеки друг път. Възползвайте се от тази положителна енергия, за да развихрете въображението си.

Сделките ви днес ще са успешни, ако подходите с леки, грациозни стъпки. Очакват ви добри печалби през този ден. Не допускайте да си пробвате късмета и в хазартни игри.

Телец

Вероятно връзката ви може да се нуждае от повече свеж въздух. Ще бъде чудесна идея, ако направите едно  романтично пътуване в спалнята, разпалвайки онази романтика, за която копнеете от доста време.

В работата може да имате много колеги, които смятате за ваши приятели, но когато трябва да ви направят някоя услуга, изведнъж може да осъзнаете, че има само един или двама души, на които може наистина да разчитате.

Препоръчително е да добавите повече пари в спестовната си сметка, тъй като може да имате финансови затруднения през следващите дни.

Близнаци

Романтичният ви живот ще бъде в центъра на вниманието. Тези от вас, които поставят емоционалното на първо място, могат да бъдат добре възнаградени. Ще изпълните горещото си сърце с трепетна нежност.

Меркурий ще стимулира творчеството ви по време на работа. Това може да ви позволи да бъдете забелязани по много интересен начин. За да бъде добре призната вашата заслуга, бъдете методични и дисциплинирани.

Това е може би един от най - добрите дни за извършване на големи финансови транзакции или справяне с трудностите в  бизнеса. Венера ще ви даде безупречна яснота по паричните въпроси.

Рак

В любовния план няма да бъдете засегнати от промени в настроението. Вашата дипломация трябва да ви помогне да контролирате възходите и паденията. И двамата ще получите емоционална подкрепа един от друг.

Много добри проекти в перспектива, но бъдете търпеливи. Ще трябва да преодолеете препятствията, преди да успеете да ги постигнете, защото едва в близко бъдеще ще имате зелена светлина за действие.

Уран ще продължи да носи изненада във вашите доходи във ваша полза. Слънцето и Меркурий, от своя страна, ви обещават умения и яснота в преговорите за договор, и  финансов усет във вашите инвестиции. Накратко, ако се доверите на инстинктите си, ще дойде времето за цялостни финансови подвизи.

Лъв

Ще изпитате моменти на силна страст, но с риск да се покажете по - взискателни от обикновено. Ако приемете любимия човек такъв, какъвто е, разбирателството с него ще бъде перфектно. В противен случай е възможно да възникне напрежение.

Много е вероятно днес да имате затруднения при опита ви да се свържете с някои хора, които касаят работата ви. Изглежда, имейлите ви ще бъдат непрочетени. Ще трябва да се справяте сами през този ден, без помощта на когото и да е.

Днес, трудно ще отсеете кои оферти са най-подходящи за вас и кои са просто фалшиви или с недействително намаление. Вероятно, доста ще се лутате преди да решите какво точно и от къде да си купите.

Дева

Благосъстоянието на близките ви ще бъде вашата основна грижа. Ще се стремите да създадете атмосфера на хармония в семейството си, просто защото, повлияни от Венера в духовен  аспект, ще се чувствате в хармония със себе си.

Днес ще ви е необходима повторна проверка, която следва да се извърши, след като приключите с определена задача. В противен случай вие ще носите отговорност за допуснатите грешки.

Вероятно ще похарчите парите си за автомобил или недвижим имот. Трябва да сте широко скроени, ако наистина искате да разпознаете стойността на парите, изразходвани за вашия автомобил или къща.

Везни

Би било добре да сложите картите си на масата пред  партньора си, без да се опитвате да скриете от неща, които  нетърпеливо ще иска да узнае. Доброто ви отношение  ще ви измъкне от всички твърде сложни ситуации.

Обстоятелства, благоприятстващи разширяването на кариерата ви. Трябва да бъдете по - дисциплинирани, без да се увличате от емоциите или чувствителността си. Ако успеете, вашата сила на действие ще бъде доста ефективна.

По финансовите казуси днес ще имате късмет. Склонни сте да бъдете екстравагантни с парите си и днес ще бъдете още повече такива. Може също да се почувствате изкушени да се отдадете на неразумно харчене на пари.

Скорпион

Като цяло отношенията ви с децата ви ще бъдат лесни. Що се отнася до родителите ви, конфликтите са възможни, но вие ще намерите начин да ги неутрализирате. С вашите братя и сестри всичко ще бъде наред, ако имате спор, днес е моментът да го разрешите.

Днес планетата Юпитер ще ви насърчава за по - добър работен климат на разбирателство, като ви подтиква към повече толерантност и компромиси. По - лесно ще приемете различията, които имате със своите колеги.

Добър финансов баланс, по принцип. Планетарните въздействия на деня ще ви позволят да подобрите леко доходите си или най - малкото да организирате по - добре бюджета си, което ще ви позволи да избегнете някои ненужни разходи.

Стрелец

Ако смятате, че сте пренебрегнали връзката си в полза на работата или други дейности, време е да промените отношението си. Уран внася вятър за обновяване на брачния ви живот - повече близост, по - добър диалог с вашия партньор.

С добрия приток на Меркурий, случайността и непредвиденото ще работят във ваша полза. Ще срещнете хора, които ще ви бъдат от полза в точното време. Всичко ще дойде при вас с лекота.

Ако останете разумни, бюджетът ви ще бъде солиден. Местните жители, които спестяват, скоро ще могат да си позволят красив предмет, за който са мечтали от дълго време.

Козирог

Очаквайте заря във вашето съпружеско небе. Ще прекарате страхотно с любимия човек. Ще можете да изразите по - добре своята привързаност и нежност половинката си, а също и да разсеете някои недоразумения.

Всички усилия, които сте положили в продължение на много месеци, за да подобрите професионалното си положение, най -накрая ще бъдат успешни. Благодарение на този аспект на Луната ще получите истинска промоция. Ще преминете важен етап и ще видите, че пътят към успеха се отваря пред вас.

Натискът ще намалее донякъде във финансовата сфера, но все пак ще трябва да внимавате за Плутон, който ще продължи да влияе на баланса ви. За щастие, вие ще бъдете в състояние да бъдете разумни по финансови въпроси.

Водолей

Ще можете, с подкрепата на Меркурий, да се борите ефективно срещу вредните ефекти на рутината в брачния ви живот. Също така се възползвайте пълноценно от момента, за да укрепите брачните си отношения, да укрепите връзката, която ви свързва със съпруга или партньора ви.

Постарайте се да се въздържате от закупуване на офис техника и всякакви уреди през този ден, тъй като много скоро може да се окаже, че закупената стока е дефектна. Не забравяйте да съхранявате всички документи, за да си нямате проблеми по-късно.

Ще бъдете твърде склонни да разчитате на щастливите си звезди, вместо да управлявате стриктно финансите си. Бъдете внимателни, болезнени проблеми ви очакват, ако не положите необходимите усилия.

Риби

Бъдете активни в общуването с хора, които живеят в чужбина. Тези от вас, които търсят своята половинка, днес може да имат успех в това. Планетарната конфигурация е такава, че благоприятства свързването ви с чужденци и хора с друга култура и разбирания.

Въпреки че имате ясно набелязани цели в работата си и се стараете да се движите по план, днес на пътя ви може да се изпречат някои дребни проблеми, които да ви създадат напрежение и стрес.

Това, което е работило като стратегия за печелене на повече пари вчера, днес може да се окаже неефективно. Ще се наложи да се адаптирате към настоящата ситуация и да измислите нещо ново, което да работи във ваша полза.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.