Овен

Възможно е да преминавате през криза, в която очакванията ви се разминават с мечтите, които сте имали. Може би, е време да слезете на Земята и да си поставяте по-реалистични цели свързани с личния ви живот.

Днес, може да имате неизчерпаема енергия на работното ви място. Забравете това, което е било вчера и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате идеите си.

Ако се чудите, защо не печелите повече пари и изоставате с финансите, то значи се страхувате да поемете рискове. Може би, е време да  се престрашите да инвестирате в акции.

Телец

Днес, може да ви е нужно малко повече време, докато убедите партньора ви, че сте прави и трябва да ви послуша за определени въпроси. Макар и с повече трудности, усилията ви няма да са напразни, тъй като резултатите ще са по-дълготрайни.

Ако се оставите на течението и се поведете с някои ваши колеги да си губите времето в сладки приказки, може да бъдете подведени и излъгани за някои неща. Звездите съветват да не сте толкова лековерни и да имате едно на ум.

Добре ще е да се възползвате от влиянието на Меркурий, за да реализирате по-големи печалби. Управлявайте хитро активите си или се опитайте да намерите нови източници на доходи.

Близнаци

Може да се наложи днес да се шегувате повече и се опитвате да разведрите обстановката, ако забележите че половинката ви е твърде сериозна. Чувството ви за хумор и няколко вица може да са ви от полза, за да накарате любимият ви човек да се усмихне.

Вероятно, днес ще сте нетърпеливи да споделите идеите и концепцията си за развитие на фирмата, в която работите. Преди да направите въодушевеното си представяне, си направете план със структура и го следвайте стриктно и дисциплинирано.

Ако притежавате власт и пари, то днес може да помогнете на много хора изпаднали в беда. Благотворителните дейности ще ви донесат удовлетворение, вместо да си купите поредната вещ.

Рак

Звездите съветват да оставите партньора си да бъде водещата фигура във връзката ви. Нека развихри въображението си и ви изненада с това, което ви е подготвил. Бъдете отворени за всякакви предложения и приключения.

Определено днес няма да ви е лесно да се справите с цялата работа струпана на бюрото ви. Стресът и напрежението могат да ви накарат да се откажете от настоящата си работа, но не прибързвайте с подобно кардинално решене.

Ако до сега само сте разглеждали различни автомобили, които не можете да си позволите, вероятно ще се мотивирате да започнете да спестявате повече, докато получите желаната кола.

Лъв

В стремежа ви работата да ви върви безпроблемно и да се издигате в кариерата, вероятно обръщате все по-малко внимание на партньора си. Звездите ще ви дадат знак, че е време да се поспрете и да помислите как да оправите нещата в личния ви живот.

Ако се надявате на някакъв голям финансов бонус за принос в работата ви, най-вероятно стойността ще е значително по-ниска. Колкото и да се раздавате и да работите неуморно, не се надявайте трудът ви да бъде оценен според заслугите ви.

Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички възможни неблагоприятни последици и рискове. Ако сте убедени в успеха и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

Дева

Не е нужно да подлагате партньора си на тестове и проверки, за да се убедите в искреността на чувствата му. Имайте повече доверие в половинката си и се опитайте да изгоните от главата си всички съмнения и страхове, които имате.

Вероятно, ще бъдете предупредени да не захващате с нещо, което би навредило на имиджа на фирмата, в която работите. Направете си списък с това, което да избягвате да правите и темите, които да не засягате в разговори.

Ако искате да спестите малко пари днес, то може да потърсите по-евтини алтернативи на стоките, които обичайно купувате. Може да се изненадате от доброто качество на бюджетните продукти, което е доста сходно до това на големите брандове.

Везни

Ако във връзката ви виси във въздуха някакъв въпрос, на който в момента не можете да дадете конкретен отговор, по-добре го оставете така. В случай, че се разровите по-надълбоко в проблема, може да си навлечете повече неприятности.

Не предприемайте рискови действия в работата си на своя глава. Хазартните ви ходове вероятно ще са губещи, така че по-добре се консултирайте с шефа си или с някой ваш колега преди да пристъпите към подобни смели действия.

Според разположението на Слънцето и Уран трябва да сте нащрек за всяка една възможност, която може да ви доведе до голям финансов подем. Възползвайте се от всяка една изгодна ситуация.

Скорпион

Обикновено сте много лоялни към вашият партньор и се стараете всичко в отношенията ви да е по конец. И днес няма да изневерите на себе си в стремежа си да удовлетворите всяко едно желание на вашият партньор.

Оставете приятелството си с колегите ви на страна за няколко часа, докато свършите важно задължение, което са ви възложили с много кратък срок. В противен случай, трудно ще се концентрирате и може да допуснете някои груби грешки.

Бъдете щедри макар и в по-малки мащаби. Един лев може да няма голяма стойност за вас, но за някой беден може да бъде много, тъй като може да нахрани някой изпаднал в беда.

Стрелец

Може би, днес ще се разкъсвате между толкова много служебни ангажименти и грижи за родителите ви, че няма да намерите и минута време дори, да се обадите на половинката си. Добре ще е да се компенсирате след като се приберете вкъщи, колкото и изморени да се чувствате. Обърнете внимание на половинката си.

Добре ще е да облечете идеите си в презентация с много графики, цифри, проценти и нагледни примери, за да сте убедителни пред публиката си. Подгответе се добре като направите ваше собствено предварително проучване за темата, за която ще говорите. 

Звездите съветват да спрете да се притеснявате за финансите си, тъй като те сами по-себе си няма да ви купят щастие. Радвайте се на живота и близките ви хора, без угризения за похарченото, тъй като спомените от преживяванията са безценни.

Козирог

Ако днес бълвате огън от жупел под формата на остри забележки, нападки и обиди, то не очаквайте партньорът ви да се задържи дълго време покрай вас, слушайки гневните ви изблици. Постарайте се да потушите яростта във вас и да не си го изкарвате на най-близките ви хора, съветват звездите.

Общуването с другите ще е акцентът в работата ви днес. Ще ви се отдаде възможност да разширите бизнеса си извън границите на страната, в която живеете. Преговорите с чужденци могат да са много успешни през този ден.

Добре ще е да инвестирате в себе си, в подобряване на външния ви вид, облекло или глезеща процедура за кожата ви. Позволете си подобно удоволствие, за да се почувствате по-добре.

Водолей

Ако очаквате, че нещата в любовта са както, когато си купувате вещ с гаранция, която може да върнете, ако не ви харесва, то в любовта всичко е коренно различно. Може би, трябва да бъдете по-реалистично настроени към връзката ви, ако не получавате нужното удовлетворение ежедневно.

Забележките и критиката към колегите ви няма да са успешна тактика днес. Говорете с тях като с равни на вас, без да си придавате важност и да гледате на другите като на по-ниска класа от вас. Това може да се окаже доста по-печеливш подход.

Ако имате заеми към банка или фирма за кредит, първо отделяйте вноската за заема си и с остатъка от парите се опитайте да покривате ежемесечните ви разходи. Ако спазите това правило, ще се предпазите от последващи заеми.

Риби

Постарайте се да бъдете по-самостоятелни с вашите отговорности и работа, за да може да имате повече време, което да отделите на партньора си, без да го въвличате във вашата работа. Колкото по-организирани сте, толкова по-добре ще се чувствате.

Днес, може да изразите своята креативност и изобретателност във вашата работа. Това ще се отрази добре на репутацията ви на отличен служител, така че дайте всичко от себе си да се докажете в службата си.

Възможно е днес да си спомните за някои ваши трудни моменти, когато сте били бедни и е нямало кой да ви помогне. Ако случайността днес ви срещне с човек, който е в трудно положение, то направете така, че другите да не страдат.