Овен

Отделете необходимото време, за да обмислите внимателно и прегледате всеки детайл, който ви вълнува, преди да приключите ангажиментите си. След като сте взели решение, не поставяйте под въпрос заключенията си, придържайте се към това, което сте решили.

Телец

Очертават се проблеми днес, бъдете подготвени за по-стресиращи или трудни обстоятелства, които могат да възникнат в бъдеще. Разчитайки на подкрепата на тези, които познавате, важно е да отвръщате на любезностите, които получавате, за да сте сигурни, че ще получите допълнителна подкрепа.

Близнаци

Справяйки се с финансови въпроси по напълно спокоен начин, докато останалите може да са стресирани и уплашени, вие определено ще се справяте със ситуацията по прям и спокоен начин. Достатъчно сте смели, за да действате в точния момент и да печелите.

Рак

Въображаемите мисли ще препускат в ума ви и можете лесно да предадете ясно, новоформулираните идеи на други хора. Семейството, приятелите или вашият партньор могат да ви помогнат, тъй като дискусиите или конкретните предложения, които ще получавате, ще се окажат добри и полезни.

Лъв

Приемете всякакви неуспехи, които се случват. Доверието, което имате в близките си хора, е намаляло и следователно не сте в настроение да бъдете толкова открити с всички, както обикновено. Необходима е повече сдържаност в дейностите ви. Отделете необходимото време, за да разберете какво точно се случва.

Дева

Копнежът ви за неизпълнено желание ще нараства. Понякога се улавяте да мислите какво би било, ако се откажете от принципите и идеалите си, за да постигнете това желание. Не си позволявайте да играете тази игра, вместо това се концентрирайте върху ограничаването на желанията си.

Везни

Чувствате се напрегнати, внимавайте да не реагирате прекалено на ситуации или може да съжалявате за излияния от този вид. Борите се да контролирате емоциите си, и помнете, че никой не се опитва умишлено да ви лази по нервите. Подарете си време за тих престой веднага щом можете.

Скорпион

Чувствате се летаргични и имате свободно време, което може да означава, че сте по-нетърпеливи да харчите пари. Опитайте се да обмислите действията си предварително и ако имате някакви съмнения, отложете вземането на решения, докато не сте в по-добра позиция да го направите.

Стрелец

Избягвайте финансовите рискове и играйте на сигурно. Не влизайте в инвестиции и не приемайте сделки, за които се предполага, че са безрискови, но отделете време. Днешното съзвездие може да има неочаквани пречки, нарушавайки най-добре начертаните планове или показвайки недостатъците на финансовите проекти, които сте смятали за ясни.

Козирог

Вашите финанси няма да вървят толкова добре днес, така че бъдете внимателни или може да претърпите загуби. Някои хора ще се опитат да ви хванат в крачка. Бъдете скептични към съветите, които другите ви дават. Някои от тях биха могли да бъдат егоистични и нечестни, мислейки само за собствените си интереси.

Водолей

Разбирате се добре с всички, те проявяват интерес към вас и на свой ред сте готови да им помогнете и да ги подкрепите. Намирате приятен баланс между „даване и вземане“ и в резултат на това всички са по-близо до постигането на целите. Отделете малко време, помислете внимателно за себе си, направете някои приготовления, когато нещата не вървят толкова лесно, колкото в момента.

Риби

Отношенията с приятелите и семейството са много положителни. Атмосферата е пълна с откритост и жажда за живот. Време е да споделите доброто си настроение с възможно най-много хора. Използвайте съоръженията за отдих във вашия квартал и се срещайте с приятели. Забавлението заедно прави приятелствата ви още по-близки.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.