Овен

През този ден ви предстои някаква вътрешна промяна, която би могла да доведе до подобрение на вътрешните ви убеждения в личен план. Навярно ще бъде идването на едно чудесно време за вашите лични взаимоотношения. Вероятно вече ще можете да реагирате по-зряло и да говорите по-спокойно за чувствата си. Така че бъдете искрени със себе си и имайте смелостта да се отървете от онези негативни влияния, които ви спират, за да продължите напред.

Телец

Най-вероятно ще изпитвате желание да се отпуснете и да се наслаждавате на този ден, когато част от проблемите са вече зад гърба ви. Ще имате необходимият шанс. За да се възползвате максимално от това позитивно влияние, е необходимо да се освободите от всякаква обвързаност с миналото, която може да ви попречи да продължите напред. Навярно ще ви обземе такъв невероятен ентусиазъм, че ще започнете да кроите нещо вълнуващо.

Близнаци

Вероятно късметът ви ще триумфира тържествено днес и това ще ви накара да усетите, че света е в краката ви едва ли не. Денят ще бъде изпълнен с благоприятни възможности, оптимизъм и енергия, които  ще ви помогнат във всяко намерение и за всеки проект. С лекота ще преживеете всеки възникнал проблем. Най-вероятно ще се освободите от някои притеснения или отговорности, които са ви държали в кулоарите на вашите съмнения. Радостта и оптимизмът, надеждата и силата ще оформят предстоящият ден.

Рак

Денят ще започне по-спокойно за вас и пред вас ще се открие възможност да поохладите малко страстите, които са ви завладели.  Необходимо е да имате предвид, че късмета ще дойде, само ако през  седмицата сте положили усилия, разчитали сте единствено на себе си, за да можете днес да продължите напред следвайки избраният от вас път. Също така не са изключени бури през този ден. Тези пречки ще ви накарат да спрете за миг, да се замислите какво и как сте постигнали и да коригирате подходите си.

Лъв

Вероятно ви предстои запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи точно, когато най-малко очаквате. Бъдещият ви партньор би могъл да се окаже подходящ и да ви даде така желаният живец, ала окаже ли се неподходящ ще ви държи закотвени без всякаква опция за романтично бъдеще. Така че бъдете особено предпазливи и в двата случая, излишно е да правите големи компромиси за сметка на вашето нещастие.

Дева

Днес едва ли ще имате късмет, ако се носите по течението с надеждата, че благоприятните възможности ще дойдат от нищото, или да чакате някой да ви спусне желаното от небето. Отношенията към близките хора ще бъде от особена важност, затова бъдете прецизни, защото всяка органична дума или необмислена постъпка, може да нарани някой от близките ви особено болезнено. Затова си отваряйте, за да не предизвикате излишни обидни ситуации.

Везни

Вероятно ви очаква един твърде любопитен ден, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и каква е била причината, за да бъде положен в сърцето ви. Може би към ще получите сериозно  доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте, а ги приемете с цялата си душевност. Така или иначе ще останете верни на принципите си без да се вкопчвате във виртуалният си късмет.

Скорпион

През този ден вероятно ще имате някои усложнения в личен план. Много е вероятно да ви се наложи да потърсите безконфликтни начини за разрешаване на споровете. Не предприемайте нищо в случай, че не сте готови да изпълните дадените от вас обещания или поети ангажименти. В случай, че считате дадено нещо за неподходящо изчакайте и не вземайте прибързани решения.

Стрелец

Този ден ще ви предложи много причини, за да се усмихнете отново, включително и посещение на късмета, което би могло да се осъществи в живота ви под формата на възможности и спокойствие. Ще има различни ситуации, които ще ви дадат това, което ви липсва. Вероятно ще бъдете утешители за близките ви приятели, които се „давят“ в проблемите си. Ще проявявате съпричастност, но не забравяйте все пак да се замислите и за себе си.

Козирог

Очаква ви един напрегнат ден, но ще имате всички необходими ресурси за справяне с предизвикателствата, които денят ще ви предложи. Щадете нервната си система, защото може да се окаже най-слабото ви място, предизвиквайки разсейване и дори объркване. Също така не се задълбочавайте в прекалено много мислене. По-добре следвайте своята интуиция, която ще ви даде повече яснота.

Водолей

Може би ще изникнат внезапни и най-малко неочаквани ситуации днес. Най-вероятно ще ви се стоварят изневиделица, тъй като късмета ви ще се е запилял другаде. Такива ситуации могат и да ви разтревожат, защото не сте подготвени за подобни изненади. Приемете нещата такива, каквито са, за да съхраните себе си за следващите дни.

Риби

Много е вероятно късметът ви днес да ви подмине неусетно. Някои от вас може да попаднат в капан от конфликти, които ще ви опънат нервите до скъсване. Дори да искате да избягате от нахлуващите проблеми, едва ли ще успеете, докато не се освободите от старото си мислене, което ви дърпа само надолу.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.