Овен

Огнената планета може да предизвика сериозни трусове във връзката ви. Ще се наложи да маневрирате между вашите желания и тези на партньорът ви.

Ще имате шанс да постигнете големи резултати в работен план. Препоръчително е да продължите да работите върху стар - изоставащ работен проект.

Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

Телец

Вашият партньор вероятно ще бъде унил. Създайте свеж микроклимат, за да дадете живинка и за двама ви. Необвързаните ще имат шанса да срещнат сродната си душа през този ден.

Денят не е подходящ за вземане на важни решения свързани с кариерата ви. Ако нещо не е предварително обмислено и планирано, по-добре го отложете.

Денят може да се окаже притеснителен относно вашите парични средства. Бъдете предпазливи си пазете своят портфейл или чанта, когато пътувате с градският транспорт или пазарувате.

Близнаци

Взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си.

Ден на решенията и положителните постижения. Очаквайте  добри новини, свързани с управлението на трудовата ви дейност, които ще се отразят положително във вашия трудов сектор.

Вероятно ще имате някои положителни финансови промени в живота си през този ден. Възползвайте се максимално от финансовата си свобода.

Рак

Бъдете в синхрон с настроението на половинката си, така ще превърнете мразовитият ден в пролетен полъх. Този ден е обещаващ в личен план.

Ако не сте съгласни с идеите, споделени от някой колега, може да го опонирате. Не е нужно да се съгласявате с всичко, само защото всички останали го правят.

Може по невнимание да претърпите неочаквани загуби днес. Също така, обърнете внимание на разходите и не забравяйте, че идва време да се плащат сметки.

Лъв

Някои от самотните днес ще могат да се запознаят с подходящият за тях човек. Като цяло посветете денят си на удоволствия, отдих и релакс.  

Работните ви дела и срещи ще бъдат успешни днес. Звездите ще ви подкрепят и ще се справите с всичките си професионални задължения.

Денят е подходящ за сделки. Може да активирате отминали планове за покупки или инвестиции, бъдете разумни и търсете максимални бонуси или отстъпки.

Дева

Могат да възникнат спорове с членовете на вашето семейство и личните ви взаимоотношения може да се влошат. Вероятно ще бъдете обвинени в неща, за които нямате вина.

Придържайте се към работните си плановете, които със сигурност ще ви бъдат от полза. Възползвайте се от творческата си фаза и дайте максимумът от себе си на работното място.

Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Не е препоръчително да влагате средства за неща, които няма да ви предоставят удоволствие и ползи.

Везни

Ще се радвате на много хубави моменти, романтиката ще бъде водеща. Семейните ще се радват през този ден на добри взаимоотношения.

Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални изблици.

Денят е благоприятен за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Ще имате успех в продажбите и ако се движите в този сектор, ще увеличите доходите си.

Скорпион

Вероятно ще усетите топлината на любовта на партньора си, отвърнете със същият жест на любовта. Денят е благоприятен за романтика, така че се възползвайте максимално от тази благодат.

Вероятно ще настъпи хаос на работното място, неразбирателство с колеги и шефове. Няма място за паника, приемете нещата такива, каквито са.

Не си правете шеги с късметът си, като търкате на лотарийни билетчета, например. Проиграването на суми в близкото казино, може да доведе до финансова разруха.

Стрелец

Възможно е настъпи особено недоразумение през този ден в отношенията ви с партньорът. Запазете спокойствие и не реагирайте спонтанно. Не давайте и повод за недоволство, независимо от обстоятелствата.

На работното място имате шанс да успеете, но ще се наложи да преодолеете известни препятствия. Определете приоритетите си правилно и всичко ще бъде наред.

Финансовото ви състояние се очертава да бъде устойчиво. Ще имате шанса да увеличите доходите си, който ще ви осигури необходимото парично благоденствие.

Козирог

Възможно е да усетите някакво зацикляне в любовта. Нещата, които имат значение за вас, могат да срещнат отпор от партньорът ви. Това би могло да ви накара да се почувствате нещастни.

Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат безпокойство през целият работен ден. Бъдете балансирани, каквото и да се случи.

Добро  време за заеми и кредити. Днес е чудесно време да се отървете от вещи, които не използвате - обявете ги за продажба. Много добър ден  за инвестиции.

Водолей

Ще имате възможност да оцените малките неща от живота, които ви правят истински щастливи. Запазете приповдигнатото си настроение до краят на деня.

Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни трусове. Направете възможно повече компромиси, за да избегнете евентуални конфликти.

През този ден ще сте наясно от необходимостта да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете предвидените разходи и организирайте финансите си като цяло. 

Риби

В случай, че любимият човек прояви унилост днес, не обръщайте внимание на подобни слабости. Ако търсите грешки, почти е сигурно, че ще ги намерите.

Възможно е да възникнат редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв поглед дребни перипетии могат попречат да си свършите работата адекватно.

Стабилност във финансовият сектор. Спокойно може да похарчете пари за едно пътуване или приятна вечеря в изискан ресторант. Забравете за хазартно развлечение!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.