Овен

Влиянието на планетите днес ще ви позволи да опознаете вашият партньор по-задълбочено. Нещата, които не сте знаели до сега за вашата половинка, може да се окажат доста привличащи и магнетични за вас. За да се справите успешно с всичките ви работни ангажименти през този ден, ще се наложи да сте доста гъвкави. Добре ще е да пренаредите графика си, тъй като неочаквано ще възникнат работни задачи, които ще отнемат доста време и ще създадат хаос в графика ви, който е разграфен по часове. Очаквайте добри финансови постъпления днес. Ще имате възможност да си купите това, за което от няколко месеца само си мечтаете.

Телец

Конкретно събитие може да накара да изплуват на повърхността стари вражди и спорове, които сте имали с вашия партньор. Обсъдете това с някой ваш близък или роднина, от който може да поискате съвет. В работата ви вероятно сте свидетели на събития, които може да се характеризират като възходи и падения. Добрата новина е, че навлизате в период на разцвет и ще преобладават положителните емоции на работното ви място. Съветът на звездите е да не се занимавате с никакви финансови въпроси през този ден. Покупките не са препоръчителни, тъй като има опасност да ви продадат дефектна или некачествена стока. Бъдете изключително внимателни, за да се предпазите от загуба на пари.

Близнаци

Разположението на планетите ще бъде във ваша полза по любовните въпроси. Днес звездите ще работят във ваша полза, ще бъде чудесно, ако се  възползвате от тази възможност, за да превърнете денят си в истинско щастие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи. Денят е благоприятен в работен план. Може би, ще възникнат някои перипетии или предизвикателства, с които ще се справите твърде лесно. Като цяло един нормален работен ден, много труд, усърдие, радост и успехи. Не се предвиждат някакви особени предизвикателства във финансов план. Твърде вероятно е да спечелите добри пари, но обърнете сериозно внимание на семейния си бюджет през този ден.

Рак

Емоциите днес ще са на върхово ниво и има голяма вероятност да избухне конфликт между вас и партньора ви, особено ако сте се чувствали ограничени от любимия ви човек и ви е липсвала свобода. Влиянието на планетите може да засили драмата във връзката ви. Очаква се един типичен работен ден, в който няма да има голяма динамика и няма да е необходимо да бързате и да гоните срокове. Посветете времето си на проучвания, събиране на факти и планиране, за да сте подготвени за по-натоварените дни. Парите, които ще похарчите днес, най-вероятно ще са за вашият любим човек. Все пак не харчете твърде много и не излизайте извън рамките на бюджета си в името на това да угодите на половинката си.

Лъв

Най-вероятно няма да се въздържите да изкажете на глас всичко, което ви тревожи и притеснява в момента, така че един сериозен разговор с вашият партньор ще бъде почти наложителен. Ако не вярвате истински в това, което правите и не горите в професията си, тогава най-вероятно няма да получите и удовлетворение от работата си. Финансовият стимул ще е водещ до време, така че намерете нещо, което да ви доставя удоволствие. Ако възнамерявате да направите оглед на различни нови жилища с цел закупуване, то този ден е благоприятен за вас. Също така, обмислете добре, дали не е време да подобрите състоянието на семейния ви автомобил.

Дева

Тези от вас, които са самотни, днес ще имат възможността да срещнат сродна душа с близки възгледи по духовни теми. Разговорите за житейския опит и двама ви, ще ви позволят да опознаете по-добре потенциалният ви партньор. Не бързайте да се ангажирате с нов проект, преди да анализирате всички плюсове и минуси на даденото предложение. Ако нещо е твърде добро, за да бъде истина, то определено имайте едно на ум. Подгответе се със списък за пазар, тъй като днес ви очакват доста покупки на консумативи и хранителни стоки за семейството ви. Придържайте се стриктно към списъка си и не купувайте всичко, което видите, че е на промоция просто, защото е изгодно.

Везни

За съжаление днес може да има доста голяма вероятност да се провалите в комуникацията с вашата половинка. Една грешна дума в неподходящия момент, може да отключи торнадо от обиди и нападки помежду ви. Избягвайте да правите коментари по чувствителни теми за партньора ви. Днес може да се разстроите от факта, че други ваши колеги получават признание и аплодисменти, които всъщност вие най-много заслужавате. Вместо да се ядосвате, анализирайте ситуацията и разберете какво да направите, за да бъдете  номер едно. Не се предвиждат някакви особени предизвикателства във финансов план. Твърде вероятно е да спечелите добри пари, но обърнете сериозно внимание на семейния си бюджет през този ден.

Скорпион

Астралната енергия днес ще ви предостави прекрасна възможност да се отпуснете и да се забавлявате с любимия ви човек. Ако до скоро сте водили битови спорове за незначителни неща, днес всичко в любовта ще ви върви по мед масло. Днес, най-вероятно няма да имате последната дума на работното ви място, тъй като предложенията ви доста ще се различават от тези на колегите ви и вероятно няма да се приемат радушно. Оставете вземането на важните решения на другите хора от екипа ви. И днес ще се стремите да помогнете финансово на всички около вас, без да се замислите за това, от което вие самите имате нужда. Обърнете внимание на това, което вие трябва да си купите и поне през този ден не бъдете спонсор на близките ви.

Стрелец

Чудесен ден за срещи и събирания в големи компании. Разговорите с един човек в този ден може да ви развълнува по такъв начин, че даденият събеседник да се превърне в нещо повече от приятел. Позволете да бъдете ласкани и обичани. Приливът на позитивна енергия още от началото на деня ще ви позволи да се справите с куп работа свързана с документи, без да изпитате каквито и да било затруднения. Колегите ви ще останат изненадани от скоростта и лекотата, с която изпълнявате задълженията си. Едва ли, ще изпитате притеснения във финансово отношение. Нещо повече, има вероятност за допълнителни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.

Козирог

Планетарното разпределение днес ще ви насърчи да простите на любимия ви човек за допуснатите грешки, за да забравите споровете от последните дни. Искането на обяснения няма да доведе до нищо добро, така че изгладете и забравете за всички недоразумения и се радвайте на щастието да сте заедно. Ще имате подкрепата от колегите ви, така че нямате оправдание да не направите някои важни крачки за издигане в кариерата ви. Активирайте увереността си, като вярвате силно в собствените си способности и вероятно ще бъдете богато възнаградени. Уверете се, че сметките ви за телефон и интернет са платени, за да не останете неприятно изненадани, когато най-много ви трябва връзка с интернет. Не чакайте до последния момент, за да направите дадени плащания.

Водолей

Много е вероятно у вас да се прокраднат съмнения относно искреността на партньора ви. Мислите, как да продължите връзката си няма да ви напуснат през целия ден. Чувството, че сте измамени няма да ви даде мира. Професионалната ви компетентност и страничните знания, които придобивате всеки ден, ще ви изведат напред, а това може да ви осигури по-висок пост в работата. Продължавайте да давате повече, отколкото се изисква от вас. Непредвидените разходи, вероятно ще свият доста бюджета ви и ще трябва да забравите за безгрижното и безразборно харчене. Ако имате кредит, високите вноски ще ви се отразят доста, но ще ви направят по-дисциплинирани спрямо финансите.

Риби

Определено днес ще се чувствате лудо влюбени във вашият партньор. Ако позволите на мощните и интензивни чувства да управляват живота ви, може да сгрешите, тъй като любовта от половинката ви може да бъде на приливи и отливи, и да останете разочаровани. Ще се наложи да бъдете доста прецизни и внимателни в работата си с повишено внимание към всеки един детайл. Постарайте се да не критикувате работата на другите, за да избегнете потенциални конфликти. Емоционалното ви състояние днес, може да ви тласне към импулсивни и необмислени покупки. Хвърлянето на пари на вятъра ще ви върне назад и може да ви създаде финансови проблеми. Осигурете си спокойствие!

 Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.