Овен

Днес, може би всичко ще ви се струва романтично и вероятността да хлътнете до уши е голяма. Бъдете готови да се влюбите в човекът от срещата ви. Семейните да се възползват от чудесният ден да укрепят любовта си още повече.

Ще бъдете притиснати от обстоятелствата и ще се наложи да приемете допълнителни ангажименти. Това няма да ви се хареса, ала така или иначе ще се наложи да се ангажирате.

Колкото и да се чувствате освободени от мисълта за известни парични лишения, през този ден ще се наложи да проявите консерватизъм. Затова се опитайте да спестите малко средства, за да не се наложи след време да потънете в кредити и заеми.

Телец

Някои от вас ще почувстват, сякаш планетата на любовта ви е обърнала гръб през този ден. В случай, че сте ангажирани, не се впускайте в излишна конфронтация, необходими са повече отстъпки и от двама ви. Самотните все още ще си останат с надеждата.

Препоръчително е, да не започвате нова работна дейност, преди да сте си довършили предната такава. Нещо повече, извършете няколко прегледа на старият ангажимент. Това ще ви бъде от полза в професионален план.

Денят е благоприятен за сделки, покупки, подписване на договори и документи. Това не означава, че рисковете са неизбежни, придържайте се към премерените рискове.

Близнаци

Планетарните позиции все още са достатъчно силни и ще повлияят добре върху взаимоотношенията ви. Ще бъде добре да се погрижите за партньора си. Отделете време, за да се насладите на някои споделени моменти заедно.

Ако сте ръководен кадър, ще се наложи да насърчите подчинените си. Причината за това ще е, че повечето от работният екип ще имат трудности и изпитват потребност от вашите съвети. Това ще осигури сплотеност и по-голяма работна ефективност.

Може би, днес ще се замислите, къде са слабите места във финансовата ви стратегия. Най-добре се консултирайте със счетоводният ви екип, а ако не сте в бизнеса, се посъветвайте с по-възрастните членове от семейството, които имат повече опит от вас.

Рак

Конфигурацията на планетите ще ви помогне да осъзнаете, че човекът до вас е истинско съкровище. Бъдете благодарни за това, което имате и зарадвайте половинката си с жест, който да покаже любовта ви. Чувствата, които ще изпитвате към вашият партньор днес, ще са доста силни.

Това, което трябва да направите днес е да проявите смелост и да се изявите като лидер на работното ви място. Насочете енергията си в тази посока и ще постигнете успех не само днес, а и в следващите дни.

Бъдете много внимателни днес с всичко, което е свързано с даване на пари. Възможно е да станете жертва на измама. Отклонете всякакви молби за даване на пари на заем, тъй като връщането им ще бъде дълго отлагано във времето.

Лъв

Обединете усилията си с тези на вашия партньор и сбъднете една ваша обща цел. Имате реална възможност да успеете именно днес. Позицията на планетите днес е благоприятна за положителни промени във връзката ви.

Очаква ви доста напрегнат ден на работното ви място. Твърде е вероятно, отвсякъде да изникват проблеми, с които скоростно трябва да се справяте. В допълнение, ще ви се наложи и да работите с колеги, с които не се разбирате много добре.

Днес, вероятно стриктно ще следите за всички разходи не само от ваша страна, а и от страна на вашата половинка. Стараете се да не разхищавате спечелените с много труд пари и определено се справяте отлично в това.

Дева

В случай, че сте необвързани и се чудите кога ще срещнете подходящият за вас човек, който да споделя вашите мисли и идеали, то днес късметът е на ваша страна и може да преустановите търсенето.

През този ден, може да поставите началото на големи успехи в кариерата си. Направете първите стъпки и работете усърдно, показвайки максимумът от себе си.

Твърде много хвърчите в облаците, мечтаейки да станете богати възможно най-скоро. Бъдете по-реалистично настроени, тъй като не се очакват големи приходи днес. 

Везни

Днес може да усетите, че имате необходимата сила и воля да наложите мнението си, показвайки на партньора си, че вие сте човекът, който е глава на семейството ви. Извадете на показ скритите си ресурси и бъдете решителни днес.

Сега е момента да посеете семената на успеха в кариерата ви. Работата ви днес ще спомогне да се докажете на шефа ви като лоялен и трудолюбив служител, а това ще ви донесе добър бонус в бъдеще.

Не подражавайте на приятелите ви, които наливат огромни суми пари за ново обзавеждане. Това няма да ви направи по-щастливи, ако липсва хармония в семейството ви. Трябва да имате заделени пари и за непредвидени ситуации все пак.

Скорпион

Най-после ще имате шанса да общувате с човекът, за който сте мечтали. Семейните да обърнат повече внимание на половинката си, колкото и работа да имат.

Нужен е последен тласък и усилен труд и днес, за да завършите проектът, по който отдавна работите. Работата в екип днес ще ви е от полза, възползвайте максимално от знанията и опита на колегите ви.

Дори да не спечелите реални суми пари днес, ще се почувствате интелектуално обогатени от разговорите, които ще проведете с успели и богати хора.

Стрелец

Денят ще ви помогне много по-лесно да споделите най-дълбоките си чувства, показвайки на партньора си, че е най-ценното нещо, което имате. Възползвайте се от този прилив на любов и се радвайте на всеки споделен миг с любимият ви човек.

Очертава се спокоен и не много натоварен ден за вас. Всичко в работата ви ще е постарому, така че не е нужно да се напрягате днес. Помислете за други неща, които нямат отношение към работата ви.

Дори да се чувствате финансово стабилни днес, не харчете извънредно големи суми, тъй като не се знае какво може да изникне утре. Създайте си финансов план, който стриктно да следвате, вместо да се лутате и да се чудите в какво да инвестирате.

Козирог

Бъдете търпеливи през този ден. Нещата за нова връзка ще се уравновесят и ще последва равномерно, циклично развитие. Ще преодолеете ограниченията - съответно ще постигнете целите и желанията си.

Бъдете изключително внимателни на работното си място през този ден, тъй като някои ваши недоброжелатели ви следят от късо и ще ви издадат и за най-малкото нещо.

Днес, може лесно да се повлияете от еуфорията за шопинг на приятелите ви и неусетно да похарчите голяма сума пари. Всичко ще зависи от какви хора ще сте обградени през този ден.

Водолей

Нормално е да имате различно мнение по някои въпроси, всеки иска да изрази своята индивидуалност. Отстоявайте позицията си, без да се влияете от мнението на партньора ви. Вероятно, днес това ще се отрази оздравително на връзката ви.

Днес е възможно да не сте съгласни с направено предложение от страна на някой от колегите ви и смятате, че това ще навреди на компанията, за която работите. Тогава  непременно изразете искреното си мнение с нужните аргументи.

Ако смятате днес да похарчите пари за подарък за ваш близък, то избягайте от клишето и подгответе нещо оригинално, което да е свързано със съвместно изживяване и има сантиментална стойност.

Риби

Вероятно, днес партньорът ще бъде вероятно доста изнервен  и това определено ще ви накара да тъгувате. Ще ви липсва любвеобилното отношение и топлата подкрепа. Опитайте се да разберете половинката си, която ще има сериозни работни проблеми.

Повечето от вас ще бъдат пренатоварени от работни ангажименти, особено онези в частният сектор. Може би, много трудно ще се справите с тези ситуации на работното ви място.

Не очаквайте високи приходи през този ден. Организирайте се за нови идеи, които ще ви донесат доста добри печалби в близкото бъдеще. Днес някои от вас със сигурност ще прибягнат към кредити.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.