Овен

Ще сте доста енергични и ще е добра идея да споделите ентусиазмът си по спорта с вашата половинка и да отидете заедно да потичате или да тренирате заедно. Активността ще ви позволи да се насладите на деня по най-добрия начин.

Вашата отдаденост, упорит труд и нерви най-накрая ще се изплатят доволно. Може да си спретнете едно малко парти, както се казва да ви върви по вода и за в бъдеще.

Ще бъде изключително положително, ако селектирате вашите инвестиционни планове по приоритет. Очаквайте добри новини, относно финансите ви за в бъдеще.

Телец

Вероятно, ще се чувствате толкова силни заедно, че ще имате усещането, че може да завладеете света. Насладете се на любовта и страстта помежду ви.

От вашата професионална изява, може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете така разумни да обсъждате всяка една идея със своите по-старши колеги.

Концентрирайте се, активирайки логичната си мисъл, за да анализирате приходите и разходите. Не се осланяйте, поработете върху финансовите си въпроси.

Близнаци

Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови брегове или да избягате от обичайното си ежедневие. Една жадувана почивка днес, ще ви помогне да си припомните, че животът има много повече неща от задължения.

Задава се нов труден за вас период в кариерата ви. Проблемите, с които ще трябва да се справите, ще забавят много работата ви и това ще ви създаде допълнителен стрес.

Желанието ви, инвестициите ви да се изплатят незабавно, просто ще гори във вас и няма да ви дава покой. Ако не може да увеличите печалбите си, то поне се опитайте да намалите загубите.

Рак

Дали ще оставите нещата такива, каквито са или ще  споделите своето мнение за стабилизиране на взаимоотношенията ви, това имено ви предстои като решение. Вероятно, любовните пориви ще ви напътят през този ден.

Ще успеете да преодолеете трудностите с особена лекота. Така или иначе, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място.

Благоденствието ще се завиши и ще тръгне към подобрение, не е изключена вероятността от получаването на някои парични облаги, бонуси или повишаване на възнаграждението.

Лъв

Не забравяйте да благодарите на половинката си за успехите, които сте постигнали. Все пак партньорът ви винаги е бил до вас и ви е подкрепял във всяко едно начинание.

Звездите ви съветват да погледнете назад към нещата, които вече сте правили, да анализирате допуснатите грешки, за да ви е по-лесно да се движите напред.

Днес ще се наложи да харчите парите си разумно, без да пазарувате импулсивно. Бъдете предпазливи в харчовете, тъй като неразумните парични вложения не са удачни за вас.

Дева

Ако сте в очакване да получите положителен отговор от човека, когото обичате, не възлагайте много надежди. Опитайте се да бъдете силни. Приемете реалността, такава каквато е.

Ще се наложи да се справяте с някои технически проблеми днес, които определено ще забавят работата ви. Много е вероятно подобни неприятни изненади да ви изнервят до мозъка на костите ви.

Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Така че въоръжете се с повече търпение и активирайте вашият финансов стимул.

Везни

Ще подобрите вашите умения за „слушане“ чрез очите, така ще засилите усещането си да бъдете по-внимателни и изпълнени с повече разбиране и съпричастност към другите.

Ще бъдете заредени с положителни емоции, но за сметка на това, някои от колегите ви ще бъдат настроени негативно. Опитайте се да овладеете своите емоции и не влизайте в излишни конфликтни ситуации.

Препоръките, които ви дават Юпитер и Сатурн, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но Меркурий ще бъде на друго мнение, а именно, че може да изгубите доста пари днес.

Скорпион

Вероятно, тревожността ще се опита да ви обгърне в бодливите си прегръдки, за да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за неуспех.

Демонстрирането на власт може да ви навлече само беди през този ден. Отнасяйте се с колегите ви така, както вие бихте искали да се отнасят с вас.

Не е препоръчително да давате заеми днес и да се обяснявате подробно пред близките ви, какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции.

Стрелец

Може би, ще почувствате, че сте заставени да намалите интензивността на емоциите в думите си, но това няма да попречи, да предадете  истинската сила и смисъл на вашите любящи чувства.

Планетите са в такава подредба, която може би ще ви даде допълнителен тласък към нови професионални инициативи. Предстоят ви важни срещи и разговори, които ще бъдат ползотворни.

Меркурий ще ви предостави нови и по-добри възможности за реализиране на финансовите ви планове. Конфигурацията между планетите е на ваша страна, проявете повече прозорливост и инвестирайте смело.

Козирог

Може да се почувствате доста оптимистично настроени, докато обмисляте дългосрочните цели, които сте си поставили за себе си. Дори, ако вашите най-добри планове са се объркали в миналото, вашата увереност вероятно ще бъде непоклатима.

Вероятно, ще има и рокади, които няма да доведат до успех. Необходими са много нови идеи, за да се излезе от този омагьосан кръг.

Може би ще се разочаровате, че не сте се възползвали от есенните намаления и промоции. Ще се наложи да се задоволите с най-необходимото през този ден. Спокойно, няма място за униване.

Водолей

Ще усетите ритъмът на онези хора, които държат истински на вас и са в една и съща всеобща вибрация с вас. Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви напътства през този ден.

Преди да представите позицията си по даден въпрос, се постарайте да се разровите и прочетете различни проучвания по дадената тема, за да имате достоверни доказателства за думите си.

Заложете на сигурното и изпитаното, което се е доказало във времето. Придържайте се към традиционните средства и методи в работата ви и бъдете по-консервативни.

 Риби

Днес, вероятно ще останете очаровани от интелектуалният потенциал на половинката ви. Ако добавите честност и разбиране към разговорите ви, денят ще бъде изпълнен с радост и позитивни моменти.

Опитайте се да вдъхновите екипа си за преодоляването на трудните моменти в бъдещата иновативна работа. Днес е моментът да прокарате новите идеи и концепции за работа, това определено ще ви отведе към успех за кариерата ви.

Днес не е изключено да си имате проблеми с вашите близки относно парите, но това едва ли ще вгорчи настроението ви и желанието да реализирате своите финансови цели през този ден.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.