Овен

Отделете време днес, за да изясните какво имате предвид и вземете мерки, за да предотвратите бъдещи недоразумения в личен и семеен план. Не бъдете твърде строги към себе си и приемайте грешките като част от живота

Вместо да чакате другите да изкажат мнението си какво предстои да се прави в работен план, днес ще е по-добре да вървите по отделен път и да решавате сами какво да как да вършите. Не винаги се водете по колективното мнение. Покажете индивидуалността си.

Ако днес усещате, че отново имате известни финансови затруднения, то не е късно да пренасочите парите си в друга посока, за да сте на печалба. Направете си подробно проучване и анализ на това, което имате в момента и това, което искате да постигнете в бъдеще.

Телец

Днес може да почувствате безпокойство, че нещата в личен план ще се развиват твърде бързо. Всичко, което е спешно и се нуждае от вашето внимание, ще бъде приоритет за вас. Не се очертават силни семейни раздори, така че смело напред!

Няма нищо по-лошо от това, да стоите на едно място в кариерното си развитие и да не се развивате като личност и професионалист, стоейки в комфортната си зона. Поемете риск и преминете на следващото ниво, научвайки нещо ново и усвоявайки нови знания и умения.

Добрият паричен поток днес, може да ви позволи малко по малко да започнете да трупате пари за реализирането на мечтите ви. Разработете си стратегия за дългосрочно спестяване и бъдете постоянни с вноските си.

Близнаци

Успехът в личен план, ще ви извади от трудните ситуации днес. Не се притеснявайте особено в личен план, тъй като положителната енергия ще ви навести. Доверете се на Венера и всичко ще се получи дори в дългосрочен план.

Разчистете пътя си от всички пречки и се освободете от злонамерени колеги и бизнес партньори. Подгответе се за нова фаза в кариерното ви развитие. Ден след ден, положителните промени ще са налице.

Вашият гений днес ще се прояви и във финансите ви. Всичките ви приятели ще са удивени от способността ви да управлявате печеливш бизнес и начина, по който успявате да се справите с всички трудности, постигайки целите си.

Рак

Превърнете проблемите си в проницателни уроци за бъдещето в личен план и отделете допълнително време, за да обработите мислите и чувствата си, преди да действате. Със сигурност ще се справите изящно с проблемите си днес.

Днес, ще сте доста енергични и дейни, но бъдете сигурни, че насочвате енергията си в правилната посока. Не позволявайте на други хора да се възползват от вашия труд и да печелят на ваш гръб.

Денят ще е благоприятен да изявите своята креативност и да поемете частни поръчки от заможни клиенти, за да си изкарате допълнителни доходи за предстоящите празници. Доходите ви ще растат, така че помислете за спестяванията си.

Лъв

Може да се изкушите да нарушите правилата и да измислите свои, но бъдете внимателни, без да разберете последиците за вас и хората около вас. Ако чувствате, че нещата не се получават при вас, не се колебайте да ги промените.

Не позволявайте отмъстителната ви страна да се прояви на работното ви място днес. Старайте се да не влизате в конфликти с колегите ви и правете на приятно разсеяни, все едно нищо не се е случило, дори да се чувствате засегнати от някого.

Пазете се от измами и злонамерени търговци днес. Много е вероятно да претърпите големи загуби, ако не сте достатъчно внимателни. Проучете предварително всяко едно нещо, което възнамерявате да закупите.

Дева

Необходимо е днес да помислете за провеждане на повече индивидуални разговори с вашите близки приятели и семейство и най - вероятно ще почувствате много повече обич, отколкото сте очаквали.

Опитайте се днес да работите индивидуално без помощ от вашите колеги. Макар и в компанията на други хора да се чувствате по-сигурни и уверени, днес колегите ви могат да забавят работата ви, натоварвайки ви с личните си проблеми.

Вероятно, днес ще ви се наложи да напазарувате доста неща за семейството и домакинството ви. Ще сте нетърпеливи да обърнете и внимание лично на себе си и освежаването на външния ви вид. Позволете си да се поглезите, може да си го позволите.

Везни

Ако сте необвързани, може да имате затруднения да решите какво наистина чувствате към някого, с когото искате да се сближите. Продължете и покажете емоциите си, може да се изненадате, колко страстни са те за вас.

Придържайте се стриктно към графика си за работа днес и бъдете максимално дисциплинирани, за да се справите с всичките си ангажименти преди предстоящите празници. Положете усилия и ще пожънете грандиозен успех.

Парите днес ще дойдат при вас от чужбина. Обърнете внимание на чуждестранните ви партньори и клиенти. Много е вероятно да пътувате по работа и това да ви донесе доста добър хонорар.

Скорпион

Определен човек може да накара сърцето ви лудо да затупти и да накара мечтите ви да оживеят по много специален начин през този ден Това е нещо, което не можете да пренебрегнете, така че бъдете готови да се случи всичко неочаквано.

Колкото и да ви е досадно и да чакате с нетърпение края на работния ден, не си позволявайте волности, които могат да ви костват много нерви и проблеми с шефовете ви. Стегнете се и си свършете работата както подобава.

Въпреки, че днес може да бъдете финансово подпомогнати от ваши роднини, не бива да загърбвате кариерата си. Ще можете да си позволите това, което сте си набелязали, но не харчете всичките си пари наведнъж.

Стрелец

Ако сте наскоро сте излезли от трудна връзка, най - добре е да не бързате да се връщате към нищо твърде бързо! Оценете къде са се объркали нещата в миналото, намерете своите грешки и продължете напред стъпка по стъпка в личен план.

Склонността ви да помагате на приятел в нужда, днес ще е силно изявена. Ще сте много търсени от вашите колеги за помощ и съдействие с компетенциите и познанията, които притежавате. Помагайте, но не изоставяйте изцяло собствената си работа.

В случай, че имате дългове, днес няма да ви е спокойно от изтичащия срок, в който трябва да се издължите. Чувството за финансова несигурност ще расте, но това вероятно ще е урок за вас, за да докажете, че не се отказвате, макар и с малко пари на разположение.

Козирог

В случай, че сте в брачен съюз, вероятно ще осъзнаете, че настоящите ви виждания и действия оказват влияние върху брака ви. Възползвайте се от тази възможност, за да направите някои промени в отношенията си и да внесете известни подобрения.

Сутринта може да се чувствате доста объркани и неспокойни, но следобед ще сте значително по-продуктивни и бързо ще наваксате с изпуснатото. Доста добре ще балансирате между личните си и професионални ангажименти.

Днес, може да получите изненадващо добро предложение за допълни ангажименти, които най-вероятно ще приемете за увеличаването на доходите ви. Помислете и за инвестиция в имот.

Водолей

Намерете начин да се забавлявате с половинката си. Вкарайте малко искра във връзката си, като се осмелите да опитате нови неща. Ако сте необвързани, може да ви предстои нова връзка, която ще имате възможност, освен да направите някои промени в ежедневието си.

Днес, ще работите неуморно и упорито, но не се хабете напразно, ако нямате ясно поставена цел, към която се стремите. Не оставяйте случайността да решава някои неща в работата ви.

Вероятно, печеленето на пари само по себе си, няма да ви донесе радост и удовлетворение днес. Това, което ще ви вълнува е да помогнете на нуждаещи се хора или ваши близки с финансови затруднения.

Риби

Днес ще мислете за любовта като за приключение, а не като за нещо, което трябва да следвате. Погледнете я като един непрекъснат процес на самооткриване. Ако сте семейни използвайте този ден, за да направите нещо положително и обърнете внимание на проблемите.

Постоянно възникващи проблеми и повреди на техниката, ще ви създават известно напрежение днес, което ще наруши ритъма ви на работа и ще ви създаде известно притеснение, дали ще се справите с всичко на време. Работете според възможностите си и обстоятелствата, дори да изоставате от останалите.

Днес, ще имате стабилна основа да надградите богатството си. Дори да искате да похарчите парите си за някои по-нетрадиционни неща, по- добре се въздържайте от необмислени инвестиции и бъдете по-консервативни.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.