Овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си спомните, че конфликтът е само моментно разсейване в контекста на вашите взаимоотношения като цяло. Любовта е търпелива и ще изчака, докато дойде времето за помирение.

Колкото и да сте гъвкави днес, ако се натъкнете на шеф или ръководен кадър, който знае и разбира от всичко, то вероятно нито една ваша дума няма да бъде чута. Не позволявайте на този факт да ви извади извън равновесие.

Във финансов аспект се очаква стабилитет. Навярно ще имате достатъчно пари за всички ваши планове. Денят е удачен за даване на заем и благоприятен за вземане на кредити.

Телец

Днес може да възникнат някои недоразумения в личния ви живот. Постарайте се да се изразявате много ясно и споделяйте това, което си мислите. Не чакайте партньорът ви да задава въпросите, бъдете по-активни в комуникацията.

Не бъдете твърде строги и сурови с колегите или подчинените ви днес. Такова отношение няма да бъде прието добре от околните, така че се постарайте да покажете добронамереност, каквато очаквате и от другите. Както се отнасяте с колегите си, така ще се отнасят и с вас.

Обърнете особено внимание на счетоводните документи днес. Има вероятност да не ви достигнат средства за дадена покупка. Преразгледайте финансовата си наличност няколко пъти.

Близнаци

Би било много полезно да се уверите, че всички пътища са чисти, искрени  и отворени между вас двамата. Планетите утвърждават значимостта на силното чувство на приятелство между вас и вашия партньор.

Вероятно ще кипите от енергия и ще сте в състояние да се изправите пред най-големите си конкуренти. Нищо не може да ви спре да осъществите плановете си и да постигнете успех в работните ви проекти.

Днес ви предстои да започне интересен етап от живота ви във финансов аспект. Вие ще комбинирате личните си интереси с емоционалните такива, и вероятно ще сключите благоприятен съюз в който ще има любов и пари.

Рак

Може да почувствате, че връзката ви става все по-студена. Опитайте се да балансирате вашите желания с тези на партньора ви. Проблемите не са толкова отчайващи, просто трябва да поставите романтиката под „карантина“ за известно време и ще обърнете ситуацията във ваша полза.

Вашата обърканост и нерешителност ще са враговете ви днес. Кратките срокове, които имате за изпълнение на служебните ви задачи, ще затруднят вземането на важни решения още повече. И все пак се доверете на интуицията си, която няма да ви подведе.

Няма нужда да се притеснявате през този ден, защото парите ще дойдат при вас, когато най-малко ги очаквате и ще имате възможност да плащате за всичките си капризи.

Лъв

Опитайте се да се отървете от ежедневните грижи и да организирате пътуване или почивка с любимият човек. Вероятно през този ден няма да има добра комуникативност в интимните ви взаимоотношения.

Днес, може да получите ценен урок от авторитетна за вас фигура в работата ви. Ако витаете в облаците и мислите, че ще се издигнете бързо в йерархията, то вероятно ще получите обратно от живота, който изобщо не сте очаквали.

Може би ще бъдете застрашени от загуба на пари - бъдете предпазливи! Вероятността да ви върнат стари парични задължения е почти невъзможна.

Дева

Планетарното разпределение днес ще ви донесе мощна страст и енергия. Връзката ви с партньора може да премине през голяма, но положителна трансформация, която ще ви остави без дъх.

Не си позволявайте да злепоставяте ваши колеги само, за да изпъкнете вие самите. Тази грешка може да ви се върне и да ви навреди на кариерата.

Тегленето назаем не е удачно особено днес. Вашата финансова стабилност няма да бъде застрашена, но все пак може да имате леки финансови затруднения. Управлявайте бюджета си внимателно, за да поддържате задоволителен баланс.

Везни

Любовта и романтиката вероятно ще ангажират умът ви. Още днес е благоприятно за самотните да започнете активно да търсите романтичната си половинка. В случай, че сте в брак или любовна връзка ще бъдете изправени пред някаква дилема.

Не изнасяйте фирмена информация и не си мислете, че тайната ви няма да бъде разкрита. Бъдете честни и открити и кажете „не“ на подобни молби.

Звездите дават знак, че ще имате финансови неприятности, ако се отдадете на прекомерни разходи. Ще се наложи да бъдете малко по-бдителни във финансовата сфера днес.

Скорпион

Мнението на партньорът може да се окаже важно и полезно за вас. Позволете си да почувствате взаимността от връзката, зачитайки мнението и на другата страна. Това ще ви помогне да освободите всяко напрежение в любовта.

Днес, няма да е добра идея да се опитвате да манипулирате чуждото мнение. Това може да доведе до множество проблеми и негодувание от колегите и клиентите ви. Избягвайте този тип поведение, особено през този ден.

Финансовите ресурси не отговарят на желанията ви днес. Не предприемайте ненужни рискове с парите си. Направете необходимите обичайни покупки и нищо повече от това.

Стрелец

Звездите подсказват, че през този ден най-правилната тактика по отношение на любовната връзка е вашата страст - грижа и внимание. Вашата добронамереност и любвеобилност ще бъде оценена подобаващо.

Днес ще бъдете емоционално натоварени да слушате драмите на ваш колега. Опитайте се да не се влияете от това и да си гледате работата. Не задавайте много въпроси и не се впускайте в дълги дискусии.

Време е да се контролира, а не да се губи. Спестете пари за вашите нужди, за да оправите икономическите си дела. Спестяването е това, което се налага през настоящият ден.

Козирог

Може да попаднете на човек, който ще ви впечатли доста като партия, но ще имате определени задръжки. Вероятно желаете да изберете някой въз основа на това, което всички биха могли да могат да ви предложат.

Разположението на планетите е такова, че ако се опитате да скриете нещо, само ще си навредите. Опитайте се да не разнасяте клюки за хората, с които работите, за да не изпаднете в неудобно положение.

През този ден може да има някои закъснения, ако очаквате паричен превод или плащане по сметка, или някакъв вид отговор свързан със сума, която дължите. Не се притеснявайте, скоро ще имате страхотна новина.

Водолей

Връзката с вашата сродна душа изглежда ще претърпи известни душевни сътресения. Положете повече усърдие, така че прехвърчащите искри да не разгънат бурен пожар.

Днес, може да се наложи да отидете на кратко служебно пътуване, така че ще разнообразите малко ежедневната си дейност и ще смените обстановката, а това ще ви се отрази много ободряващо и вдъхновяващо.

Звездите ви съветват да не харчите пари за големи покупки. Може би сте склонни да подходите към избора на стоки не от гледна точка на трезво изчисление, а от емоционална оценка, която може да ви подведе.

Риби

Този ден ще ви даде основание за размисъл днес относно личният ви живот. Това може да ви помогне да си простите за всякакви отминали грешки напомняйки си, че във всяка забравена ситуация се крие смисълът за лекуване на нови рани в любовта.

Търпението и спокойствието ви ще са качествата, от които целият ви колектив ще има необходимост днес. Само вие ще може да решите проблемите, които са пречка за всички, така че ще се наложи да спасите положението в този ден.

Помислете за всички плюсове и минуси преди да инвестирате или да сключите сделка. Има вероятност някой да ви примами с доходоносни предложения. Тези изкушения ще доведат само до финансови загуби.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.