Овен

Каквото и да сте планирали за днес, ще трябва да го отложите. Необвързаните ще имат възможността да срещнат изключителна личност във фитнес зала или на място със спортуващи хора.

Опитайте се да се забавлявате, докато работите. Не винаги работата е само и единствено сериозна и скучна дейност. Бъдете креативни и използвайте въображението си, за да внесете малко разнообразие в професионалния ви живот.

Внесете малка промяна във външния си вид, без да харчите всичките си пари. Бъдете креативни и направете така, че да създадете нещо ново с това, с което вече разполагате.

Телец

Постарайте се да активизирате чувството си за хумор, за да внесете малко смях и веселие във връзката ви. Забавлявайте с ваши общи познати и използвайте деня си да зарадвате любимия си човек.

Днес, всички ще са удивени от скоростта, с която работите. Въпреки, че се движите в опасни води и сте сериозна конкуренция, ще стигнете уверено до мястото, към което сте запътили.

Вероятно, днес ще изпитате нужда да се включите в някаква благотворителна инициатива, помагайки на деца в нужда или хора изпаднали в беда. Направете добро и много скоро парите ще ви се върнат няколкократно.

Близнаци

Чудесен ден ви предоставят звездите, в който може да поканите половинката си на романтична среща. Бариерите ще паднат днес, за да дадат път на любовта и откритото споделяне.

Звездните цикли вероятно ще останат благоприятни за вашия професионален живот. Това може да се обозначи като положителен знак за желания растеж на предни позиции. През този период може да почувствате подобрение значителен напредък в кариерата.

Това е ден, призоваващ към толкова много идеи изненади, тъй като от едната страна можете да очаквате задоволителни финансови печалби от добро представяне, но от друга страна, ще имате съмнения дали да не инвестирате в някой отдавна чакащ проект.

Рак

Съберете смелост и направете първата крачка да инициирате разговор с човека, с когото от известно време флиртувате. Стига да се осмелите, ще пожънете успех да поставите началото на нова по-успешна връзка.

В случай, че днес сте изправите пред сериозен служебен проблем, то не дръжте напрежението в себе си, а споделете с колегите си. Заедно ще вземете най-правилното решение, и ще се освободите от тежестта и отговорността, която носите.

Ако се чудите как ще свържете двата края днес, за да не оставате без една стотинка до края на месеца, то ограничете разходите до минимум и потърсете малък заем от приятел или роднина. Близките ви ще се отзоват на молбата ви.

Лъв

Вероятно, днес ще сте обзети от смесени чувства по повод отчуждението, което изпитвате от страна на партньора ви. Опитайте се да разберете как се чувства партньора ви, когато сте заедно като двойка и какво го притеснява. Проблемът може да се окаже доста незначителен, който може да бъде много лесно решен и отстранен.

Не бъдете твърде критични към колегите си днес и се въздържайте от коментари. Направете крачка назад и замълчете, наблюдавайки хората около вас. Определено ще има какво да научите, попивайки опит от по-възрастните ви колеги.

Напълно е възможно да имате семеен скандал заради пари. Желанията на половинката вероятно ще надхвърлят бюджета ви и това ще ви изнерви допълнително. Определено спестяванията ви може да намалеят значително днес.

Дева

Днес, ще ви се отдаде възможност да проведете задълбочен разговор с партньора ви по някои въпроси, които касаят личното пространство на всеки един от вас, и свободата, която си позволявате един на друг. Имате много време за обсъждане, но усилията ще си струват.

Знаете какво искате да постигнете в кариерата си и стъпките, които трябва да извървите до целта си. Способността ви да говорите убедително ще ви отведете точно там, където искате.

Време е да направите романтичен жест към любимия ви човек. Може да не е нещо огромно, грандиозно и супер скъпо, но трябва да е достатъчно впечатляващо, за да изненадате получателя му.

Везни

Не подминавайте въпросите на половинката ви днес, тъй като пренебрежителното ви отношение може да предизвика конфликт. Внимателно подбирайте думите, с които се изразявате и ако се наложи се извинете, в случай че сте допуснали някаква грешка.

Вместо да чакате другите да изкажат мнението си какво предстои да се прави в работен план, днес ще е по-добре да вървите по отделен път и да решавате сами какво да как да вършите. Не винаги се водете по колективното мнение. Покажете индивидуалността си.

Ако днес усещате, че отново имате известни финансови затруднения, то не е късно да пренасочите парите си в друга посока, за да сте на печалба. Направете си подробно проучване и анализ на това, което имате в момента и това, което искате да постигнете в бъдеще.

Скорпион

Няма нужда да споделяте как се чувствате днес, тъй като всичко ще се вижда в очите ви. Ако нещо ви притеснява, не се затваряйте в черупката си, а позволете на партньорът ви да ви окаже нужната подкрепа.

Не си губете времето в сладки приказки и клюки с колегите ви, съветват звездите днес. Има голяма вероятност работата ви да изостане и трудно да наваксате по-късно. Не си позволявайте да паднете в този капан.

Много е вероятно днес да сте в настроение за пазаруване и да сте в състояние да изхарчите почти всичките си пари. Опитайте се да бъдете по-разумни и да отриете баланса в себе си, за да не се разорите след огромен шопинг в един или друг търговски център.

Стрелец

Денят ще е чудесен да съживите социалния си живот и да се забавлявате с приятелите си в някое заведение. Предложете на половинката ви също да излезе с неговите приятели, за да не го „задушавате“ с постоянното ви присъствие.

Не се стремете всичко да бъде перфектно в работата ви днес, тъй като има голяма вероятност да се разочаровате, че не сте изпълнили високите си изисквания. По-добре не си създавайте излишни главоболия и го карайте малко по-лежерно.

Вероятно, днес ще преследвате нещо недостижимо. Не харчете пари за нещо, чиято цена може да бъде манипулирана от трето лице. Стойте далеч от съмнителни търговци, търгове, хазартни игри и онлайн пазаруване.

Козирог

Време е да излезете от обичайния си ритъм на живот и да направите нещо различно и вълнуващо с половинката ви. Загърбете всички правила и преминете отвъд зоната си на комфорт, като отидете на напълно непознато за вас място.

Бързият ви ум днес ще работи с невероятна скорост и докато повечето ви колеги си губят времето, вие ще сте изключително дейни и продуктивни. Ще успеете да се справите с всичко като светкавица.

Днес, вероятно ще сте доста търсени както за съвет, така и за финансова помощ. Имате достатъчно лични проблеми, за да се занимавате с чуждите такива. Оправете първо собствените си финанси, преди да се втурвате да помагате на другите.

Водолей

За тези от вас, които все още не са намерили сродната си душа, днес ще се отворят нови врати по отношение на любовта. Поканете романтиката в дома си и не се страхувайте да заявите интересът, който имате към човека, който харесвате.

Ако работите с колега, който ви пълни главата с ненужни факти и ви пречи да сте фокусирани върху проектите си, то деликатно се измъкнете от тази ситуация, без да създавате излишно напрежение. Старайте се да не се влияете толкова много от чуждите истории.

Не очаквайте високи печалби или повишение от шефа ви днес. Колкото и да ви се иска да разполагате с повече пари за подаръци за близките ви, не се очертават странични допълнителни доходи.

Риби

Това вероятно ще бъде от онези дни в живота ви, в които ще премахнете завесата от мълчание, която често държите пред себе си на обществени събирания. Отпуснете се и не гледайте на всеки човек като на ваш враг. Говорете свободно и открито, без да играете някакви роли.

Очаква ви изключително динамичен ден, в който ще вършите куп неща едновременно. Тъкмо, когато си помислите, че сте приключили с всичко, ненадейно може да изникне нещо непредвидено, с което спешно трябва да се заемете. Работният ви ден ще ви се стори безкраен.

От прекомерното ви тичане и движение днес, навярно обувките ви няма да издържат и ще се наложи да инвестирате в чифт качествени боти или ботуши за зимния период. Не се мъчете да поправяте старите си обувки при обущар, тъй като много скоро пак ще ги скъсате.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.