Овен

Около вас ще витае много страст и любов, но как точно ще се възползвате от благоприятното разположение на планетите, зависи изцяло от вашият избор. Може да зарадвате партньора си с нежно и грижовно отношение и малки жестове на обич.

Денят ви може да се окаже доста стресиращ и напрегнат, тъй като в работата ви може да изникнат проблеми, които ще изглеждат трудни за разрешаване. Не се отказвайте и не смятайте, че всичко е обречено на провал.

Избягвайте да купувате стоки със завишени цени, които ежедневно ползвате. Дори да сте лоялни към дадени марки, може да потърсите и по-евтини алтернативи, за да спестите малко пари.

Телец

Връзката ви днес може да бъде изправена пред изпитание и да тества вашето търпение. Вероятно, ще имате основателна причина да не вярвате напълно на партньора си, но начинът да се справите с това не е с гняв и обиди.

Приемете, че днес сте архитектът на вашето щастие. Дори да не харесвате чак толкова много работата си, ако мислите ви са позитивни, то може да обърнете нещата във ваша полза и денят ви да бъде изключително продуктивен и ползотворен.

Планетите днес ще са неблагоприятно разпределени спрямо секторът ви отговарящ за финансите. Избягвайте подписване на договори, споразумения и документи, и не приемайте за чиста монета финансови съвети от близки и приятели.

Близнаци

Планетарното разпределение днес може да направи вечерта ви изключително страстна и гореща. Очаквайте пожари от емоции и невероятни преживявания с любимият ви човек. Насладете се на тези мигове заедно.

Въпреки че се справяте много добре с индивидуално поставените ви задачи, за да сте пълноценна част от колектива ви, ще трябва да усъвършенствате уменията ви за работа в екип, спазвайки всички етични правила и фирмената ви политика.

Използвайте средствата си по най-добрия начин за самоусъвършенстване. Когато може да си позволите добро образование и обучение, ще надминете и най-големите ви конкуренти в бизнеса.

Рак

Понякога трудностите и проблемите в личен план ви правят по-силни и ви помагат да осъзнаете истински важните неща за вас в живота. И този ден ще е един от тези, в който от дъното ще изплувате на повърхността и нещата в любовта осезаемо ще започнат да се подобряват.

Каква полза биха имали вашите умения и квалификации, ако не ги използвате и винаги избирате по-лесните задачи, за да не излизате от зоната си на комфорт. Заемете се с нещо по-сложно и заплетено.

Ще разполагате със средства да си купите това, което отдавна сте загледали в близкия мол или онлайн магазин, но добре помислете, дали ще си струват вложените средства и всичко онова, което може да купите с тези пари, и е по-важно за вас.

Лъв

Днес, може да излязат наяве някои проблеми, които са били заметени под килима образно казано. По-добре да поговорите с партньора си и да си изясните всички неясноти още сега, за да приключите с тези неприятни ситуации и да продължите на чисто.

Всичко ще е под ваш контрол днес, така че не подценявайте възможностите си, смятайки че някои ваши колеги са по-добри специалисти от вас. Направете така, че да ви уважават и възприемат като ценен кадър в екипа.

Спечелените пари по нечестен начин, ще ви накарат да се почувствате още по-зле от това, да нямате пари. Измамата няма да остане неразкрита, така че заложете на печеленето по честен начин.

Дева

Денят ви може да ви се стори доста объркващ. От една страна ще сте привлечени от човек, който не знае за вашите чувства, а от друга страна може да бъдете обсипани със съобщения от някого, който искате да държите на разстояние от вас.

И най-велите идеи не биха имали успех, ако не бъдат реализирани. Създайте си план за действие и материализирайте всичко онова, което е в мислите ви, за гениалното ви откритие.

Ако сте били стриктни и последователни в усилията ви за спестяване, то сега ще имате добър първоначален фонд за реализирате на бизнес проектите ви. Сбъднете мечтите си.

Везни

Настоящото разпределение и взаимодействие на планетите ще ви помогне да разберете, че не само партньора ви има вина за проблемите във връзката ви. Докато не се обърнете към себе си и не признаете, че и вие имате вина за несполуките в отношенията ви, споровете ще ви следват.

Не се разстройвайте от забележка или критика от страна на ръководството ви. Това със сигурност е някакъв неуспех, но винаги ще има следващ път, когато може да покажете най-доброто от себе си и истинските ви способности.

Някои бизнес начинания могат да ви изгубят много време, което ще доведе до загуби за определен период. Винаги в началото има трудности, но не губете вяра, че нещата ще потръгнат.

Скорпион

Много е вероятно днес да почувствате, че партньорът ви се отдалечава и отчуждава от вас. Опитайте се да проявите разбиране към мислите, които мъчат половинката ви, преди да си правите прибързани заключения.

Независимо дали сте добър или лош служител, винаги ще се намери нещо, което да коментират и говорят зад гърба ви вашите колеги. Работете усилено и направете така, че да няма нищо негативно, за което да говорят колегите ви.

Дарете пари за деца в неравностойно положение и направеното добро ще ви се върне стократно. Делото ви ще бъде запомнено, така че ако имате възможност, помогнете.

Стрелец

Вашето присъствие ще е силно и властно днес и още когато влезете в стаята, ще се разбере кой командва в семейството ви. Близките ви ще се вслушат във всяка една ваша дума и съвет, така че приемете ролята си на глава на семейството съвсем сериозно.

Положените усилия и изтощителен труд ще дадат своите плодове. Най-после ще може да се насладите на постигнатите резултати и да се почувствате доволни от добре свършената работа.

Днес, може да сте застрашени от потенциални загуби, поради емоционално направени покупки, от които нямате нужда. Лесно ще бъдете заслепени от някои скъпи и луксозни артикули.

 Козирог

Бъдете отворени за диалог с партньора си и не крийте чувствата си. Споделете всичко онова, което таите дълбоко в сърцето си и изключете от съзнанието си всички мисли за отхвърляне и изоставяне.

Ако имате симптоми на професионално прегряване от прекомерен стрес, то значи е време да си дадете почивка и може би да смените професията, за да съхраните психиката и здравето си.

Похарчете парите си за екскурзия на непозната дестинация и опознаване на нова култура и традиции. Вложените средства в преживявания ще ви донесат много повече положителни емоции, от която и да е нова вещ.

Водолей

Днес, може да имате тежки емоционални проблеми, които трудно ще преодолеете без подкрепата от вашият любим човек. Приемете протегнатата ръка на партньора ви и не отхвърляйте помощ и съвет.

Придържайте се към изпитаните и простички неща в работата ви, без каквито и да е сложни и непознати за вас методи. Разделете служебните си задължения на малки задачи, които лесно и бързо да изпълнявате и отбелязвате в планера ви като изпълнени.

Нищо няма да ви бъде дадено даром днес, така че каквото си заработите, това ще получите като възнаграждение. Не разчитайте само на основната си за работа като източник на приходи, а потърсете начин как да превърнете хобито си в професия за допълнителни средства.

Риби

Днес, може да се чувствате много развълнувани от предстоящата ви почивка с вашата половинка. Очакванията ви за романтична ваканция ще ви държат под леко напрежение и еуфория.

В случай, че се чувствате като в задънена улица, не може да откриете решение на даден проблем и не намирате достатъчно информация в интернет по въпроса, то тогава най-добре се обърнете към някой, който упражнява същата професия като вашата, но работи на друго място.

Много е вероятно днес да ви изникнат непредвидени разходи свързани със медицински или стоматологични услуги. Ще се наложи да сте доста гъвкави и да коригирате краткосрочните си планове като направите някои корекции в бюджета си.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.