Овен

Доверието в партньора ви може да се окаже камъчето, което да преобърне нещата във връзката ви. Съмненията към половинката ви може да наранят чувствата й и да се скарате.

Слабите ви места днес може да излязат на показ, така че се въздържайте да споделяте твърде много лична информация с вашите колеги, за да не бъде използвана срещу вас по-късно.

В случай че сте на минус с финансите днес, това не е чак толкова лошо за вас. Едва когато живеете с по-малко средства, ще оцените тяхната стойност.

Телец

Денят ще подходящ за първа среща за тези от вас, които са в търсене на своята половинка. Семейните двойки ще е радват на грижовното и мило отношение на своят партньор.

Влиянието на планетите днес ще ви помогне да упражнявате контрол над другите и да повлиявате мнението на колегите и клиентите ви. Опитайте да използвате този актив, за да постигнете целите си в кариерата.

Помислете за това какво ще оставите след себе си след време и добре преценете в какво да инвестирате парите си, така че в дългосрочен план да знаете, че си е струвало.

Близнаци

Любовта днес ще изисква вашите грижи и внимание както към едно цвете, което има необходимост. Усмивките и ведрото ви настроение ще внесат искрица в отношенията с партньора ви, която ще е способна да разпали огъня между вас.

Подгответе неочаквана почерпка за колегите или клиентите, за да създадете приятелска атмосфера, в която ще разберете ценна информация, която ще се окаже трамплин към професионалното ви издигане.

Благодарение на чудесното разпределение на планетите във финансовия сектор, парите ще дойдат при вас днес. Може да похарчите малка част от тях за нещо много желано, но се погрижете и за спестяванията ви.

Рак

В случай че често изпитвате негативни емоции, чувствате се самотни и плачете често, то значи връзката ви към този момент е токсична, и това само ви затормозява. Не е нужно да сте жертвата на подобно отношение.

Работата ви днес може да ви се стори като истински кошмар. Купчината от документация на бюрото ви ще ви стресира от стъпването ви в офиса. Направете си подробен с малки цели, за да си разпределите времето по най-добрия начин.

Най-добре ще бъде да изчакате няколко дни преди да вземете важно решение свързано с договори и финансови споразумения, от които ще сте зависими с вноски за дълго време.

Лъв

Днес, може да се наложи да помогнете на партньора ви като му окажете психологическа подкрепа, за да се справи с проблемите, които го тревожат и разстройват. Бъдете онази протегната ръка, от която има нужда вашата половинка.

Малко помощ от ваша страна ще даде нужният стимул за екипа ви да постигне целта си и да завърши успешно започнатият проект. Давайте идеи и внесете нещо иновативно в проекта ви.

Денят ще е подходящ за сделки с недвижими имоти. Ако търсите имот, който да купите, ще намерите такъв на разумна цена, а в случай, че продавате, лесно ще намерите купувач.

Дева

Във ваш интерес ще бъде да не сте изцяло зависими от партньора ви. Уважавайте се взаимно, но винаги правете нещата така, че да се усеща вашето присъствие и заслугите, които имате за благото на връзката ви.

В случай че в училище и в университета сте били този, на когото всички са разчитали да подсказва на изпитите и да помага с домашните, то вече в професионалната сфера не бива да позволявате подобно отношение към вас.

Днес, може да бъдете заслепени от стоки, които да пожелаете веднага да притежавате, а всъщност не са ви толкова важни и не са неща от първа необходимост. Внимавайте как харчите парите си.

Везни

Ако в последните дни често пропускате вечерята с вашият партньор, то днес се опитайте да оптимизирате графика си и да покажете уважение към трудът и старанието, които е положила вашата половинка за приготвянето на вечерята.

Не бързайте да се разочаровате от хейтърските коментари за работата, която вършите. Това, че някой ви забелязва и дори завижда за способностите ви е част от пътя, към успеха, който трябва да извървите.

Не влагайте парите си в инвестиции, от които не разбирате и нямате задълбочени познания, само защото така сте чули от познати, че от това се правят пари.

Скорпион

По-добре бъдете честни с партньора ви, дори с риск да го нараните, отколкото да излъжете, за да създадете илюзията, че всичко помежду ви е наред. Фалшивото бързо ще рухне и ще останете безкрайно разочарование от лъжата.

Ако се чувствате като в лабиринт без изход, то знайте, че и други като вас са били в подобна ситуация и винаги може да намерите отговорите на въпросите си в интернет или като поговорите с ваш колега от вашата професия.

Колкото по-добри стоки и услуги предоставяте на клиентите си, толкова повече ще печелите. Станете експерт в своята област и със сигурност ще повишите печалбите си.

Стрелец

Не винаги любовта е като в приказките и всичко е цветя и рози. Ако сте изпитали разочарование от настоящия си партньор, то приемете това като урок, за да не допускате една и съща грешка втори път.

Навярно тялото ви ще има нужда от почивка, но невидимото психическо натоварване може да нанесе сериозни щети на здравословното ви състояние, така че се уверете, че си давате достатъчно мир, спокойствие, сън и почивка, за да сте работоспособни на следващия ден.

За съжаление днес има голяма вероятност да ви изникне непредвиден разход, който ще обърка разпределението на бюджета ви. Подмяната на развален домакински уред или ремонт по автомобила ви, ще ви изправи пред сериозни разходи.

Козирог

Това, че партньорът ви твърди, че всичко е наред и отбягва разговорите, не означава, че е точно така. Опитайте се да откриете проблемите, които трябва да разрешите и с дипломатичен подход ще постигнете консенсус.

Възможно е шефът ви да е решил да въведе преструктуриране и да бъдете изместени в друго помещение или друг обект на фирмата. Не се противете на това, тъй като може да се окаже по-добро от досегашното ви местоположение.

Днес, може да получите неочаквани допълнителни доходи, които да допълнят бюджета ви за някои непредвидени разходи. Макар и еднократно, сумата няма да малка.

Водолей

Днес, най-вероятно ще имате нужда от време, което да отделите само за себе си, за да се почувствате като в СПА комплекс, където другите да се грижат за вашият релакс.

Справите ли се със стреса в работата, всичко ще ви се стори лесно като детска игра. Уверете се, че си носите плод, ядки или шоколад за малките почивки, за да подобрите настроението си и да се заредите с нови сили за работа.

Не позволявайте на някой, който ви е поискал заем да се измъкне за пореден път и да не ви върне парите в договорения срок. Позволите ли го, считайте че скоро няма да си получите парите.

Риби

Ако усетите напрежение във въздуха и задаващ се спор с половинката ви, то най-добре бъдете отстъпчиви и не спорете с партньора си. Сблъсъкът на характери може да има доста неблагоприятни последици, така че се стремете да го избегнете.

В случай че сте зациклили с работата по даден проект, то значи е време да смените посоката и да помислите за нещо, което би ви дало вдъхновение за нови идеи, които да освежат проекта ви с нещо, което е ново за страната ви до този момент.

Много е вероятно днес да съжалите за направените покупки и начина, по който сте изхарчили парите си. Крайният резултат може да бъде доста разочароващ, така че мислете добре, преди да платите каквото и да е.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.