Овен

Използвайте това време, за да подновите контактите със семейството си. Те ще бъдат доволни и може дори да успеете да разрешите стари конфликти, като посредник или като направите първата стъпка за изчистване на нещата. Съзвездието е благоприятно за заравяне на томахавката  веднъж завинаги. Хората, с които работите, ще бъдат  приятелски настроени и ще се интересуват от това, което имате да кажете. Екипният дух, който съществува, ви позволява да се справяте с различни проекти. Ще се справяте се по-добре, ако предприемете повече проекти като екип, а не индивидуално, създавайки атмосфера на взаимно доверие. По отношение на финансите нещата изглеждат добре. Всяка транзакция ще протича добре и обичайните спорове и конкурентоспособност ще стават излишни. Използвайте тази тиха фаза, за да активирате нови инвестиции. Наистина трябва да положите усилия, защото днес нещата ще вървят гладко.

Телец

Слънцето може да доведе до ново начало на отношенията със семейството и приятелите. Отпуснете се и оставете нещата да си „починат“, знаейки, че никой от близките ви няма да възрази. Вашето щедро настроение и самоуверено поведение особено ще подчертават това положително развитие и естествено ви правят център на внимание. Решенията, които ще взимате, ще имат трайни последици за развитието на вашата кариера и отбелязват повратна точка в професионалния ви живот. Ще имате подкрепата на колегите, като вземете предвид тяхното мнение, и ще можете да поддържате тласъка. Що се отнася до финансите, няма да ви е трудно да поддържате здравословен баланс между вашите приходи и разходи. Когато купувате, вие ще бъдете достатъчно разумни, за да не се подвеждате по нищо евтино. Ако искате да харчите пари, продължете, но го правете по обичайния си внимателен начин.

Близнаци

Ще имате много ясна представа как трябва да бъде връзката ви, какво не се разбира и какво ви дразни. Използвайте деня, за да изразите нуждите си. За щастие звездите са ви снабдили с много чувствителност, така че да не срещате проблеми, когато изправяте партньора си срещу желанията си. Всички ще оценяват вашето насърчение и безрезервно ще търсят съветите ви. Най-вероятно ще бъдете достъпни за тези, които се нуждаят от вас, като лесно ще отговаряте на безброй въпроси. Оценявайки вниманието, вие ще се превръщате като още повече популярни сред колегите си. Възползвайте се от сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти. Имате печеливша нотка, тъй като можете да се доверите на банкови съветници и приятели повече от обикновено. Другите хора ще гарантират, че сте работили усилено за парите си и ще се справите с тях внимателно.

Рак

Вие сте все повече в центъра на нещата и сте важен референтен човек, което може да ви натовари допълнително. Имате изобилие от енергия за себе си, семейството и приятелите си и сте силни, спокойни и хармонични, укрепвайки семейните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат подкрепата, когато имате нужда от нея. Вашето положително отношение ви позволява да работите добре с другите. Вашите собствени приоритети са много по-ясни, което ви дава ясно предимство пред начина, по който си сътрудничите с колеги, които ви предоставят необходимото пространство, от което се нуждаете, за да се съсредоточите върху целите си. Това е най-доброто време да излезете и да прекарате денят с шопинг. Купете си нещо хубаво, но не се пръскайте само за един артикул. Вместо това инвестирайте парите си по интелигентен начин. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате по-голямо, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновено.

Лъв

Личните отношения не винаги протичат по план. Турбулентните ситуации вероятно ще възникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглежда са предварително програмирани. Запазете спокойствие, за да се справете с тази суматоха по спокоен начин. Проблемите, които ще срещате, изглеждат невъзможни за разрешаване. Не пренебрегвайте възможността да приемете изцяло нов подход. Спокойно приемете съвети и помощ от вашите колеги или хора с известен опит във вашата работна сфера. Ще се очаква да демонстрирате повече гъвкавост от нормалното. Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки днес. Вашите планове и идеи не ще вървят напред и няма да можете да убедите другите в ползите от тях. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте с нещата, в противен случай те могат да имат обратен ефект и в крайна сметка можете да загубите. Запазете хладнокръвие или може да се случат по-лоши неща.

Дева

Не очаквайте никакво утешение от семейството си в момента. Множеството дребни ядове, с които ще се сблъсквате, така или иначе няма да ви накарат да се почувствате по-добре. Вземете положително отношение. Ако упорито се придържате към възгледите си, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простени толкова бързо. Ако сте готови да направите компромис, всичко ще бъде наред. Имате достатъчно време за обмисляне на нови и по-големи разработки, навярно малко ще попречи на вашия напредък. Като умело се концентрирате върху най-важните аспекти на вашия работен проект, вие свеждате до минимум възможността да се забърквате твърде много в маловажни детайли и избягвате всякакви разсейвания или усложнения. Водете финансовите си дела умерено. В момента сте доста доволни, но трябва да прецените плюсовете и минусите, дори когато давате пари на заем. Не се подвеждайте от хора, които дават фалшиви обещания, когато вземате назаем и документирайки всичко писмено. Това ще ви позволи да спите спокойно и ще защитите активите си.

Везни

Споровете между вашия партньор и вас в момента не са на дневен ред. Изживявате много хармоничен период заедно, в който партньорът ви очевидно е загрижен за вашето благополучие и се отнася към вас с голямо внимание. В кариерен аспект всичко ще се развива по положителен начин, както се очаквате. Можете да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения, както и да поемате нови проекти. Останете внимателни, за да поддържате работната атмосфера. Това е лош ден за успешен бизнес за вас. Избягвайте рискови проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план може да претърпите значителни загуби и ще съжалявате за днешните решения. Склонни сте да се оставите да бъдете измамени, така че не позволявайте това да се случи.

Скорпион

Днес ще бъде трудно да общувате с близките до вас хора. Може би прекалявате с най-малките неща и ще се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да се справяте с споровете по по-дипломатичен начин. Изправени сте пред сложни проблеми и редица привидно невъзможни задачи. Опитайте се да погледнете на нещата от различна гледна точка и да измислите оригинални решения. Всяка помощ от колеги, стига да знаете, че са добронамерени, определено ще бъде във ваша полза. Отложете всички планирани инвестиции и покупки, ако можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от лоши съвети, в които не вярвате напълно.

Стрелец

В момента отношенията ви са много хармонични. Вашият партньор е много лоялен и отчетливо мил. По принцип няма никаква причина да се оплаквате. Въпреки това вие сте някак разсеяни, въпреки че вие ​​и партньорът ви сте неразделни. Затова трябва да се съсредоточите върху важните неща в живота си като партньора, семейството и любовта си. Удовлетворението от работата, което изпитвате, ще бъде от полза. Навярно сте открили вътрешна сила, която колегите разпознават като увереност и почтеност, което ви позволява да изпълнявате работните графици. Когато вашите колеги поискат помощ, вие ще сте в състояние да им окажете известна подкрепа, но не им позволявайте да се възползват от вас. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това ниво на финансова активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за правилните инвестиции ще се водят добросъвестно и са целенасочени. Ако не се стремите твърде високо, ще ви бъдат отворени много възможности.

Козирог

Бъдете по-внимателни и не приемайте всяко малко нещо лично. Помислете какво наистина е важно в живота - хармоничните отношения със семейството и приятелите. Покажете на най-близките си, колко много означават за вас. Не позволявайте на неудовлетвореността ви да попречи на работата, дори ако изглежда, че сред колегите ви има някакви разногласия. Вместо това се опитайте повече да не позволявате на взаимодействията с тях да блокират напредъка ви. Въпреки променливите обстоятелства, които влияят върху способността ви да останете фокусирани и да се придържате към курса, това е само временна фаза. Не влизайте в инвестиции и не приемайте сделки, които се предполага, че са безрискови, но отделете време. Днешното съзвездие може да има неочаквани препятствия, да наруши най-добре подготвените планове или да покаже недостатъците на финансовите проекти, които смятате за ясни.

Водолей

Може би реагирате твърде раздразнено към хората в личната ви сфера. Това ще ви кара да си изкарате лошото си настроение върху другите. Приятелите и роднините очевидно ще се почувстват отблъснати от този акт. Сдържайте се и бъдете справедливи и обективни, дори ако ви е трудно в днешното си състояние на ума. Ще бъде полезно да упражнявате търпение и да преосмисляте решенията, които взимате. Всяко противопоставяне ще става все по-трудно за справяне и оказва ненужен натиск върху плановете ви. Не се отказвайте, ако сте изправени пред привидно невъзможни проблеми, помислете как сте преодолели подобни работни ситуации, които са се случили в миналото. Основната пречка ще бъде тревожността, която ще замъглява вашата ясна, обективна преценка във финансов аспект. Избягвайте сложните парични въпроси. В бъдеще ще има повече от достатъчно възможности за сключване на добри сделки. Днес не е най-добрият ден за това.

Риби

Семейството ви изглежда няма да ви подкрепя толкова, колкото обикновено. Вместо това те ще бъдат критични от време на време. Не се нападайте, а слушайте внимателно какво казват. Кой знае, възраженията им може да са основателни. По-добре е да обсъдите това с приятели, тъй като те виждат нещата по-обективно. Изправени сте пред неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте много, доверете се на своите способности и изобретателност. Действайки внимателно и търпеливо, вие ще бъдете в състояние да преодолеете усложненията. Талантът за импровизация е особено полезен при решаването на проблеми. Ако обичате да си купувате нещо ново, продължете и го направете! Имате средства за това и е време да реализирате паричните си цели. Финансите ви позволяват да направите малка инвестиция и най-вече да бъдете достатъчно разумни да не харчите излишно.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.