Овен

През този ден се очертават проблеми между вас и партньора ви. Единият от вас би могъл да обвини другия в липса на обич. Това се отнася най-вече за родените през втора декада.

Работата ви ще бъде свързана с изпращане на много имейли и документи. Проверявайте внимателно всичко написано и ще имате успех с бизнес партньорите ви.

Ще се наложи да се придържате към бюджета си. По този начин не само ще спестите пари, но и ще избегнете закупуването на скъпи предмети,  за да не отидат парите ви на вятъра.

Телец

Ако сте несемейни, може сериозно да обмислите да влезете в обвързана връзка. В случай, че днес сте се натъкнали на бившата си любов и обмисляте да се съберете отново, трябва да се въздържате от това.

Най-вероятно ще се справите с множеството задачи, с които са ви затрупали. Преценете добре плюсовете и минусите, преди да вземете правилното решение.

Инвестирайте част от парите си, за да генерирате приходи за в бъдеще. Не забравяйте, че бъдещият ви паричен успех ще зависи от новите стратегии, направени днес.

Близнаци

Семейните могат да се радват на добри взаимоотношения през първата десетдневка на този месец, търканията ще са в рамките на допустимото. Влюбените ще изпитат много щастливи моменти.

В работен план, през този ден  се очертава да напредвате все по-вече и повече. Ще имате широко поле за изява на вашите идеи, работни проекти и задачи. Вероятно, ще останете доволни от професионалните ви изяви.

Очаквайте да постъпят повече пари в сметката ви. Сега е моментът да спестите прилична сума пари за бъдещи инвестиции и по-голяма финансова сигурност.

Рак

Може да се почувствате доста оптимистично настроени, докато обмисляте дългосрочните цели, които сте си поставили за себе си. Вашата увереност вероятно ще бъде непоклатима.

Вероятно, ще има и рокади, които няма да доведат до успех. Необходими са много нови идеи, за да се излезе от този омагьосан кръг.

Може би ще се разочаровате, че не сте се възползвали от есенните намаления и промоции. Ще се наложи да се задоволите с най-необходимото през този ден.

Лъв

Не забравяйте, че при истинският компромис и двете страни получават по нещо, което са искали. Няма печеливши и няма загубили, така че не се стремете да надделеете. Това, от което връзката ви ще има нужда днес е компромис.

Не позволявайте някой да се възползва от вашата добронамереност. Работата извън работното ви време си има своята цена, така че не поемайте уговорки за приятелски услуги.

Някои от вас да очакват евентуални приходи, които са базирани на наследство или продаване на недвижими имоти. Избягвайте сериозни финансови сделки, тъй като сте в ретрограден период.

Дева

Има вероятност половинката ви да прояви ревност през този ден. Опитайте се да оборите това нейно чувство, доказвайки своята преданост. Самотните да очакват приятни изненади през този ден.

Преди да стартира работният ви ден, прегледайте внимателно и обстойно работният си график. Най-вероятно ще откриете, че има пропуски, коригирайте грешките, за да постигнете необходимата ефективност, както и да избегнете конфузните ситуации.

Бъдете концентрирани с парите, вашата разсеяност днес може да ви изиграе доста неприятни шеги. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой  или наличието на кредитната карта.

Везни

За вас необвързаните, Венера може да ви наложи да направите окончателен избор, кой от вашите ухажори наистина предпочитате. Доверете се на това, което ви подсказва интуицията.

Ще постигнете целите си, които сте си поставили. Ще бъдете окуражавани да правите повече от това, което влиза в задълженията ви, защото трябва да промените някои аспекти в професионално отношение.

Представителите на бизнеса могат да видят намаляване на маржа на печалбата си в резултат на възможни загуби поради неразумни решения. Това може да ви послужи като още едно напомняне за внимателна преценка.

Скорпион

Любовният ви живот ще бъде твърде емоционален днес. Проявете толерантност, за да изслушате емоционалните изблици от партньора си. Запазете търпение и е вероятно така ще решите всички проблеми.

Възможно е да усетите самотността на работното си място. Проявете разбиране, защото не всеки от колегите ви ще може да поддържа вашия ритъм. Самотността е твърде лична.

Има вероятност неочакваните събития да поставят бюджета ви в някакъв хаос. Въпреки това, преобърнете тази анархия в своя полза и минимизирайте или избягвайте ненужните разходи.

Стрелец

Ще се наложи да очертаете нови пътеки към взаимоотношенията си, за да избегнете всякакви излишни неприятности за в бъдеще. Самотните, не проявявайте интерес към някой, който очевидно ви храни с празни надежди.

Денят е благоприятен в работната сфера. Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите по-възрастни колеги, може да ви помогнат да решите някои сложни проблеми.

Задават се финансови неприятности, ако се отдадете на прекомерни разходи. Вероятно, има покупки, от които може да се откажете, защото няма да са ви от полза в дългосрочен план.

Козирог

Поддържайте очарователните си  отношения с любимия човек днес. Не позволявайте на разногласията да възцарят в ума ви. Ако все пак откриете проблем, опитайте се да го изгладите възможно най-бързо.

Опитайте се да не бъдете твърде самодоволни към себе си. Пуснете в обръщение всичко необходимо, за да можете да кажете, че сте направили всичко възможно, за да привлечете  доверието към вас.

Възможно е да се сблъскате със задължителни разходи, които биха затруднили паричния ви  поток. Недостатъчният приток на пари може да предизвика много загриженост днес.

Водолей

Някои от влюбените двойките изглежда няма да си създадат условия за романтична атмосфера, а отношенията им ще вървят назад. Накратко, не се очертава един ден изпълнен с чувства.

Ще почувствате, че сте на предела на своите сили, сякаш работата ви изцежда. Намалете темпото, дайте си повече почивка, за да възстановите силите си.

Непредвидените разходи, вероятно ще свият доста бюджета ви и ще трябва да забравите за безгрижното и безразборно харчене. Ако имате кредит, високите вноски ще ви се отразят доста, но ще ви направят по-дисциплинирани спрямо финансите.

Риби

Любовта и страстта от началото на връзката ви може леко да избледнеят с времето. Не бързайте с даването на обещания и категорични отговори на някои въпроси, зададени от любимият ви човек.

Бъдете бдителни, преди да вземете окончателно решение. В живота има определени норми на ограничения, времената са трудни и не винаги можете да работите това, което искате.

Някои от вас могат да бъдат принудени да похарчат пари за екстремни ситуации свързани със семейството. Може да се наложи да заемате пари от приятели или да кандидатствате за заем.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.