Овен

Ако сте самотни вероятността да се влюбите от пръв поглед е голяма. Въпреки това, не бъдете твърде нетърпеливи, тъй като може да се окаже, че това не е точният човек на вашите мечти.

С благоприятното влияние на планетите днес в сектора ви отговарящ за работа, лесно ще се справите с всеки един възникнал спор или проблем. Решенията ви ще са ключови за вашият екип.

Започнете да спестявате по няколко лева всеки ден в касичка. Може да не изглежда много, но след една година неусетно ще сте събрали пари за нов уред за дома ви или подмяна част от мебелите ви.

Телец

Повечето семейни двойки може да си прекарват спокойно днес. Въпреки това някои от семейните може би ще срещнат стара пламенна любов, но най-добре е да стоите далеч един от друг, тъй като не би било добре за днешният семеен статус.

Постарайте се да научавате новостите във вашата професия, за да имате нужната подготовка за заеманата от вас позиция. Добра идея е да се запишете на курс, обучение или семинар, който да повиши квалификацията ви.

Около вас винаги ще хора, които да ви помогнат с малък заем в труден момент, но не може цял живот да разчитате на родителите, роднините и приятелите си. Започнете да си водите дневник с разходите си и не харчете повече от колкото печелите.

Близнаци

Семейните ще съумеят да се справят чудесно в своите отношения днес. Някои от вас ще открият нещо невероятно в половинката си, което би могло да отмени и най-малките недостатъци.

Работата е важна част от живота ви, но не позволявайте кариерата да пречи на личния ви живота. Социалните контакти и забавленията са също толкова необходими, за да се радвате на живота.

Печеленето на пари няма да е никак трудно за вас, ако обичате това, което работите. Наслаждавайки се на това, което обичате да правите и ви е страст, печеленото на средства ще е като детска игра.

Рак

Днес може да е подходящият момент, в който най-накрая да изразите романтичните си чувства към дългогодишния си партньор. Не се срамувайте, защото това може да бъде началото на най-щастливия период в живота ви.

Определено работата ви днес ще бъде повече от обикновено и най-вероятно ще ви се наложи да работите до късно вечерта. Не отлагайте задълженията си за друг ден, тъй като ще сте още по-натоварени и стресирани от двойният обем от работа.

Това, че преди сте печелили повече не е определящо за развитието на бизнеса ви в бъдеще. Намирате се в период на спад на печалбите, така че ограничете излишните разходи за екстри.

Лъв

Обърнете внимание на малките неща и детайлите в личните ви взаимоотношения. Превърнете и малкото време, което прекарвате заедно с половинката си във вълнуващ момент, който да остави трайна следа в съзнанието и на двама ви.

Най-голямото препятствие за вас в работен план ще бъде не липсата на знания и умения, а начинът по който ги прилагате и дали изобщо ги използвате. Разпределете работата по специализацията и квалификацията на всеки един от екипа ви.

Днес може да попаднете на страхотни промоции и чудесни оферти на неща с голямо намаление. Ще сте доволни от всички направени покупки и спестените пари от намалената цена.

Дева

Ако искате повишение в работата не чакайте шефът ви сам да го предложи, а поговорете с него за приносът ви към развитието на фирмата. Дори да не ви повишат веднага, със сигурност в бъдеще ще получите заслуженото.

Не е добре да поемате рискове днес със съмнителни инвестиции, за които нямате достатъчно информация и не сте проучили предварително. Не допускайте грешки от миналото ви, които са ви довеждали до фалит.

Везни

Ако сте се отчаяли и сте почти готови да се откажете от търсенето на сродна душа, този ден ще ви изненада приятно. Може би, надеждата е душевна патерица в много отношения, ала също така тази надежда умира последна.

Определено ще ви е трудно да се справите с всичките си работни задачи днес. От една страна ще искате да работите самостоятелно, но от друга страна ще ви трябва съвет и помощ от колегите ви и ще се чувствате като на кръстопът.

Стремежът ви към изкарване на все повече пари може да ви донесе много допълнителен стрес, безсъние и здравословни проблеми. Не искате да похарчите парите си за лекарства и лекари, нали.

Скорпион

Вашата прекомерна негативност и оплакване от партньора ви може да бъде причината партньорът ви да изглежда някак дистанциран от вас през последните няколко дни. Бъдете внимателни.

Конкурентите в работата ви ще се опитат да ви изместят от центъра на вниманието и ще трябва да положите двойно повече усилия, за да защитите позицията си. Покажете това, на което сте способни.

Ако видите нещо различно и оригинално на някоя витрина на магазин или онлайн реклама, не се колебайте дали да го вземете, а го купете веднага, защото следващият път може да нямате късмет и някой друг да е взел това, което сте харесали.

Стрелец

Някои скорошни напрежения във вашия романтичен живот може да спаднат и определено ще ви успокоят днес, което ще ви накара да се почувствате облекчени. Необходимо е да помислите, какво е причинило напрежението ви.

Днес ще имате възможността да накарате семейството ви да се гордее с вас. Постиженията ви в кариерата ще впечатлят всички и ще се радвате на повишеното внимание към личността ви.

Ако направите инвестиция дори с малка сума в печеливш и обещаващ проект, то има голяма вероятност да спечелите не малка сума. Бъдете смели.

Козирог

Желанието ви да угодите на вашите любими хора може само да ви навреди. Най-вероятно ще ви възприемат като представители парадиращи с  двойствеността.

Връзката ви може да удари на камък днес. Затова не си създавайте излишни проблеми. Тези препятствия са временни, но ако се опитате да застанете над нещата и може да не получите резултата, на който се надявате.

Тези от вас, които търсят нова работа, днес ще имат успех при интервю и събеседване с работодатели. Споделете нещо впечатляващо от вашата практика и опитът, който имате.

Бъдете пестеливи и ограничете шопинга идните дни. Спестяванията ви ще ви дадат необходимото спокойствие и ще намалят стреса. Купувайте само неща от първа необходимост като храна и хигиенни средства.

Водолей

Днес чувствата и емоциите във взаимоотношенията ви вземат централно място. Открийте поводи за радост и положителни мисли. На самотните вероятно денят ще им предложи причудливи срещи.

Денят ви ще бъде доста ползотворен. Доброто настроение на колегите ви ще е заразяващо. Работата във ведра и весела обстановка е много по-приятна и няма да усетите как е минал денят.

Планетата Уран ще ви помогне да се справите с всяка една заплетена ситуация. Денят ще е подходящ за инвестиции и покупки на неща, които вече сте си набелязали.

 Риби

В случай, че сте неангажирани днес може да срещнете някой специален човек на официален повод. Дръжте очите си отворени на четири, тъй като бихте могли да срещнете тази личност на място, което най - малко очаквате.

Докато не заемете водеща роля сред екипът ви, на колегите ви ще им е доста трудно да измислят нещо ново и различно, което да се наложи като печеливш продукт или услуга. Ролята ви днес ще бъде много важна, така че покажете лидерският си нюх.

Най-хубавите неща в живота ви са тези, който притежавате. Няма смисъл да завиждате на тези, които имат повече пари и материални придобивки. Радвайте на това, което имате.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.