Овен

Може да се почувствате дълбоко неудовлетворени. Начинът, по който реагирате, е изнервящ за другите и ги кара да се отчайват от вас, докато вие не обръщате внимание на ефекта, който оказвате върху тях. Опитайте се да забавите темпото и да обмислите нещата внимателно, преди да действате толкова прибързано. Всеки прибързан подход води до грешки, чиито последствия трябва старателно да отстраните.

Телец

Ще бъдете изпълнени навярно с много доброта, ала тази доброта не винаги трябва да бъде под формата на материални неща. Вие ще бъдете особено щедри с одобрението и любовта, които давате на другите, които са насърчени от вашите похвали и комплименти, създавайки от своя страна приятна атмосфера, която има и релаксиращ ефект, което намирате за изключително възнаграждаващо.

Близнаци

Много е вероятно да се радвате, вглеждайки се в очите на хората да ги видите, с откритото си приказливо настроение. Ще бъдете идеален събеседник, с приятелите, които се обръщат към вас за съвет. Вашата репутация ще се подобрява, личните взаимоотношения ще процъфтяват, с последващи ползи, засягащи вашето здраве и благополучие, които можете допълнително да подобрите, като отправите  повече прочувствени послания.

Рак

Възможно е вече да сте взели решение за нова посока и ще се движите малко сдържано към амбициозните си планове. Кажете сбогом на предишния си начин на правене на нещата и вместо това създайте нови връзки. Не забравяйте приятелите, но концентрирайте енергията си върху това, което е пред вас. Използвайте както стари, така и нови познанства, за да помогнете по новия си път към успеха.

Лъв

Може би ще ви бъде трудно да разберете защо се чувствате толкова мрачни, намирайки вина на всички и всичко освен себе си. Ако не поемате отговорност; е вероятно да подкопаете всички отношения, които имате с близките ви. Като компромис, потърсете тихо и уютно място и се опитайте да освободите цялото напрежение.

Дева

Тъй като сте такива, каквито сте, и днес ще бъдете толкова фокусирани върху повърхностния козметичен вид. Вероятно ще ви е трудно да се съсредоточите върху въпроси, които са много по-важни и да обосновете какво биха могли да са или наистина означават те за вас, което ще рече, че имате проблеми да стигнете до корена на каквото и да е било. По-добре е да отложите важните решения и вместо това да се концентрирате върху това да се забавлявате.

Везни

Навярно ще поставяте нуждите на другите на първо място, те ще забелязват поведението ви и когато продължавате по този начин, ще ви смятат за движеща сила. Погрижете се и за семейството си, решаването на спорове е лесно за вас. Семейните контакти са полезни, ако искате да бъдете утешени, старите средства за защита и семейната сигурност ще ви накарат да се чувствате добре и много оценени.

Скорпион

Запазете спокойствие в условията на бурни обстоятелства. Понякога нещата, които се опитвате да разрешите, не се оказват толкова добре и често откривате, че хората, които срещате по пътя, причиняват проблеми. Не реагирайте прекалено агресивно, вместо това възвърнете самообладанието си, впечатлете другите с увереността си и ще излезете незасегнати от всякакви леко неприятни преживявания.

Стрелец

Вашият щастлив и спокоен поглед на нещата ще спомогне да създадете положително впечатление. Посещенията при близките до вас хора може да са на дневен ред и да добавят към вашата популярност или може да се наложи да използвате такива посещения, за да подобрите отношенията си с близки приятели или любими хора. Би било чудесно, ако поднесете такъв подарък, който показва колко много ви е грижа за ближните ви вероятно това ще бъде нещото, което обмисляте д направите днес.

Козирог

Не бъдете много разочаровани от развитието на събитията днес. Въпреки плановете си, едва ли ще успеете да постигнете голям напредък и ако нещата не вървят, устоявайте на изкушението да обвинявате другите. Нереалистичните очаквания ще ви карат да се чувствате разочаровани, но не се отказвайте, възползвайте се от предлаганите възможности. Вместо със сила, опитайте се с нещата по-смирено.

Водолей

Запазете енергията си, ако можете, разбира се. Ако се опитвате да отделите твърде много от тази енергия, можете да подкопаете вашето благополучие. Прекарайте известно време с тези, на които държите най-много, споделете своите надежди, мечти и стремежи, които изглежда толкова много ви занимават. Ако не разкриете как се чувствате и не бъдете отворени към тези, които обичате, те ще се разочароват, мислейки, че нямате време да прекарате денят с тях.

Риби

Подгответе се за неочаквани, приятни изненади ще бъдат изключително възможни. Преди всичко вашият партньор има нещо специално за вас. Въпреки това, не очаквайте твърде много и бъдете благодарни за всичко, което получавате. Приятелите ви ще реагират положително към вас. По-специално, потенциалните партньори ви ще оценяват и лесно се пленяват от начина, по който се държите.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.