Овен

Възможно е да  усетите някакво напрежение в личните ви отношения. Може би ще бъдете притеснени от евентуален  назряващ конфликт, овладейте се и предприемете действия, за да избегнете сблъсъците във връзката ви. Възможно е да изпаднете в известно противоречие през този ден. От това не би следвало да изпаднете в отчаяние, а напротив.

Телец

Със сигурност ще се справите с всички възникнали ситуации. Денят е подходящ за приключване на един етап от живота ви и започване на нова фаза. Препоръчително е да не търсите сравнение  между личният си живот с този на останалите познати на вас двойки. Помислете за вашето щастие.

 Близнаци

Денят ще се окаже във ваша полза що се касае по паричните въпроси. В каквото и да инвестирате бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Ще можете да изградите нови мисловни модели, които ще обърнат романтичната страница във връзката ви, за да бъдете преди всичко щастливи. Също така ще имате възможността да изгладите взаимоотношенията си.

Рак

Ще останете изключително удовлетворени от похарчените пари през този ден. Също така имате възможност да заделите значителна сума пари, за да закупите коледни подаръци за ваши приятели, близки и роднини Двойките първоначално няма да намерят допирни  точки, но с течение на часовете, ще успят да постигнат споразумения с  някои малки компромиси.  По този начин ще изградите отношенията си към по - добро.

Лъв

Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много действия за реновиране на дома или офисът ви. Трябва сериозно да се отнасяте към финансите, защото има вероятност да пропуснете нещо за което ще съжалявате. Възможно е да ще изпитате известни колебания през този ден. Може би ще бъдете малко загрижени, но като цяло няма да ви се отрази толкова зле.

Дева

Бъдете изключително внимателни днес, защото ви очакват някои непредвидени разходи, които ще се отразят зле в близкото бъдеще. Влюбените двойки ще могат да се насладят на едни хармонични и щастливи часове през този ден. За разлика от други дни днес, емоционалните думи във връзката ви ще бъдат мотивиращи.

Везни

Днес ще имате известни затруднения с намирането на правилното решение. Бихте могли да приключите този ден с тържественост, заедно със специалният любим за вас човек хора, но все пак ще трябва да положите допълнителни усилия за празничната подготовка. Всяка нестандартна идея е добре дошло и не сдържайте своите пориви.

Скорпион

Възможно е някои от вас да се опитат да доминират над всички или най- малкото да се сравняват с другите. Това може да създаде сериозна конфронтация както към близки, така и към не чак толкова добре познати хора. Препоръчително е през този ден да не изпадате в такива състояния и да изисквате от егото си да ви доведе към нежелани затруднения.

Стрелец

Днес, можете да си прекарате чудесно и да се забавлявате, стига да останете верни на себе си. Трябва да се мотивирате от собствената си страст, а не от желанията на някой друг. Отстоявайте собствените си чувства. След като вземете решение, въпреки всички вътрешни съмнения, целите ви очевидно ще влязат в необходимият поток.

Козирог

Може би, ще прибегнете към мними оправдания, защото съвестта ще ви изяжда отвътре. Въпреки всичко, не се подлагайте на напрежение, особено когато се опитвате да давате обяснения. Ще трябва да бъдете много убедителни, но преди всичко честни с тези, които не искат нищо друго от вас, освен цялата искреност.

 Водолей

Може би, някои от вас ще пожелаят да узнаят всичко за всички, ала това не е недостатък, а по скоро добро качество. Това е така, защото обичате да научавате нови неща, да търсите нови хоризонти и да прониквате в човешката душевност, за да помогнете, ако се наложи.

Риби

Винаги можете да разчитате на себе си и днес ще бъде така, ала най-вече, никога не позволявайте на другите да поставят на везни личните ви качества. Вероятно, това е така, защото винаги се опитвате да се обърнете към хората с добротата си, дори и към онези, които не са настроени добронамерено към вас.

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.