Овен

Ако сте самотни, ще имате предложения от няколко места, но не се колебайте твърде дълго, тъй като може да пропуснете чудесна възможност за прекрасна връзка. При семейните денят ще е позитивен и ще се радват на споделени чувства и топло отношение от половинката си.

След като минете през голямо препятствие в работата, денят ви ще стане далече по-лек и приятен. Избягвайте конфликтите с клиенти и колеги, дори да знаете, че сте прави. Не спорете!

Недостатъчният приток на пари може да предизвика много загриженост днес. Възможно е да се сблъскате със задължителни разходи, които биха затруднили паричния ви  поток.

Телец

Игнорирайте слуховете, които се носят за вас като двойка и интригите, които се опитват да създадат приятелите и колегите ви. Доверете се на шестото си чувство, преди да вземете каквото и да е решение.

Ако сте приятелски настроени с колегите си и не ги възприемате като ваши конкуренти, ще имате успех в екипната работа. Колективният ви труд ще даде чудесни резултати.

Внезапните спешните разходи, свързани с плащането на медицински сметки, биха могли да ви притеснят този ден. Може да потърсите помощ от роднини и приятели, за да ви осигурят временно финансово облекчение.

Близнаци

Семейните и любовните връзки ще бъдат изцяло трансформирани в добрия смисъл, разбира се. Време е да изразите своите чувства и желания към партньора си, поднасяйки главозамайващи изненади.

И днес ще се изявите уменията си на работното ви място с характерната за вас самокритичност и педантичност по отношение на работата ви.

Инвестирането на пари в нови проекти може да ви донесе голяма полза. Изглежда, че денят ще бъде обещаващ за вас, що се отнася до финансите.

Рак

Може да се наложи да си признаете за допусната грешка в миналото ви, която е наранила партньора ви. Колкото и да ви е трудно, след като признаете вината си, ще ви олекне и ще имате възможността да преобразите връзката си.

Дори да има съкращения във фирмата, за която работите, вашата позиция ще остане същата и няма да сте сред застрашените. Продължавайте да се доказвате като верен и работлив служител.

Днес, ще имате вдъхновение за пазаруване и вероятно ще поискате да обновите визията си с нещо ново. Не бъдете консервативни и заложете на нещо по-различно, нестандартно и разчупено.

Лъв

Ако сте имали някакъв конфликт с половинката ви, то днес ще имате възможността да изгладите отношенията помежду ви. В случай, че сте необвързани, може да срещнете личност, на която се възхищавате и дори да си размените контактите. Срещата най-вероятно ще има връзка с работата ви.

Работата ще е най-добрият начин, по който да откъснете мислите си от проблемите и притесненията. Фокусирането ви върху новите проекти, ще ви отведе на челна позиция в кариерата.

Това дали ще сте на печалба или на загуба, ще зависи изцяло от вашата воля и упоритост. Ако не сте заинтересувани от нещо и нямате достатъчно вяра, то по-добре не си губете времето и парите.

Дева

Може да имате пълно доверие на половинката си и да си споделяте всичко, ала и двамата ще имате склонност да се дразнете един друг, заради неоснователни подозрения. Опитайте се да не стигате до крайности и да се измъкнете деликатно от ситуацията.

Много е вероятно днес да се наложи да работите няколко часа допълнително, заради предстояща проверка или ревизия. Определено ви очаква изтощителен и напрегнат ден, след който ще имате заслужена почивка.

Непредвидените разходи, вероятно ще свият доста бюджета ви и ще трябва да забравите за безгрижното и безразборно харчене. Ако имате кредит, високите вноски ще ви се отразят доста, но ще ви направят по-дисциплинирани спрямо финансите.

Везни

За вас необвързаните, Венера може да ви наложи да направите окончателен избор, кой от вашите ухажори наистина предпочитате. Доверете се на това, което ви подсказва интуицията.

Ще постигнете целите си, които сте си поставили. Ще бъдете окуражавани да правите повече от това, което влиза в задълженията ви, защото трябва да промените някои аспекти в професионално отношение.

Представителите на бизнеса могат да видят намаляване на маржа на печалбата си в резултат на възможни загуби поради неразумни решения. Това може да ви послужи като още едно напомняне за внимателна преценка.

Скорпион

Относно необвързаните, които искат да срещнат партньора на мечтите си, днес може да се окаже твърде мисия невъзможна. Въпреки това не се отчайвайте, фактора късмет би могъл да ви сполети някак изненадващо.

С много упорит труд и насърчение, добрите резултати няма да закъснеят. Възможно е да бъдете повишени на работното си или да поемете по - добра  длъжност в йерархията.

Има вероятност може да откриете нови източници на доходи, които биха ви позволили да увеличите спестяванията си. Съвместните договори, които сте сключили в миналото, могат да натрупат добри печалби.

Стрелец

От влюбените до семейните ще блика желание за романтика. Бъдете дискретни в демонстрирането на чувствата си, за да подсилите любовната мистика.

Най-важното, което трябва да запомните днес е, че не трябва да позволявате напрежението от работата ви да вреди на психичното ви здраве. Ако това означава да отделите повече време за почивка и за себе си, то не се колебайте да го направите.

Меркурий може да ви даде чудесни финансови идеи и да ви сподели добри практики за инвестиране днес. Възползвайте се от това предимство през което вероятно ще преминете.

Козирог

На повечето брачни двойки, може да им се наложи да направят някои компромиси и корекции в отношението си един към друг, ако искат да поддържат връзката си.

Всичко, което е в главата ви може да ви създава стрес и напрежение, така че няма смисъл сами да си създавате проблеми и да страдате. Звездите съветват да не пренасяте личните си проблеми в работата ви, а напротив, докато сте на работното ви място да се отдадете изцяло на това, с което се занимавате.

Днес, би било разумно да предвидите някои непредвидени ситуации или събития, при които трябва да изхарчите не малка сума пари.

Водолей

Ако скоро сте прекъснали отношенията с партньора си, трябва да изчакате известно време, преди да се впуснете в нова връзка. За семейните двойки този ден може да е добър, тъй като напрежението в миналото вероятно ще намалее.

Много е вероятно да имате конфликт с някой ваш колега, който не иска да признае грешките си и предпочита да премине в отбранителна позиция с по-агресивно поведение. Избягвайте съвместната работа с този човек, докато всичко не отмине.

Очаква ви един удачен финансов ден за извършване на нови дългосрочни инвестиции. Можете да използвате парите, които ще получите от отличната възвръщаемост на старите си инвестиции.

Риби

Възможно е днес да настъпи преломен момент при вас, заради леденото отношение на половинката ви. Вероятно ще се наложи да направите първата стъпка, за да изчистите недоразуменията между вас двамата.

Днес, може да ви е много трудно да се събудите рано и да отидете на време на работното ви място. Звездите съветват да не показвате несериозно отношение към шефовете ви, отивайки на работа с голямо закъснение.

Вероятно ще бъде изненадващ ден за вас, може би неочаквано ще получите някакъв доход. Възможно е някои от вас да получат стари плащания или неизплатени суми от заеми.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.