Овен

Ако от скоро имате сериозна връзка, благодарение на астралната конфигурация ще имате прекрасни романтични преживявания с вашата половинка. Разговорите ви по най-различни теми ще преминат гладко и няма да усетите колко бързо е отминало времето.

Опитайте се да бъдете реалисти в очакванията си относно кариерното ви развитие. Не бъдете с твърде високи очаквания, за да не останете разочаровани от отношението на шефовете и колегите ви. Ако е нужно, сменете стратегията си.

Днес, може да спечелите допълнителни пари, чрез предаване на знания и опит и организиране на курсове и обучения. Насочете се в тази сфера и ще много скоро ще имате добри постъпления.

Телец

Днес може да се отдадете на романтични, интимни преживявания с любимия ви човек. Топла вана, ароматни свещи, шампанско и ягоди ще създадат мечтаната атмосфера за една чудесна, незабравима нощ с вашата половинка.

Както при риболова за определен вид риба е нужна точно определен вид стръв, така и при вас в работата ви ще ви е необходим определен подход с някои ваши клиенти. Запитайте се дали използвате правилните методи и тактики за различните ви таргетни клиенти.

Денят ще е подходящ за подаване на документи за кредит към банки и други институции. Ако имате някакви дългове, по-добре ги изплатете, за да не влизате в конфликти с близки и приятели.

Близнаци

Астралната енергия днес ще е изключително благоприятна за комуникация с партньор от дистанция. Очаквайте дори един невинен разговор в социалните мрежи да прерасне в нещо по-сериозно. Хората ще ви слушат в захлас, така че ще омайвате с думи днес.

Пред вас ще се открият много нови възможности, които да разширят влиянието на бизнеса ви. Може да отнеме време, докато всичко се развие според очакванията ви, но при правилните стъпки, ви очакват големи успехи в бъдеще.

Финансовото ви състояние е стабилно за момента и ще се чувствате в безопасност. Благодарение на разумните ви инвестиции, сега няма да имате притеснения за парите ви. Въпреки всичко, не изпускайте нито една добра оферта, която може да увеличи приходите ви.

Рак

Хуморът днес ще бъде вашият най-добрият приятел, за да съживите връзката си. Внесете малко смях и забавления в отношенията си, за да не мислите само за проблеми. Определено имате нужда от нещо такова, за да се отпуснете заедно в вашият партньор.

Ако днес предложите добра промоция или безплатна услуга на клиентите ви, то ще си спечелите много нови почитатели, които ще ви донесат добри приходи в бъдеще. Правете промоции през този ден.

Бъдете много внимателни, ако работите в машини и транспортни средства. Може да се наложи да платите от джоба си някакъв ремонт или смяна на някаква част на уред, с който работите. Бъдете отговорни към здравето си и се пазете.

Лъв

Ще ви се отдаде чудесна възможност да опознаете по-добре партньора си и чувството му за хумор. Разговорите ви ще преминат без никакви проблеми, като ще научите куп интересни неща, за които не сте знаели до сега. Със сигурност ще искате да продължите тези ваши разговори и с интерес ще очаквате следващата ви среща.

Може би, ще си мислите, че успехът, който сте постигнали в миналото в кариерата ви, не би се повторил отново. Бъдете уверени в себе си и в талантът и уменията си, които имате и ще имате нови успехи, с които да се гордеете.

Не пестете пари днес, когато става въпрос за децата и семейството ви. Зарадвайте близките си с хубава вечеря и играчки за децата, без да сте твърде стиснати. Щастието е очите на хората, които обичате ще бъде безценно.

Дева

Днес, може да сте малко по-смели в любовта и да събудите романтиката във връзката ви. Направете първата крачка, особено ако партньорът ви е по-срамежлив. Планетарната конфигурация ще ви насърчи да бъдете естествени, така че да направите добро впечатление на любимия ви човек.

Възможно е днес да има известно напрежение и спор между вас и някой ваш колега. Вслушайте се в критиката, тъй като тя ще ви даде яснота по някой въпроси, с които имате трудности да се справите.

Днес, може да получите страничен приход за работа, която сте извършвали от вкъщи. Това ще ви даде глътка въздух и ще може да си купите това, от което най-много имате нужда в момента. Бъдете разумни в харченето.

Везни

Днес, може да ви се отдаде възможност да разговаряте с този човек, за когото сте се надявали да ви забележи. Бъдете естествени, с чувство за хумор и с помощта на малко философски мисли ще завладеете сърцето на обекта на вашите желания.

Съсредоточете се върху изпълнението на най-важните ви служебни задачи и оставете домакинските задължения на втори план. Обработката на куп документи и множество информация може да ви изтощи доста и да се чувствате изключително изморени в края на деня.

За да си осигурите допълнителни приходи, ще е добре да разширите рекламата си за вашите умения по различните медии - сайтове, вестници, радио и телевизия. Свържете се директно с хората, за които искате да работите и направете предложението си достатъчно привлекателно.

Скорпион

С разположението на планетите днес, може да осъзнаете колко много любов има в живота ви сега. През каквито и трудности да сте преминали с партньора ви, ще разберете, че всичко си идва на мястото и какъв късмет имате да сте толкова обичани от вашата половинка.

Покажете, че заслужавате по-добро финансово възнаграждение с делата си. Талантът, който имате, струва много и хората могат да разчитат на вас. Защитете репутацията си на добър специалист.

Ще ви се отдаде възможност да спечелите доста пари, така че не се срамувайте да покажете скритите си таланти. Колкото по-отворени сте към хората, толкова повече ще спечелите. Бъдете уверени и убедителни.

Стрелец

Сега ще може да разчупите сивото ежедневие и скучните неща, които ежедневно ви се случват. Ще се насладите на хармонията и любовта помежду ви по едни малко по различен начин. Енергията от планетите ще ви позволи да си говорите на всякакви теми с вашият партньор, без каквито и да било притеснения.

Днес, може да бъдете зарадвани от новина, която дълго сте очаквали. Възможно е да има малка промяна в служебните ви задължения, но все пак ще сте щастливи, че сте запазили работното си място.

Може би, ще се окажете най-важното звено в колектива ви и човекът, който разрешава всички проблеми. Възползвайте се от това положение, за да получите допълнително възнаграждение за стресовата ви работа и благополучното развитие на събитията.

Козирог

Ще ви се отдаде чудесна възможност да разкриете чувствата си пред любимия ви човек. Усещането за спокойствие, хармония и близост ще ви помогне да сте искрени и да не се притеснявате. На партньорът ви ще му стане приятно да говорите по този начин и ще иска да повторите това преживяване много скоро.

Всичко свързано с работата ви може да остане загадка за вас днес. Неяснотата как ще продължи работата ви в бъдеще, може леко да ви притесни. Не се опитвайте да предполагате какво би се случило, а се съсредоточете върху задълженията ви, докато всичко си дойде на мястото.

Финансовият ви статус ще е стабилен в този период и сега е удачно да се замислите за някои инвестиции, които бихте могли да направите с част от парите, с които разполагате. Сделките с различни институции и банки, ще са успешни днес.

Водолей

Влиянието на планетите днес ще ви доближи до някои романтични чувства, колкото и да бягате от това. Ще сте склонни да се съгласите да се разхождате с любим за вас човек, дори да не искате да споделите искрените си чувства. Все пак и това ще е голяма стъпка за вас да се сближите с човека, на когото се възхищавате.

Не спирайте да вярвате, че може да осъществите кариерните си цели. Несъмнено, ще е нужно много труд и усилия от ваша страна, за да се докажете като добър служител. Успехът ще дойде за вас, стига да вярвате.

Използвайте всички виртуални възможности, за да разширите бизнеса си или сферата си на работа. Съвместните проекти с ваши приятели в чужбина, биха могли да ви донесат доста добри печалби, така че помислете за подобен тип проекти.

Риби

Конфигурацията на планетите през този ден ще ви помогне да поправите „пукнатините“ във вашата връзка. Ще имате прекрасна атмосфера да излекувате всички рани и да проведете един спокоен разговор, който да свърже сърцата ви както преди.

Работният ви ден може да мине безпроблемно и гладко, но въпреки това може би ще мислите за бъдещите ви задачи, които ви притесняват. Планирайте добре нещата си за следващите няколко дни и си подгответе нещата предварително, за да нямате излишни притеснения.

Трудно ще вземете решение за какво да похарчите парите си днес. Макар и да може да си позволите доста от нещата, които харесвате, ще ви е нужно малко помощ от ваши близки или приятели, за да се решите на покупка. Пресейте добре всички предложения, за да сте сигурни, че сте взели най-доброто.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.