Овен

Ако нямате сериозна връзка, днес много лесно може да бъдете омаяни от срещуположния пол. Колкото и да си мислите, че контролът е във ваши ръце, има голяма вероятност неочаквано да бъдете омотани в мрежите на някого.

Ден за разчистване на всичко старо и ненужно на работното ви място. Отървете се от всичко, което само запълва място и не ви носи важна информация. Унищожете стари документи и неработеща техника, за освободите място за нови идеи.

Разположението на планетите може да ви донесе много нови възможности за ръст на доходите ви. Инвестициите днес могат да дадат чудесни плодове.

Телец

С положителната енергия от планетите, разговорите с партньора ви ще вървят по-добре от очакваното. Сега е моментът, в който без спорове може да дискутирате сериозни теми и да стигнете до общо решение.

В случай, че сте свидетел на нередности и недобросъвестни постъпки на работното ви място, то не се притеснявайте да съобщите за тези деяния. Премълчаването ви само би влошило нещата.

Ако правилно подредите приоритетите си и това, за което харчите парите си, тогава няма опасност да останете с празен джоб. Обърнете внимание на нещата, от които наистина имате нужда.

Близнаци

Настоящата ви любима половинка навярно ще сподели вашите възгледи за необходимостта от равенство и баланс в романтиката. Тази огромна обич има голям потенциал за вас.

Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите партньори, може да ви съдействат да решите някои сложни бъдещи работни проекти.

Венера ще ви помогне да реализирате замислените инвестиции  и да генерирате свежи и сериозни приходи в сметката си. Определено ви се дава шанс за финансов подем.

Рак

Може да се наложи днес да се шегувате повече и се опитвате да разведрите обстановката, ако забележите че половинката ви е твърде сериозна или напрегната. Чувството ви за хумор и може да са ви от полза.

Денят може да се окаже ползотворен в работата, създавайки добри контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задачи.

Звездите дават ясен знак, че имате огромен потенциал да реализирате своите делови начинания днес. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени печалби, но така или иначе не се очертават финансови загуби.

Лъв

В случай че се питате какво точно може да очаквате от настоящата ви връзка или дали има шанс да бъде сериозна в дългосрочен план, то планетарното разположение през този ден, ще ви помогне да намерите отговорът, който търсите.

Днес, има голяма вероятност да се превърнете в двигателят на вашия колектив, който да управлява всички работни процеси. Ключовата ви роля може да ви донесе доста слава и да ви издигне в очите на вашия шеф.

Очаква ви ден с финансови проблеми и нарастващо напрежение относно множеството сметки и неща, които трябва да платите.

Дева

Бъдете възможно най-подробни и описателни, когато говорите с половинката си, тъй като днес ще бъдете обичани, заради думите, с които боравите. Успехът ви в любовта е гарантиран, особено ако сте планирали и нещо романтично.

Няма смисъл да се състезавате с колегите ви кой е по-по-най, тъй като рано или късно ще ви се наложи да работите в сътрудничество и да си помагате взаимно. Заличете съперничеството и състезателния дух.

В зависимост от това дали ще дадете път на разума или на мечтите и фантазиите, ще зависи и въпросът как се справяте с личните си финанси. Все пак Нептун ще ви побутне да пазарувате с мярка.

Везни

Ще останете доста изненадани от себе и днес. Вероятно сте склонни да отлагате и не винаги бързо взимате решения, но днес ще е различно, тъй като ще имате силен стимул, който ще отключи по-динамичната ви страна.

Ако сте начинаещ или стажант на работното ви място, то не се страхувайте да поискате помощ от по-опитните ви колеги. Няма нищо срамно в това да зададете въпрос за нещо, което не разбирате.

Добре ще е да се фокусирате върху спестяването и избирането на по-бюджетни алтернативи на нещата, които ползвате на ежедневна база. Тези временни ограничения ще ви помогнат да имате малко заделени пари за непредвидени ситуации.

Скорпион

Днес трябва да промените нещо в себе си. Започнете от облеклото, продължете с държанието и начина ви на изказ. Пробвайте нови похвати, които могат да дадат по-добър резултат от досегашните.

За да бъдете издигнати в култ и да ви обявят за най-добрият служител, наистина ще трябва да положите максимум усилия да бъдете лидер. Дръжте се като високопоставена и интелигентна личност, която всички уважават.

Финансовият ви статус и увереност ще нарастват с помощта на планетите и най-вече с влиянието на Венера. Въображението ви съчетано с острият ви ум и креативност може да сътворят продукт, който да ви носи високи доходи.

Стрелец

Излизането за вас днес ще е препоръчително, ако искате да внесете малко разнообразие в сивото ежедневие. Направете резервация в любимото ви заведение и се забавлявайте на воля с любимия ви човек.

Внесете цвят и живец с скучното и сиво ежедневие. Положителното ви отношение ще повлияе на работата ви, така че оптимистичната ви нагласа да ви донесе позитиви.

Конфигурацията на планетите днес няма да е удачна за подписване на договори и правене на сделки. Дайте на пауза подобни срещи, изискващи големи финансови ресурси.

Козирог

Вероятно ще се освободите от някои вътрешни бариери и задръжки. Фантазиите ви могат да станат реалност, стига точният човек да е до вас, за да ги споделите. Атмосферата ще е перфекта за една незабравима вечер.

Колегите ви днес може да ви повлияят с непоискани съвети, само и само да спрат развитието ви и да ви елиминират като конкурент. Следвайте целите си, без да се съобразявате с чуждото мнение.

Насочете инвестициите си в това да се обучавате, да се развивате и подобрявате това, с което се занимавате. Сега е моментът да се включите в някой курс или да си закупите книги за самоусъвършенстване и бизнес.

Водолей

В случай че имате усещането, че нещо в любовния ви живот не върви както трябва, може би трябва да се случи някакво леко объркване, за не се отклонявате от правилната посока и да осъзнаете, че имате повече, отколкото сте искали.

Много бързо може да напреднете в кариерата, стига да се възползвате по най-добрия начин от благоприятното разположение на звездите. Денят ще е подходящ за бизнес преговори.

Дори да имате финансови проблеми, от които се чудите как да се измъкнете, бъдете сигурни, че ще се справите с всяка една трудна ситуация, с помощта на най-близките ви хора.

Риби

Днес, ще ви се отдаде възможността да постигнете всичко онова, което сте искали, що се отнася до любовта и връзките. Наблегнете на вашата индивидуалност, която ви отличава от останалите.

Много е вероятно днес да настъпи хаос и объркване на работното ви място от някакво оплакване от недоволен клиент. Ще се справите бързо с проблема, стига да не показвате страх и паника.

Използвайте всички възможности, които ви се дават да си заработите допълнителни средства, макар и да са малка сума. Рекламата от уста на уста, ще ви доведе нови клиенти и повишаващи се печалби.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.