Овен

Възможно е да имате някои разногласия с партньора ви относно закупуването на нови мебели или електроурди. Цената не винаги е оправдана, така че помислете преди да платите една торба с пари.

Поставете си предизвикателство, което да ви стимулира сте все по-добри в кариерата. Разнообразете си скучното ежедневие с нещо, което да усвоите като знание или умение.

Късметът няма да е на ваша страна днес, така че стойте далеч от хазартни игри и рискови вложения. Загубите ви могат да са доста големи.

Телец

Днес, ще се наложи да лавирате между това да ви се разсърдят и това да защитите мнението си. Действайте много деликатно с половинката си, без да наранявате чувствата й.

Много е вероятно днес да забравите нещо важно свързано с работата ви и да трябва да се върнете или да се справите с наличните ви средства. Разсеяността ви днес може да ви изиграе лоша шега.

Подражаването на ваши близки и приятели няма да ви отведе до нищо добро. Не е нужно да поддържате висок стандарт на живот, само и само да не изостанете от тълпата.

Близнаци

Това как се отнасяте към партньора ви днес ще има огромно значение за връзката ви и ответната реакция на половинката ви. Колкото по-добри, гальовни и романтични сте, толкова повече любов ще получите от партньора си.

Работните ви задачи ще вървят по план, макар и с малко по-бавни темпове. Спокойно и методично, стъпка по стъпка ще постигнете целите, които сте си заложили в кариерата.

Не е препоръчително да стигате до крайности, когато става въпрос за финанси. Търсете златната среда между много богатите и бедните. Вашето място е по-сигурно, когато сте по средата, що се отнася до печалбите.

Рак

Вероятно днес, няма да имате успех в любовта, така че и първите срещи в търсене на сродна душа, няма да са успешни. Бъдете търпеливи и изчакайте по-благоприятна позиция на планетите.

Мисълта за работа няма да ви напусне дори след като приключи работното ви време. Проблемите в службата вероятно силно ще ви притеснят и може да нанесат сериозно последици върху здравето ви.

Всичко, в което сте вложили куп пари, може да се окаже лоша инвестиция или по-скоро направена в неподходящото време. Това ще ви направи изключително нервни и раздразнителни днес.

Лъв

Ако постоянно се питате защо все на вас не ви върви любовта и все нещо се обърква, то най-вероятно, вие също имате вина за това. Не съдете другите, преди да сте анализирали собствените си действия и поведение.

Вероятно, днес ще се наложи да свършите работа, която ви е доста неприятна и досадна, като това да почистите и подредите работното си място. Приемете това като част от задълженията ви.

Най-добре изобщо не намесвайте материалните неща в любовните въпроси, за не останете излъгани. По това, ще се ориентирате дали чувствата на човека срещу вас са истински, или ви използват за касичка.

Дева

Грешките от миналото ви най-вероятно днес отново ще излязат на първи план и трудно ще избягате от обясненията пред партньора ви. Вместо да се оправдавате, просто поемете отговорност за постъпките си и се извинете.

Негативизма ще се пропива във всяко едно нещо, с което се захванете през този ден. Колкото и да се опитвате да не ви личи, изражението на лицето ви ще говори само по себе си. Успокойте психиката си и го давайте по-ведро.

Не се заблуждавайте, че може да направите супер сделка от визията и примамливите предложения на партньорите, с които работите. Интуицията ви няма да ви излъже, така че подлагайте всичко на съмнение, за да не загубите пари.

Везни

Никой не ви познава по-добре от вашия партньор и никой не може да ви уцели по слабото място, така както го може любимият ви човек. За пореден път ще се убедите в чувствата на партньора ви и това, че притежавате цяло съкровище.

Ако вчера проблемите в службата ви са били нещо обичайно, то днес може да работите необезпокоявани, тъй като се очаква един сравнително спокоен и продуктивен ден.

Животът продължава, въпреки всички финансови несгоди. И да се вайкате колко много пари сте пропилели за ненужни неща, това няма да ви върне загубените средства. Почерпете малко оптимизъм от близките ви и вземете малък заем от тях, ако се наложи.

Скорпион

Партньорът ви днес ще използва най-голямото си преимущество, да ви омае с думи. Трудно ще устоите на ласкавите думи и комплименти и лесно ще се съгласите на това, което половинката ви предложи.

Погледът върху работата ви в по-дългосрочен план, ще ви даде нужната отправна точка, така че не се фокусирайте върху конкретния ден, а в върху цялата картина.

Препоръчително е да пазарувате на място с много евтини артикули и да вземете голям брой неща за малко пари, без да се налага да чупите касичката си. Това ще задоволи нуждата ви от шопинг и в същото време няма да сте похарчили много.

Стрелец

Удивително е как едни и същи събития се появяват в любовния ви живот, но като ще ли само под нова форма. Сега е важно, да не допускате едни и същи грешки и да подходите мъдро към проблемите.

Ако очакванията ви за развитие в кариерата ви са ниски, то няма да имате голяма мотивация да направите нещо голямо. Поставете си летвата по-високо и се целите в това да сте сред най-добрите.

Очаквайте финансови постъпления по сметката си днес. Това ще е доста неочаквано за вас, но определено изненадата ще е приятна. Похарчете само малка част от допълнителните средства, а другите заделете към спестяванията ви.

Козирог

Малко обич от страна на партньора ви, определено ще е най-доброто лекарство за вас, така че колкото повече прегръдки и целувки получите, толкова по-бързо ще се възстановите от кризата, в която сте изпаднали.

Ще трябва да измислите начин, по който да направите работата ви по-весела и приятна. Работата в колектив не е лесна, така че подходете индивидуално към всеки един от колегите ви, когато се опитате да внесете щипка смях и веселие.

Банковите извлечения по сметката ви и осъзнаването на похарчените пари, може да ви причини сериозно главоболие днес. Оптимизирайте разходите и орежете всичко, което можете, за да не стигате до заеми.

Водолей

Сега не е най-подходящото време за пътуване и почивка, така че отложете тази ваша идея за друг момент. Избягвайте шофирането и пътуванията на дълги разстояния.

Проблемите в работата ви може да ви докарат сериозни неприятности с партньора ви. Ако се раздавате твърде много в работата ви и пренебрегвате половинката си, то несъмнено, ще се появи конфликт помежду ви.

Никак няма да ви е лесно да преглътнете допуснатите финансови грешки, но по-важно е да научите уроците от тях. Заредете се с търпение и сили за още по-усърдна работа.

Риби

Помогнете на партньора ви в тежък момент, който се опитва да преодолее. Вие ще сте спасителният му пояс в точният момент и най-добре ще се погрижите за неговото състояние. Вслушайте се в интуицията си какво точно да направите.

Нестандартните ви идеи, които имате желание да реализирате в работата ви ще трябва да бъдат сложени на пауза, тъй като едва ли ще срещнете разбиране от шефовете ви.

Парите и тяхната загуба могат буквално да съсипят живота ви. Ако живеете за парите и пренебрегнете принципите си, може да си докарате сериозни проблеми. Бъдете мъдри!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.