Овен

Интуицията  ще бъде вашият вътрешен радар . Денят може да ви накара да се съмнявате в нечии мотиви. Това не означава, че някой умишлено ще се опитва да ви измами, ала имайте едно на ум за подводни рифове в личен план.

Възможно е да получите критика от шеф или от по - възрастен колега днес, която ще ви постави в конфузна ситуация. Меркурий ще помогне да преструктурирате начина, по който попаднали в подобни ситуации. Погледнете на нещата от друга гледна точка.

Внимавайте, когато става въпрос за пари или договори, както и за съмнителни сделки. Вземането на важно финансово решение може да се окаже сложно - мислете! В противен случай е възможно да получите финансов шамар.

Телец

Има вероятност да е почувствате с подрязани крила в сектор Любов. Венера ще ви насърчава да разперите крила си и да полетите романтично, но ще Плутон ви дърпа яростно на надолу.

Не се изненадвайте, ако днес нещата се завъртят на 180 градуса в кариерата ви. Вероятно ще решите да хвърлите всичко и да избягате, защото ви е писнало. Не бързайте със заключенията! Тъй като добрата новина е, че вашите възможности са обещаващи.

Дръжте си очите широко отворени за възможностите, които може да ви предостави този ден. Тъй като това може да подобри финансите ви, изниквайки така неочаквано.

Близнаци

Днес ще можете да разкриете чувствата си изцяло. Това, което ви предстои е толкова интригуващо, че изглежда нищо няма да ви притеснява - самочувствието ви ще става все по - извисено, разкривайки любовта си.

Ще се почувствате силно мотивирани за работа през този ден. Може би, това ще се дължи на готовността на вашите колеги да проявят разбиране и като един силен екип да приключите тържествено с работните си ангажименти.

Неотдавнашното пълнолуние (на 31- ви октомври) е хвърлило ярка светлина във финансовия сектор, предназначена да ви помогне да печелите повече днес. Уверете се, че сте спестили малко пари, преди да започнете да ги харчите.

Рак

Купидон е щастливо настанен във вашия зодиакален дом на романтиката, запалвайки ума ви с мисли за дълготрайна любов. Ала Марс е на друго мнение и твърде вероятно ще се опитва да удари спирачките във интимни ви отношение.

Вероятно, ви очаква един неприятен ден на работното място. Работете върху нещата, които трябва да бъдат свършени днес, но въпреки това не очаквайте да бъдат приключени окончателно.

Вероятно ще изпитате потребност от помощта на вашите колеги. Това не трябва да ви притеснява, защото утре те ще имат необходимост от такава, оказана от вас.

Лъв

Очертава се битка на празни обещания и истинските думи може да избухне днес. От решаващо значение е да помислите, преди да говорите, тъй като Венера ще следи стриктно  вашите словесни послания. Дали ще капе мед от думите ви или киселина, ще зависи от вас.

Днес атмосферата на работното ви място ще се промени към по-добро. Опитайте се да избегнете многото документация, фактури, отчети и прочие.

В стремежа си да направите повече и повече пари, може да скъсите времето и да надхвърлите границите на своите възможности.

Дева

Пълнолунието навярно е поставило скрити белези от лични драми. За щастие, положителната и мощна връзка между Луната и Уран ще ви помогне да сложите край на поне една драма, за един по - сияен романтичен ден.

Опитайте се по възможност да не сте толкова активни на работното място. Прекалените усилия навярно ще се окажат напразни. Въпреки всичко Плутон ще ви подкрепи на работното място по един или друг начин.

Днес не се очертават финансови катаклизми за повечето от вас. Съдбата е във ваша полза и може да оперирате спокойно с парите си, за да спечелите повече от очакваното.

Везни

Понякога и най-щастливите романтичните връзки могат да ударят на камък, но днешните планетни аспекти са предназначени да ви измъкнат от такива беди. Може да осъзнаете, че имате нужда от: повече вълнение в любовта, по-добър секс, повече качествено време, различен тип любовник и по - малко драми.

Очертават се промени на работното ви място, ала няма място за отчаяние. Запазването на спокойствие в такива ситуации е най-добрият начин да се справите с настъпилите неприятности.

Вероятно ще проверите някои документи няколко месеца назад, за да сравните месечните си разходи и ще се опитате да разберете за какво харчите повече пари от обикновено.

Скорпион

Домашен или семеен проблем може да ви сполети днес. Вероятно ще се мъчите да разберете как да се справите. Положително е, че оптимистичният Юпитер ще ви съдейства да се ориентирате в този хаос от мисли.

Ще се радвате, че сте заобиколени от хора, които държат на вас и може да наречете ваши приятели. Навярно, някои от колегите, на които сте вършили услуги, днес ще ви се издължат.

Обърнете внимание на чувствата и емоциите, които таите в себе си, преди да излезете на пазар, мислейки си, че това ще ви успокои.

Стрелец

Този ден може да се окаже доста забавен, изпълнен с приятни случайности, ако сте отворени за нови преживявания. Щастливият танц между Луната и Уран ще отвори порталите за повече романтични общувания. Забавлявайте се!

По възможност отложете част от работните си срещи за някой друг ден. Най-вероятно ще сте затрупани с работа, нервите ви ще са толкова опънати, че трудно ще се съсредоточите върху задачите си за деня.

Меркурий ще бъде благосклонен към вас относно финансовите е въпроси. Денят ще бъде благоприятен за онези от вас, които считат че планирането на бюджета е необходимо за дългосрочна парична стабилност.

Козирог

Ако сте свикнали да обсъждате еднообразните теми, тогава открийте нови хоризонти с партньорът си. Или сменете обстановката. И не забравяйте да сте напълно искрени и откровени в разговорите си.

Битката с някои ваши конкуренти няма да бъде никак лека. Покажете сила и увереност днес. Използвайте целият си интелектуален потенциал днес, за да се справите с някои спорни ситуации на работното място.

Време е да се заемете с нещо ново във вид на инвестиция. Ако до сега сте имали повече загуби отколкото печалби, не се отказвайте и заложете на идеята, в която истински вярвате.

Водолей

Вероятно, ще има много неща за уреждане и уточняване, ала все пак това е тържествен момент и следва да сияете от щастие през този ден. Намерението ви да обявите връзката си официално може да се осъществи още днес.

Не си позволявайте лукса да има разрив с колегите над вас. Това може да попречи на напредъка ви на работното място. Спазвайте правилата на играта!

Вероятно, бизнесът ви ще процъфтява. Не се задълбавайте и не мислете притеснително за бъдещето, просто се насладете на този ден и се опитайте да спестите колкото се може повече.

Риби

Умиротворението е това, което Венера и Сатурн ви подканят да сторите. Не е препоръчително да влизате в излишни дискусии и избягвайте всеки спор още в неговият зародиш.

Днес трябва да завършите всички предстоящи работни проекти, тъй като е периодът е благоприятен. Очаквайте да получите активна подкрепа от колегите си, за да изпълните своите работни ангажименти.

От днес някои от тези инвестиции вероятно ще  започнат да се възвръщат като печалби. Това е най-добрият източник на допълнителни приходи.

 

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.